• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadınlara bakma konusu da benden😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularınıza baktım şimdi, hepsinin başlıkları şöyle, eşim çok ilgisiz, eşim hep kendi geziyor, eşim hiç çocuklarla ilgilenmiyor, eşim böyle dedi, eşim şöyle yaptı... Eşinizin ne sevgisi ne saygısı var size karşı. Sadece dindar diye bu hayatı yaşamaya geldiyseniz buyrun yaşayın. Boşanacağınızı asla düşünmüyorum.
Sadece dindar diye geldim evet ama onu tanıyamadım. Böyle olduğunu bilsem assssla evlenmezdim. Böyle yaşamaya da razı değilim, güzel olan hiç bir şeyi yok. Niye asla düşünmüyorsunuz ki kalbimi mi açıp baktınız

Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.
sen yanlış şeye bakıyorsun ondan.
Adama bakıp öffffff ne erkek beeee desen olayı anlayacak.
Adamın bakılacak başka yerleri dururken sen gömlegine yorum yaparsan olmaz o iş :)

Şiddet varmış. Başkalarına bakmasa siddeti affettirecek mi bu? Ne yaşadığınızı detaylarıyla siz bilirsiniz ama kendinize onsuz bir hayat kurma şansınız var mı? Çalışma imkanınız? Var ise buna mahkum olmayın. Mutsuzluğa mahkum etmeyin kendinizi..

Doğru çok güzel yazdınız çok teşekkür ederim. Benim de hep aklımda boşanmak ve ona çok söyledim. Ne zaman dananın kuyruğu kopar bilmiyorum ben de devam edemiyorum bu şekilde
Sürekli dillendirilen bir boşanma lafı erkeklerin pek umurunda olmuyor maalesef.
Kendince "konuşup duruyor nasıl olsa boşanmaz" düşüncesi oluşuyor.
Dananın kuyruğunun kendi kendine kopmasını beklerseniz annem gibi 28 sene beklersiniz.
28 sene sonra boşanan annem daha önce boşanmadığına bin pişman şuanda.
Zaman çok acımasız ve gençlik bitiyor

Yapacak çok şey var da ışte ayrılma korkusundan yapamazsiniz şimdi. O yüzden bişey diyemiyorum.
Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

100 kadın gecse 100une de bakarmis erkekler ve bu normal miymis? Peki siz yapsaniz hosuna gider mi acaba beyefendinin?

Ha dogru erkek ya hic erkekle kadin bir olur muydu.. :olamaz:

Kız kardesim..bak simdi sana birşey diyecegim nacizane;

Biz kadinlar duygusal güzellikleriz tek istedigimiz ilgi sevgi güler yüzken bu beyni protez adamlarin elinde yillarca harap olan hemcinslerimiz var yalan mı?

Aynada yüzümüzü sevelim, sacimizi tararken sacimizi sevelim bedenimizi sevelim güzelleselimm..Çare emin ol kendimizi sevmekten geciyor.Sen kendine ne kadar deger verir ilgilenirsen o herifinde düzelse de cok gec olur belki ama farkına varır ne kaybettiginin..

Bırak baksin gözü gönlü aç olan hesabini Allah a versin.

Konu sahibi eşinizin, yaşadığınız evlilik demeye bin şahit şeyin size ne kadar zarar verdiğini görmüyor musunuz?
Eşiniz kendinize olan inancınızı güveninizi yerle bir etmiş. 77 kilo ile insan içine çıkamayacak duruma gelmişsiniz. Size uyguladığı psikojik sonrasında fiziksel şiddet.

Çocuklarıyla hiç ilgilenmeyen bir baba var ayrıca, eve gelip telefonla uğraşan, alıp biraz ilgilenmeyen, dışarı çıkarmayan şam babası. Hayatlarında olmasa çok birşey kaybetmeyecekler sizde biliyorsunuz.

Çocuklarınizin böyle bir babaya değil beden ve ruh sağlığı yerinde bir anneye ihtiyacı var. Ama bu eşinizle birlikteyken çok zor bu.

Boşanmanın lazım kendiniz ve çocuklarınıza için.

Adamın bakılacak başka yerleri dururken sen gömlegine yorum yaparsan olmaz o iş :)
Bence bu öneriyi vermeyin, kendisinin eşi daha önce konu sahibini dövüp üzerine kapı kitleyip işe gitmiş bir koca; bu dediğinizi yaparsa evde neler olur bilemiyorum. Ayrıca bir kadın dayak yiyip üzerine kapı kitlenince ayrılmıyorsa başka kadınlara bakıyor diye ayrılmaz, devede kulak yani. Nasılsa dindar bir hayat yaşayabilmek adına uzaklardan gelip evlenmiş bu zihniyette boşanma pek yok çok tanıyorum böyle kadınlar.

