- 28 Kasım 2015
- 246
- 203
- 23
Şuan tamamen izinden gidiyorum, çünkü ben de ilk önce git konuş halledin bu mevzuyu dedim ellerimle gönderdim bir nevi. İnan korktum şimdi. Bak ama dediğin çok işime yarayacak, bir daha mevzusu açılınca git konuş vs demeyeceğim kesinlikle muhatap olma boşa konuşsun duvara konuşsun diyeceğim. Biz prim verirsek buradan da yürüyebilir :/ Telefonunu değiştiremez iş sebebi ile ama engelleyebilir. Eğer kız daha da azıtırsa bu doğrultuda ben biraz daha mühadil olabilirim
Bizimki maalesef konuşmadan anlamayan bir cins çıktı. Israrla nişanlımın hala onu sevdiğini onu kızdırmak için benle birlikte olduğuna inanıyordu saplantılı bir şekilde. Sonradan ben kızla konuşmak durumda kaldım. Nişanlımı zorla tutmadığımı isterse ona dönebileceğini hatta kendisine karşı en ufak bir hissi kaldığını hissetmiş olsam onun yanında bir dakika bile durmayacağımı anlattım. İşe yaradı mı? Hayır. Eğer o kişi saplantılı bir tipse en güzeli iletişimi tamamen kesmek. Nişanlım başta insani anlamda ona yardım etmek istiyordu. Ben de aynı şekilde. Ama o, bu tavrımızı kötüye kullandı. Nişanlım görüşmeye gitmediğinde tehdit mesajları attı kendimi öldürürüm keserim biçerim vs gibi.
Nişanlım şu an öyle bir durumdaki önümde can çekiştiğini görsem gidip bakmam diyor. Ki eski ilişkilerine karşı saygısını hep koruyan bir adamdır. Ben de hep düşünüyorum maalesef bir kadın kendini nasıl bu hale getirir diye ama bu aşk falan değil hastalık...
İlişkiniz bu yüzden zarar görmeden önce sevgilinizle durumu konuşun ve kesinlikle iletişimi kesin. Bizimki bizi rahat bıraktı ama hala sosyal medyadan hastalıklı paylaşımlar yaparak durumu atlatamadığını gösteriyor.
Allah sabır versin ne diyeyim hem sana hem bana :)