• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın kendine bunu neden yapar?

:KK42::KK42::KK42: Şuan tamamen izinden gidiyorum, çünkü ben de ilk önce git konuş halledin bu mevzuyu dedim ellerimle gönderdim bir nevi. İnan korktum şimdi. Bak ama dediğin çok işime yarayacak, bir daha mevzusu açılınca git konuş vs demeyeceğim kesinlikle muhatap olma boşa konuşsun duvara konuşsun diyeceğim. Biz prim verirsek buradan da yürüyebilir :/ Telefonunu değiştiremez iş sebebi ile ama engelleyebilir. Eğer kız daha da azıtırsa bu doğrultuda ben biraz daha mühadil olabilirim

Bizimki maalesef konuşmadan anlamayan bir cins çıktı. Israrla nişanlımın hala onu sevdiğini onu kızdırmak için benle birlikte olduğuna inanıyordu saplantılı bir şekilde. Sonradan ben kızla konuşmak durumda kaldım. Nişanlımı zorla tutmadığımı isterse ona dönebileceğini hatta kendisine karşı en ufak bir hissi kaldığını hissetmiş olsam onun yanında bir dakika bile durmayacağımı anlattım. İşe yaradı mı? Hayır. Eğer o kişi saplantılı bir tipse en güzeli iletişimi tamamen kesmek. Nişanlım başta insani anlamda ona yardım etmek istiyordu. Ben de aynı şekilde. Ama o, bu tavrımızı kötüye kullandı. Nişanlım görüşmeye gitmediğinde tehdit mesajları attı kendimi öldürürüm keserim biçerim vs gibi.

Nişanlım şu an öyle bir durumdaki önümde can çekiştiğini görsem gidip bakmam diyor. Ki eski ilişkilerine karşı saygısını hep koruyan bir adamdır. Ben de hep düşünüyorum maalesef bir kadın kendini nasıl bu hale getirir diye ama bu aşk falan değil hastalık...

İlişkiniz bu yüzden zarar görmeden önce sevgilinizle durumu konuşun ve kesinlikle iletişimi kesin. Bizimki bizi rahat bıraktı ama hala sosyal medyadan hastalıklı paylaşımlar yaparak durumu atlatamadığını gösteriyor.

Allah sabır versin ne diyeyim hem sana hem bana :)

O zaman yıldırma politikası uyguluyor.
Sen sinirli tepki verirsen o kazanır.
İki seçenek var bence. Ya tamamen yok sayacaksın ya da tiye alacaksın. Sevgiline karşı da rahatsızlığını çok belli etme bence, çok gündeme gelmesin. Sosyal medya hesabından etiketleyip 'x'in eski kız arkadaşı bize çalıştığı dergiyi göndermeyi ihmal etmiyor :KK70: ' diyebilirsin. :KK70: ya da tam tersi farketmiyormuş gibi yapabilirsin.

Ben biraz tiye aldım bugün, hem sevgilim rahatlasın bana herşeyi anlatsın diye hem de kız yüzünden güzel pazar günümüz mahvolmasın diye :) Hatta evden çıkarken dergileri aldım alırken de dedim ki "madem bunu kimse okumuyor, ben alıyorum, yeni sayıları gelince haber veririsiniz". Güldük ettik falan:) Ama bakma acayip uyuz da olmuyor değilim :KK70:

Bizimki maalesef konuşmadan anlamayan bir cins çıktı. Israrla nişanlımın hala onu sevdiğini onu kızdırmak için benle birlikte olduğuna inanıyordu saplantılı bir şekilde. Sonradan ben kızla konuşmak durumda kaldım. Nişanlımı zorla tutmadığımı isterse ona dönebileceğini hatta kendisine karşı en ufak bir hissi kaldığını hissetmiş olsam onun yanında bir dakika bile durmayacağımı anlattım. İşe yaradı mı? Hayır. Eğer o kişi saplantılı bir tipse en güzeli iletişimi tamamen kesmek. Nişanlım başta insani anlamda ona yardım etmek istiyordu. Ben de aynı şekilde. Ama o, bu tavrımızı kötüye kullandı. Nişanlım görüşmeye gitmediğinde tehdit mesajları attı kendimi öldürürüm keserim biçerim vs gibi.

Nişanlım şu an öyle bir durumdaki önümde can çekiştiğini görsem gidip bakmam diyor. Ki eski ilişkilerine karşı saygısını hep koruyan bir adamdır. Ben de hep düşünüyorum maalesef bir kadın kendini nasıl bu hale getirir diye ama bu aşk falan değil hastalık...

