• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadınlara bakma konusu da benden😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda niyetim size yuklenmek degil burada samimi hislerinizle duygularinizi acmissiniz birde ben saldirip sizi dusurmek istemiyorum fakat 3 yillik evlilikte 2 cocuk neden ..Ve bu teslim olmus hal nicin..yani bunu size bu adam nasil boyle sakin bir sekilde diyebiliyor..aklim almiyor..bakin kendinizi boyle ezdirmeyin..ben sizi tanimam etmem ortaminizi bilemem ama bariz bakan ve ne olacak modunda bir adam nasil olabilir ..Benim esim bunu asla yapamaz ..ustelik ben sizden daha kilolu ve eminim daha az guzelimdir(bu konulara degindiginiz icin yazdim)benim kilom onun kicini basini oynatmasina sebep olamaz..aninda bosarim ..kesinlikle tahammulum yoktur

şimdilik sadece bakıyor yarın birgün öyle baktığı kadınlardan biri eşinize pas verirse aldatır bile ben sonradan gözü açılan insandan korkarım varsa imkanın boşanın sız erkeklere baksanız şiddet bile gösterir.

Güzel kadın görünce her erkeğin göz ucuyla da olsa baktığını ben de düşünüyorum açıkçası . Ama internette aratıp bakmak başka Bir durum. Küçüklüğünden beri cinsellikle ilgili düşünceleri günah, yasak, haram diye bastırılmış insanların evlendiklerinde de merak duyguları hala geçmediği için başka kadınlara bakma eğilimleri fazla oluyor bence.

Bu mesele kapalı açık meselesi değil ki

Eşi kapalı yada tutucu ailelerin erkekleri çok bakıyor diyede.bir şey yok bana saçma geliyor

Eşi açık olupta (Bu lafı yani açık yada kapalı lafını da hiç sevmem) kapalıya bakan yada açık kadına bakan yada tam tersi olupta eşi hayatında kadın görmemiş gibi bakan cok yaratik var.

Bu huy karakter meselesi hani bir laf vardır

ELI IŞTE GÖZÜ OYNAŞA diye aynen öyle

Yanında kızları eşi alış veris yaparken etrafta kadın süzen çok erkek var bana ne bakıyorsun kızına bak eşine bak diyesin gelir

Başka bir erkek kızlarına eşine baksa kavga eder horazlanir ama kendi gözü başka kadındadır

Yetinmeyi bilmeyen doymayan zihni başka fikri başka gözüyle sapıklık yapan dolu dengesiz var maalesef

Ne hali varsa görsün cehennemin dibine baksın. Siz boşanabilecek gücü toplamaya çalışın. Adamda utanma arlanma bile yok. Bakarmış bütün erkekler, hadi ordan, gözünü oyup eline verirler inşallah bigün.

Vallaha böyle konulari okuyunca acayip üzülüyorum. Konu sahibi de ne ummus ne bulmus. Böyle kendini disari dinine bagli gösterip aslinda ama her b* icinde barindiran insanlardan nefret ediyorum. Hem dinin adi kirleniyor, hem olan onlara kanan insanlara oluyor. Adamda ahlaksiz davranislar var, siddet var, saygi sevgi göstermemek var. Ne diye evleniyorsun ki diye sorarlar böylelerine. olan konu sahibine ve cocuklara olmus. off Ne off ama.

Ne hali varsa görsün cehennemin dibine baksın. Siz boşanabilecek gücü toplamaya çalışın. Adamda utanma arlanma bile yok. Bakarmış bütün erkekler, hadi ordan, gözünü oyup eline verirler inşallah bigün.
Huylu huyundan asla vazgeçmez o namazlar boynuna dolansın...

Töbe yarabbi bu ne celal bu ne öfke nasıl beddualar

Sakin kızlar :KK70:

Konu sahibi esim namaz kılıyor ama kadınlara bakiyor diye konu açarsan insanlara hah iste dindar erkekler hep böyle diye yorum hakki vermiş olursun ki oldun görüyorsun.
Zaten bu sitede dine laf atmak için bekleyen insanlar çok. Çünkü her kesimden insan var herkesin dini hassasiyeti yok.
Konunun namaz ile bir alakası yok ayrica eşinin ahlakı bozuksa namazı öylesine kiliyorsa ( belki sadece alışkanlıktır hatta) din neylesin böyle insana?
Senin eşinin icinde var kötülük. Keske konuya böyle giriş yapmasaydın.

Ya gerçekten o kadar sinirimi bozuyorsunuz ki. Ben de istemedim birden bire iki çocuk annesi olmayı, bi şekilde oldu işte, gidip spiral taktırdım bunu da söylemek istemezdim ama ben zaten istemiyorum ona da defalarca dedim sana iki çocuk fazla hatta şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım insanların hayatını bilmeden ne kadar kolay olumsuz yorum yapıyorsunuz benim hayatım bana aşırı zor buraya yazıyorum iyi gelen şeyler yazarlar diye ama iyice çıldırtıyosunuz insanı
Anlıyorum. evlilikleri yolunda gitmeyen ya da kötü eşlere sahip bazi kadinlar yalnizlasmamak adina bencilce davranip cocuk sahibi oluyorlar. Cocuklari o hayata mecbur birakiyorlar. Sozlerim belki onyargiliydı. Isteginiz disinda gelismis dogumlar icin elbette sizi yargilayamam ozellikle siz onlem almis olmaniza rağmen. Bu konuda ki sözlerim için üzgünüm.

