- 4 Mart 2020
- 382
- 1.680
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Adam hasta ve potansiyel tecavüzcü. Sırf bu tipler yüzünden rahat rahat yürüyemiyoruz sokakta, ne giydiğimiz, nasıl davrandığımız önemsiz.bir erkek günde 100 kadın görse 100 üne de bakar dedi.
Sadece dindar diye geldim evet ama onu tanıyamadım. Böyle olduğunu bilsem assssla evlenmezdim. Böyle yaşamaya da razı değilim, güzel olan hiç bir şeyi yok. Niye asla düşünmüyorsunuz ki kalbimi mi açıp baktınızEski konularınıza baktım şimdi, hepsinin başlıkları şöyle, eşim çok ilgisiz, eşim hep kendi geziyor, eşim hiç çocuklarla ilgilenmiyor, eşim böyle dedi, eşim şöyle yaptı... Eşinizin ne sevgisi ne saygısı var size karşı. Sadece dindar diye bu hayatı yaşamaya geldiyseniz buyrun yaşayın. Boşanacağınızı asla düşünmüyorum.
sen yanlış şeye bakıyorsun ondan.Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.
Sürekli dillendirilen bir boşanma lafı erkeklerin pek umurunda olmuyor maalesef.Doğru çok güzel yazdınız çok teşekkür ederim. Benim de hep aklımda boşanmak ve ona çok söyledim. Ne zaman dananın kuyruğu kopar bilmiyorum ben de devam edemiyorum bu şekilde
Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?Yapacak çok şey var da ışte ayrılma korkusundan yapamazsiniz şimdi. O yüzden bişey diyemiyorum.
Biliyorum ben de ona bakınca öyle düşünüyorum. Nefret ettim huylarındanyazdım yazdım sildim , kocan için banlanmaya değmez
kocan tam bir öküz ,
Bence bu öneriyi vermeyin, kendisinin eşi daha önce konu sahibini dövüp üzerine kapı kitleyip işe gitmiş bir koca; bu dediğinizi yaparsa evde neler olur bilemiyorum. Ayrıca bir kadın dayak yiyip üzerine kapı kitlenince ayrılmıyorsa başka kadınlara bakıyor diye ayrılmaz, devede kulak yani. Nasılsa dindar bir hayat yaşayabilmek adına uzaklardan gelip evlenmiş bu zihniyette boşanma pek yok çok tanıyorum böyle kadınlar.sen yanlış şeye bakıyorsun ondan.
Adama bakıp öffffff ne erkek beeee desen olayı anlayacak.
Adamın bakılacak başka yerleri dururken sen gömlegine yorum yaparsan olmaz o iş :)
Ağladım bu yazdıklarınızı okuyunca.. Kendimi nasıl sevebilirim onu da bilmiyorum ama bunun üstüne düşünüp yapmaya çalışırım, çok teşekkür ederim100 kadın gecse 100une de bakarmis erkekler ve bu normal miymis? Peki siz yapsaniz hosuna gider mi acaba beyefendinin?
Ha dogru erkek ya hic erkekle kadin bir olur muydu..
Kız kardesim..bak simdi sana birşey diyecegim nacizane;
Biz kadinlar duygusal güzellikleriz tek istedigimiz ilgi sevgi güler yüzken bu beyni protez adamlarin elinde yillarca harap olan hemcinslerimiz var yalan mı?
Aynada yüzümüzü sevelim, sacimizi tararken sacimizi sevelim bedenimizi sevelim güzelleselimm..Çare emin ol kendimizi sevmekten geciyor.Sen kendine ne kadar deger verir ilgilenirsen o herifinde düzelse de cok gec olur belki ama farkına varır ne kaybettiginin..
Bırak baksin gözü gönlü aç olan hesabini Allah a versin.
O zaman boşanın ne bekliyorsunuz? Tutulacak hiçbir yanı yok, ne iyi bir baba ne iyi bir koca. Gidin annenizin yanına huzurlu yaşayın, o da ne hali varsa görsün pis sapık.Ayrılma korkum yok gerçekten çok söyledim ona da bu şekilde bi evlilik istemediğimi. Zaten annemi bıraktım geldim bazen aylarca görmüyorum bu bana aşırı zor geliyor annemle yaşamak istiyorum bir daha annemden ayrılmamak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
sen yanlış şeye bakıyorsun ondan.
Adama bakıp öffffff ne erkek beeee desen olayı anlayacak.
Adamın bakılacak başka yerleri dururken sen gömlegine yorum yaparsan olmaz o iş :)
Aynen öyle, bi kere bana yaptığı iğrenç şakaya misilleme yapmıştım ben de başka bi erkek lafı atmıştım ortaya, o zaman üstüme gelmişti, yapar yani vurur da böyle bi durumdaDayak yer yine o zaman doktor.
Bu adam eğitilmez eğitilemez ancak boşanır.
Bence bu öneriyi vermeyin, kendisinin eşi daha önce konu sahibini dövüp üzerine kapı kitleyip işe gitmiş bir koca; bu dediğinizi yaparsa evde neler olur bilemiyorum. Ayrıca bir kadın dayak yiyip üzerine kapı kitlenince ayrılmıyorsa başka kadınlara bakıyor diye ayrılmaz, devede kulak yani. Nasılsa dindar bir hayat yaşayabilmek adına uzaklardan gelip evlenmiş bu zihniyette boşanma pek yok çok tanıyorum böyle kadınlar.
vazgeçtim demesin.Dayak yer yine o zaman doktor.
Bu adam eğitilmez eğitilemez ancak boşanır.
Size katılıyorum ama gerçekten eşimin iğrençliği, onun gibi olmayanlar da var, eşlerinden duyuyorum, o namazında abdestinde adamlardan eşim gibi aç olmayanlar da çok, hepsini karalamak yanlış olurHep de böyle namazında niyazında çok imanlı(!) olanlar kadınlara bakıyor nedense. Eşinizin zihniyeti iğrenç. Gördüğü tüm kadınlara öküz gibi bakmak zorunda değil. Ben olsam böyle gerici biriyle aynı evde yaşamaz boşanırdım. Çocuklarınız böyle kadına değer vermeyen bir babayla aynı evde büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi. En azından iyi bir dünya görüşleri olur. Keşke böyle bir insandan 2 çocuk yapmasaydınız. Ama olan olmuş.
Aynen öyle, bi kere bana yaptığı iğrenç şakaya misilleme yapmıştım ben de başka bi erkek lafı atmıştım ortaya, o zaman üstüme gelmişti, yapar yani vurur da böyle bi durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?