İlişkiniz bu yüzden zarar görmeden önce sevgilinizle durumu konuşun ve kesinlikle iletişimi kesin. Bizimki bizi rahat bıraktı ama hala sosyal medyadan hastalıklı paylaşımlar yaparak durumu atlatamadığını gösteriyor.

Allah sabır versin ne diyeyim hem sana hem bana :)
Allahım sana geliyorum :KK14: Umarım benimki bu derece manyak çıkmaz ve yine umarım sen de bu deli kızdan tamamen kurtulmuşsundur. Şu devirde adam akıllı ilişki kurmak zaten zor, o ilişkiyi ciddileştirmek, ciddi adımlar atmak zaten sıkıntılı, bunu başarınca bir de karşımıza eski sevgililer çıkıyor bölüm sonu canavarı gibi :mad:

Sevgılın rahatsızsa engeleyebılır telefonunu degil mi? Demek ki rahatsız olmuyor hem böyle yapması güzel birşey değil ama hastalıklı demek hoş değil bence zor zamanlar geçiriyor olabılır.

Sevgılın rahatsızsa engeleyebılır telefonunu degil mi? Demek ki rahatsız olmuyor hem böyle yapması güzel birşey değil ama hastalıklı demek hoş değil bence zor zamanlar geçiriyor olabılır.
çok haklısın engelleyebilir ve engellememiş! bu zaten kocaman bir soru işareti bende de. Hastalık mevzunda çok ısrarcı olmayacağım, belki zor zamanlardır belki milena_jesenska milena_jesenska nınki gibi hastadır. Onu zamanla göreceğiz

İyi akşamlar konu sahibi, probleminize bir çözüm önerisi sunamasam da mesajlarınızdan hareketle gayet olgun ve makul bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Düşüncelerinizi ve tavrınızı hem beğendim hem de takdir ettim, sadece belirtmek istedim. Umarım bir an önce üzmeden/üzülmeden sıkıntılarınızı çözersiniz.

çok haklısın engelleyebilir ve engellememiş! bu zaten kocaman bir soru işareti bende de. Hastalık mevzunda çok ısrarcı olmayacağım, belki zor zamanlardır belki milena_jesenska milena_jesenska nınki gibi hastadır. Onu zamanla göreceğiz
sevgilinin engellemesi lazım ben eski nişanlımı her türlü yerden engelledim numaramı bile degıstırmeyı dusunuyorum bitti gitti ileride bosluga dusunce sarmayalım bırbırımıze diye. Bu durumda iş sevgiline düşüyor seni yüz göz etmeden bu konuyu kapatması ve engellemesi gerekıyor bakalım nasıl yönetecek bu durumu.

Zor zaman falan zerre kadar saygım yok artık. 15 yaşında değilse ilişkisi olan bir erkeğin peşinden koşmak başlı başına karaktersizliktir.

5 senelik bir iliski icin 1 senelik ayrilik cokta uzun degil. Kabullenemiyordur. Ama erkek arkadasinizin buna dur demesi lazim. Diyemiyorsa hosuna gidiyordur.

Dediğine göre her seferinde tersliyormuş. Ama dozu nedir, ne kadar net konuşuyor bilmiyorum. Bir de hediyeydi oydu buydu gönderdikleri üzerine sanırım arayıp bunlar ne böyle falan demiyor, sadece aradığında vs tersliyor. Zaten öbür türlüsünü ben de istemem her istediğinde öyle ya da böyle iletişime geçebilmesi, erkek arkadaşımı da oyuncak etmesi demek olurdu.

Hediyeleri olduğu gibi geri göndermesi gerekiyor bence.
Ayrıca kadının yaptıkları tacize girer ve bu yüzden savcılığa şikayette bulunabilir. Bir şey olmayacak tabii ama en azından şikayet etmiş olsun.

Merhabalar, KK da bu açtığım ilk konu keşke daha neşeli bir topikle başlasaydım ama kısmet bunaymış. Hızlıca giriş yapacağım; sorun sevgilimin eski nişanlısı! 5 küsür senelik bir ilişkinin ardından ayrılıyorlar ve ayrılmalarına müteakip biz tanışıyoruz. Flört ve git gel dönemimiz bittikten sonra pek güzel bir ilişkiye başlıyoruz. Ancak bu eski nişanlı sürekli erkek arkadaşıma ulaşmanın yollarını arıyor, yılbaşında evinin bahçesine hediyeler atıyor, kendi doğumgününde arıyıp neden beni aramıyorsun diye hesap soruyor, erkek arkadaşımın çalışanlarına hediyeler yolluyor, hala instagramında onunla olan ve onun eşyalarıyla/evinde/bahçesinde vs çekildiği resimleri tutuyor. Diyeceksiniz ki sen bunları nereden biliyorsun. İlk kez benim yanımda aradığında erkek arkadaşımdan tüm hikayeyi dinlemiştim, geçmişimizde çok ortak nokta olduğu için de merak edip baktığımda bunları görmüştüm. Sonra da unuttum gitti pek üzerinde durmadım. Ama bugün olan bir olay üzerine artık kızın hastalıklı ruh hali canımı sıkmaya başladı.
Bu kız bir kadın dergisinde editörlük yapıyormuş, bugün erkek arkadaşımın mutfağında yerde bir köşede poşetinde bir dergi gördüm. Baktım bu kızın dergisinin Ekim sayısı. Bu ne diye sorduğumda kızın ara sıra dergiyi eve yolladığını söylediler. Ev home office gibi kullanılıyor bu nedenle giren çıkan gırla.