100 kadın gecse 100une de bakarmis erkekler ve bu normal miymis? Peki siz yapsaniz hosuna gider mi acaba beyefendinin?

Ha dogru erkek ya hic erkekle kadin bir olur muydu.. :olamaz:

Kız kardesim..bak simdi sana birşey diyecegim nacizane;

Biz kadinlar duygusal güzellikleriz tek istedigimiz ilgi sevgi güler yüzken bu beyni protez adamlarin elinde yillarca harap olan hemcinslerimiz var yalan mı?

Aynada yüzümüzü sevelim, sacimizi tararken sacimizi sevelim bedenimizi sevelim güzelleselimm..Çare emin ol kendimizi sevmekten geciyor.Sen kendine ne kadar deger verir ilgilenirsen o herifinde düzelse de cok gec olur belki ama farkına varır ne kaybettiginin..

Bırak baksin gözü gönlü aç olan hesabini Allah a versin.
Ağladım bu yazdıklarınızı okuyunca.. Kendimi nasıl sevebilirim onu da bilmiyorum ama bunun üstüne düşünüp yapmaya çalışırım, çok teşekkür ederim

Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
O zaman boşanın ne bekliyorsunuz? Tutulacak hiçbir yanı yok, ne iyi bir baba ne iyi bir koca. Gidin annenizin yanına huzurlu yaşayın, o da ne hali varsa görsün pis sapık.

Böyle adama 3 senede 2 cocuk neden arkadaşım yazik mi değil sana ya.
Böyle konular hep dindar 5 vakit namazını kılan adamlar yüzünden açılıyor, artik ben dindarım diyen insandan korkacağım kusura bakmayın.
Madem açık makyajlı kadınlar hoşuna gidiyormuş onlardan biriyle evlenseydi sizi üzmeye değersiz hissetirmeye ne hakki vardı?
Boşanmaktan bu kadar korkmayın, ömrünüz boyunca uzuleceginize belki 2 3 yıl zorluk cekersniz sonra bir ömür mutlu olursunuz

Dayak yer yine o zaman doktor.
Bu adam eğitilmez eğitilemez ancak boşanır.

Aynen öyle, bi kere bana yaptığı iğrenç şakaya misilleme yapmıştım ben de başka bi erkek lafı atmıştım ortaya, o zaman üstüme gelmişti, yapar yani vurur da böyle bi durumda

Hep de böyle namazında niyazında çok imanlı(!) olanlar kadınlara bakıyor nedense. Eşinizin zihniyeti iğrenç. Gördüğü tüm kadınlara öküz gibi bakmak zorunda değil. Ben olsam böyle gerici biriyle aynı evde yaşamaz boşanırdım. Çocuklarınız böyle kadına değer vermeyen bir babayla aynı evde büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi. En azından iyi bir dünya görüşleri olur. Keşke böyle bir insandan 2 çocuk yapmasaydınız. Ama olan olmuş.

Bence bu öneriyi vermeyin, kendisinin eşi daha önce konu sahibini dövüp üzerine kapı kitleyip işe gitmiş bir koca; bu dediğinizi yaparsa evde neler olur bilemiyorum. Ayrıca bir kadın dayak yiyip üzerine kapı kitlenince ayrılmıyorsa başka kadınlara bakıyor diye ayrılmaz, devede kulak yani. Nasılsa dindar bir hayat yaşayabilmek adına uzaklardan gelip evlenmiş bu zihniyette boşanma pek yok çok tanıyorum böyle kadınlar.

vazgeçtim demesin.
dayak atan bir pislik için ne önersem nafile.
Elleri kurusun.

Hep de böyle namazında niyazında çok imanlı(!) olanlar kadınlara bakıyor nedense. Eşinizin zihniyeti iğrenç. Gördüğü tüm kadınlara öküz gibi bakmak zorunda değil. Ben olsam böyle gerici biriyle aynı evde yaşamaz boşanırdım. Çocuklarınız böyle kadına değer vermeyen bir babayla aynı evde büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi. En azından iyi bir dünya görüşleri olur. Keşke böyle bir insandan 2 çocuk yapmasaydınız. Ama olan olmuş.
Size katılıyorum ama gerçekten eşimin iğrençliği, onun gibi olmayanlar da var, eşlerinden duyuyorum, o namazında abdestinde adamlardan eşim gibi aç olmayanlar da çok, hepsini karalamak yanlış olur

Aynen öyle, bi kere bana yaptığı iğrenç şakaya misilleme yapmıştım ben de başka bi erkek lafı atmıştım ortaya, o zaman üstüme gelmişti, yapar yani vurur da böyle bi durumda

Ama adam zaten sizi dovmus. Bu evlilige gercekten cocuklariniz icin mi devam ediyorsunuz? Yani buna siz inaniyor musunuz? Bu cocuklar annelerinin dayak yemesine sahit olmus ne buyuk bir travma dusunmesi bile cok kotu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back