Konu sahibi esim namaz kılıyor ama kadınlara bakiyor diye konu açarsan insanlara hah iste dindar erkekler hep böyle diye yorum hakki vermiş olursun ki oldun görüyorsun.
Zaten bu sitede dine laf atmak için bekleyen insanlar çok. Çünkü her kesimden insan var herkesin dini hassasiyeti yok.
Konunun namaz ile bir alakası yok ayrica eşinin ahlakı bozuksa namazı öylesine kiliyorsa ( belki sadece alışkanlıktır hatta) din neylesin böyle insana?
Kimse dine laf etmedi din ve ahlak farklı konular zaten.

3 yıllık evliliğe 2 çocuk :işsiz: 3 yıllık evliyim ve çocugumuz hala yok ve düşünmüyoruz çünkü çok zor bir karar ağır bir sorumluluk öyle çocuk istiyoruz yapalım mevzusu değil çok iyi düşünmek gerekiyor herşeyiyle.
Siz hiç evlilik otursun bile dememissiniz e başından beri böyle olan adama iki çocuk yapmışsınız cocuklara yazık
Ve kocanız ağır sapık kurtulmaya bakın ne demek her erkek 100 kadın görse 100 üne bakar ya :sinirli:

Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Şiddet ve saygısızlık olan bir evliliğe katlanma motivasyonunuz nedir?
Çocukları öne sürmeden dürüstçe kendinize cevap verin lütfen.

Şiddet ve saygısızlık olan bir evliliğe katlanma motivasyonunuz nedir?
Çocukları öne sürmeden dürüstçe kendinize cevap verin lütfen.
Bir sürü yazan oldu öncelikle herkese teşekkür ederim çocuklarla ilgileniyorum birazdan dışarı çıkacağım o yüzden fazla yazamadım, bu mesajdaki soruyu durup düşündüm çok düşündüm ama hiç bir motivasyonum yok hiç bir şey yok onda iyi gelen, hayatımda güzel olan. Çocukları düşünüyorum nasıl olur tek nasıl büyütürüm diye. Düzeleceğine dair umudum da yok hep mutsuz bi ruh hali içindeyim evlendiğimden beri. Öncesinde ailevi sorunlarım oldu ama bu kadar aşırı sürekli depresyonum olmadı hep bir şeyler yapmaya çabam vardı, yaşam sevincim vardı evlenince azalarak bitti

Bir sürü yazan oldu öncelikle herkese teşekkür ederim çocuklarla ilgileniyorum birazdan dışarı çıkacağım o yüzden fazla yazamadım, bu mesajdaki soruyu durup düşündüm çok düşündüm ama hiç bir motivasyonum yok hiç bir şey yok onda iyi gelen, hayatımda güzel olan. Çocukları düşünüyorum nasıl olur tek nasıl büyütürüm diye. Düzeleceğine dair umudum da yok hep mutsuz bi ruh hali içindeyim evlendiğimden beri. Öncesinde ailevi sorunlarım oldu ama bu kadar aşırı sürekli depresyonum olmadı hep bir şeyler yapmaya çabam vardı, yaşam sevincim vardı evlenince azalarak bitti
Şunu unutmayın.
Duvarı nem yıkar, insanı gam.
Siz bu evliliğe devam ettikçe içten içe çürümeye devam edeceksiniz. Ve bu durum vücudunuza da zarar verecek. Depresyon, tansiyon, şeker vb birçok hastalıkla mücadele etmek zorunda kalacaksınız.
Ancak aynı ortamda yaşamaya devam ettikçe şifa bulmanız mümkün değil.
Çok değil 5-10 yıl sonra sizdeki ve çocuklarınızdaki tahribatı görünce çok pişman olacaksınız.

Siz bence olayı çok farklı yere çekiyorsunuz. Kimse kimsenin dinine bir şey demedi. Dini kötüleyen bir tane yorum okumadım. Konu evet din değil. Konu sahibi özellikle kendisi beş vakit namazını kıldığını söylemiş. İnsanlar da haklı olarak adamın davranışlarının tezatlığından söz etti. Malum günümüzde böyle adamlar çok ve hepimiz neyin ne olduğunu az çok biliyoruz.

Şimdi bana kızacaklar ama hep aşırı dindarlar da duyuyorum bu tip olaylar. Bence her şeyin aşırı zarar işte şekil a :) Size de söyleyecek bişey yok nasılsa uzak yerden sırf bu hayatı yaşamak için gönüllü evlenip gelmişsiniz, e kadının yeri evidir, oturun evinizde madem? Napacaksınız dışarda ?
Onlar aşırı dindar değil dindar geçinenler 5 vakit namaz kılmakla dindar olunduğunu sananlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back