Diyeceksiniz sorun ne peki? Sorun şu, ben bir kadın olarak kendisinin ruh halini anlayamıyorum, neden 1 sene geçmiş olmasına rağmen, kendisini rezil etme pahasına böyle girişimlerde bulunuyor? bir kadın bunu kendine nasıl reva görür? Arkasından onu aşalayarak konuşmak da istemiyorum sonuçta o da bir ana baba kızı. Burada bir sürü kadınız, hepimizin bir sürü de kadın arkadaşı var. Benzer saplantılar gösteren birilerini tanıyor musunuz? Ben kimseyi incitmeden bu konuya karışmalı mıyım? Bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yok, hatta gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Ama bu kızın durumu ufaktan can sıkıcı olmaya başladı.
Canım bak yanlış anlama sana şahit olduğum bi olayı anlatayım
Çok yakın kız arkadaşımın 10yıllık bitlikteği vardı zaman zaman ayrılır barışırlardı kız taparcasına severdi ama erkek arkadaşını pek gözüm tutmazdı benim :KK53:
Aramaz sormazdı zamanım yok mesaj atamıyorum musait değilim gibi saçma sapan bahaneleri vardı :KK20:
Son ayrıldıklarında ise bi kız hayatına girer ve sevgili olurlar
Bu arada benim yakın arkadaşımla bu tekrar barışır yani ikisini aynı anda idare ediyor :KK62:
Yeni sevgilisi onu arayıp mesaj attığında ise yakalanınca beni rahatsız ediyo peşime takıldı diye kandırdı arkadaşımı ayakta uyuttu resmen
Kız tapıyo buna inandı tabi yalanlarına :KK51:
Bunlar bi gün sohbet ederken arkadaşım sevgilisine diyorki bak 10yıl oldu evlenelim artık ben evlenmek istiyorum
Veeeeee çoçuk bu lafla kızı terk ettiiiii :KK57:
Evlilikten korkuyormuş çekti gitti arkasına bile bakmadı arkadaşımda aylarca bunu geri döner diye bekledi
Bi şok daha söylicem
Peşime takılıyo beni rahatsız ediyo dediği kızla nişanlanıp evlendi :KK61::KK61:
Ben şok üstüne şok
Kız arkadaşım ise aylar oldu daha hala kendine gelemedi
Taparcasına sevdiği adam meğer koca bi yalancı düzembaz herifin tekiymiş
Bazen biz insanları gözümüzde çok büyütüp adam yapıyormuşuz be :KK14::KK14:

Merhabalar, KK da bu açtığım ilk konu keşke daha neşeli bir topikle başlasaydım ama kısmet bunaymış. Hızlıca giriş yapacağım; sorun sevgilimin eski nişanlısı! 5 küsür senelik bir ilişkinin ardından ayrılıyorlar ve ayrılmalarına müteakip biz tanışıyoruz. Flört ve git gel dönemimiz bittikten sonra pek güzel bir ilişkiye başlıyoruz. Ancak bu eski nişanlı sürekli erkek arkadaşıma ulaşmanın yollarını arıyor, yılbaşında evinin bahçesine hediyeler atıyor, kendi doğumgününde arıyıp neden beni aramıyorsun diye hesap soruyor, erkek arkadaşımın çalışanlarına hediyeler yolluyor, hala instagramında onunla olan ve onun eşyalarıyla/evinde/bahçesinde vs çekildiği resimleri tutuyor. Diyeceksiniz ki sen bunları nereden biliyorsun. İlk kez benim yanımda aradığında erkek arkadaşımdan tüm hikayeyi dinlemiştim, geçmişimizde çok ortak nokta olduğu için de merak edip baktığımda bunları görmüştüm. Sonra da unuttum gitti pek üzerinde durmadım. Ama bugün olan bir olay üzerine artık kızın hastalıklı ruh hali canımı sıkmaya başladı.
Bu kız bir kadın dergisinde editörlük yapıyormuş, bugün erkek arkadaşımın mutfağında yerde bir köşede poşetinde bir dergi gördüm. Baktım bu kızın dergisinin Ekim sayısı. Bu ne diye sorduğumda kızın ara sıra dergiyi eve yolladığını söylediler. Ev home office gibi kullanılıyor bu nedenle giren çıkan gırla.

Diyeceksiniz sorun ne peki? Sorun şu, ben bir kadın olarak kendisinin ruh halini anlayamıyorum, neden 1 sene geçmiş olmasına rağmen, kendisini rezil etme pahasına böyle girişimlerde bulunuyor? bir kadın bunu kendine nasıl reva görür? Arkasından onu aşalayarak konuşmak da istemiyorum sonuçta o da bir ana baba kızı. Burada bir sürü kadınız, hepimizin bir sürü de kadın arkadaşı var. Benzer saplantılar gösteren birilerini tanıyor musunuz? Ben kimseyi incitmeden bu konuya karışmalı mıyım? Bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yok, hatta gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Ama bu kızın durumu ufaktan can sıkıcı olmaya başladı.

böyle takıntılı kızlar var malesef .. Arkadaşımın eski sevgiliside 6 sene boyunca bütün aile ferlerini hergün defalarca arayıp hatta eve gelip rahatsız ediyordu 6 seneee....

Şimdiiiiii, bende boşandım eski konularıma bakabilirsin 3 yıl oldu ayrılalı, benim eski eşe de bu tarz şeyler gidiyormuş, benim adıma, ama ben göndermiyorum:) bence senin canını sıkmak için yapıyorlar. Onları amaçlarına eriştirme, yoksay, olmamış farzet. Kim ne derse desin kulağını tıka yoluna decam et.

Ne yazik ki bir tanidigim aklima geldi bu konu uzerine.kiz resmen obsesif olmustu ve inanilmaz abuk sabuk seyler yapti.Buyuk ihtimal yakinda sizinle de iletisime gecebilir.Ayrica fake hesaplardan sevgilinizle konusmaya da calisabilir.benim tanidigim dedigim kisinin sayisiz hesabi vardi ve eski sevgiliyle yazisiyordu farkli kisi olarak.kizin amaci cocugu tuzaga dusurup yeni sevgilisine ayrilmalari icin bu yazismalari sunabilmekti.bir suru kisi milyon defa kendisini uyardi ancak kiz hasta olmustu ne yazik ki.Hatta bir keresinde cocuk arabayla gidip kizi dovdu de.Kiz yine de vazgecmedi.Birlikte oldugunuz kisiye guveniyor olabilirsiniz ve bu sorunla basetmesini ve kendi kendine cozumlemesini bekleyebilirsiniz ancak zaman geciyor ve siz sevgilisiniz.Dolayisiyla nasil bir kisi ile birlikte oldugunuzu anlamaktan kacmayin bence.Sonucta olan sizin en degerli seyinize oluyor.Zamaniniza yazik olmasin derim.ayrica sevgilinizin basina hic istenmeyen seyler de gelebilir.

sen de canımm sen bize çok şey yollamışsın biz hiçbirşey yollayamadık sana al bu da bizden sana: kusura bakma elden bu geliyor mâlum bu ara borcumuz var diye düğün davetliyeni yolla :D :D :D

şaka bir yana nişanlın takmıyorsa takma ama birazcık mesafe koymaya başlayın artık yavaştan her işin bir oluru var yani

Sevgilin hala kıza ümit veriyor sanki,daha doğrusu ciddi anlamda rest çekemediği için kız da bundan cesaret alıyor olabilir."Belki barışırız,diğer kızı benim kadar sevemez" diye düşünüyordur.Sevgilini de tanımıyoruz ki,hep diğer kıza yükleniyoruz:110:

gayet yakından tanıyorum hem de ; eşimin eski eşi ;) bazı modeller böyle canım idare etcen.. biz 3 senedir idare edioruz yapcak bişey yok :)

Yediremiyor durumu, kendisi mutsuz başkalarının da mutsuz olmasını istiyor olabilir

Ben olsam sevgilimle konuşur beraberce bir karakola gidip şikayetçi olurdum sonuçta senin sevgilin ve sende rahatsızlık duyuyorsun bu kıza bir kere o hak tanınmış devam edicek bu tür şeylere laftan anlamaz çünkü gururu yok en doğrusu korkması sevgilinizde gidip dövse korkutmak için al başına bela böyleleri herşeyi yapar çünkü gider bide siz haksızmışsınız gibi beni dövdü diye şikayet eder bi tanıdığımda yasamıstım bu durumu .

Back
X