• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın kendine bunu neden yapar?

İlginç bir durum.. :KK34: Sevgilinizin sanırsam yüzü fazla yumuşak fazla efendi gibi geldi bana. Terbiyesini bozmayınca karşı taraf sürekli atak halinde. Sizin yerinizde ben olsam terbiyemi bozardım dayanamazdım yahu.. Adamın da saçını başını yolardım böyle bir şeye müsaade ediyor diye. Böyle bir durumla karşılaşsam içimde ki diğer kadın böyle çıkacak demek ki :KK57:
:KK54: hahahah sanırım bir süre daha salon kadını çizgimi koruyacağım :KK70:

Ayrica sevgilinizden sizi bulastirmadan kendi kendine halletmesini beklerdim. Umarim sizi gercekten seviyordur da uzulen siz olmazsiniz.

Benim yanımda aramasaydı ya da bugün o dergiyi görmeseydim zaten haberim olmayacaktı, kendisi bir takım engeller koyuyormuş işte oturduk onu dinledik bugün. Kimse üzülsün istemiyorum, ama özellikle ben üzüleyim hiç istemiyorum :)

Maalesef böyle saplantılı insanlar var. Benimde başıma geldi aynı durum :KK43: Sevgilimin eski kız arkadaşı da sürekli bi şekilde ulaşmaya çalışıyordu 2.buçuk yıldır birlikteyiz taki bi kaç ay öncesine kadar gene mesaj atıyordu. Benim hayatında olduğumu bildiği halde beni sevdiğini bildiği halde bide.. Arkadaş olarak yaklaşmaya çalışıyormuş. Bende yedim :110::KK51:
Çok iyi anlıyorum sizi insanın sinirleri bozuluyor. Gurursuz insanlar işte.

Benim yanımda aramasaydı ya da bugün o dergiyi görmeseydim zaten haberim olmayacaktı, kendisi bir takım engeller koyuyormuş işte oturduk onu dinledik bugün. Kimse üzülsün istemiyorum, ama özellikle ben üzüleyim hiç istemiyorum :)

Onu mu dinlediniz? Anlamadim

Onu mu dinlediniz? Anlamadim
Yani erkek arkadaşım anlattı ben dinledim. Olanı biteni, süreci, kızın neler yaptığını, onun nasıl karşılık verdiğini falan. Şu hali ile kız yüzünden kavga çıkarıp tadımı kaçırmaya hiç niyetim yok, ama doğrudan bir şekilde benimle iletişime geçerse tabi işin rengi değişecek

Buna çözüm bulması gereken sen değilsin, sevgilin.

öyle... Ama inan pasif beklemek çok zor. Benim pek yaşamadığım şeyler kızın yaptıkları o yüzden buraya yazdım, biraz onun gözünden olayı görebilmek için. Müdahale etmeli miyim etmemelimiyim karar verebilmek için. Şimdilik tamamen gözlemci konumundayım

Yani erkek arkadaşım anlattı ben dinledim. Olanı biteni, süreci, kızın neler yaptığını, onun nasıl karşılık verdiğini falan. Şu hali ile kız yüzünden kavga çıkarıp tadımı kaçırmaya hiç niyetim yok, ama doğrudan bir şekilde benimle iletişime geçerse tabi işin rengi değişecek

Zaten boyle devam ederse seninle iletisime gecebilir diye dusunuyorum . O zaman boyle sessiz kalamazsin. Seninle iletisime gecebilecegini dusunuyor musun?

öyle... Ama inan pasif beklemek çok zor. Benim pek yaşamadığım şeyler kızın yaptıkları o yüzden buraya yazdım, biraz onun gözünden olayı görebilmek için. Müdahale etmeli miyim etmemelimiyim karar verebilmek için. Şimdilik tamamen gözlemci konumundayım
Sosyal medyada falan resimlerinizi görüyor mu?

:KK54: hahahah sanırım bir süre daha salon kadını çizgimi koruyacağım :KK70:

:KK70: Tatlım hakikaten öyle demek ki ben böyle olur muşum.. Hamileyken eşime bir kadın alenen kur yaptı :KK43: Bende eve gelip hırsımı adamdan aldım. Bağırdım çağırdım birde midesine yumruk geçirdim :KK47: Kendimden geçtim resmen.. Evet maalesef içimde ki kadın bu :KK59:

Nişanlımla ilişkimizin en başında başlamıştı bu sorunlar. Sizin durumunuzdan çok daha vahimdi. Nişanlımın eski kız arkadaşı(biz başlamadan 6 ay önce ilişkileri bitmiş fakat arkadaş olarak görüşüyorlarmış.) ilişkimizi ilk öğrendiğinde sevgilimin evine gidip kırıp dökmediği eşya kalmadı. Tamam olur dedim kadın sonuçta dedim geçer dedim hiç takmadım. Hatta kendi ellerimle sevgilimi onunla konuşmaya gönderdim ki bitirsin çözsün bu meseleyi diye. Ne etsek kar etmedi. Arkadaş defalarca gece yarıları mesajlar etti kendimi öldüreceğim hap içeceğim falan vs... 2 yıl oldu bizim birlikteliğimiz süreli ve üç aydır nişanlıyız ocakta evleneceğiz kızın şu aralar sesi çıkmasa da her an bekliyorum.

Nişanlım her yolu denedi. Başta merhamet duygusu ile yaklaştı gitti konuşmayı anlatmayı denedi olmadı.
Sert konuştu olmadı.
Ailene haber vereceğim dedi olmadı.
En son kızın psikoloğu ile görüştük ne yaparsa yapsın iletişime geçmeyin iyi kötü hiç bir girişimine cevap vermeyin dedi.
Bence siz de sevgilinizle görüşüp bu yöntemi uygulayın. Telefon numaralarını değiştirin. Size bir şekilde ulaşıp rahatsız ederse hiç bir cevap vermeyin.
Çok zor bir durum. Benim sabrım ise taşmak üzere.

:KK70: Tatlım hakikaten öyle demek ki ben böyle olur muşum.. Hamileyken eşime bir kadın alenen kur yaptı :KK43: Bende eve gelip hırsımı adamdan aldım. Bağırdım çağırdım birde midesine yumruk geçirdim :KK47: Kendimden geçtim resmen.. Evet maalesef içimde ki kadın bu :KK59:

Ben henüz sevgiliyiz diye böyle cool takılıyorum bakma sen :) Senin durumunda olsam üçüncü sayfa haberi olmuştuk çoktan :KK62: Zaten bugün dedim ki sen bu eski nişanlı meselesini tamamen çözmeden benden sana sevgiliden fazlası olmaz. Şuan nişanlı ya da evli olsaydık buraya şöyle bir topik açardım " kızlar 1.60 boylarında bir kadın cesedini sığdırmak için kaça kaç ebatlarda çöp poşeti gerekiyor ? " :KK53:

Eeee bir yerden cikacakti :D :D :D

Nişanlımla ilişkimizin en başında başlamıştı bu sorunlar. Sizin durumunuzdan çok daha vahimdi. Nişanlımın eski kız arkadaşı(biz başlamadan 6 ay önce ilişkileri bitmiş fakat arkadaş olarak görüşüyorlarmış.) ilişkimizi ilk öğrendiğinde sevgilimin evine gidip kırıp dökmediği eşya kalmadı. Tamam olur dedim kadın sonuçta dedim geçer dedim hiç takmadım. Hatta kendi ellerimle sevgilimi onunla konuşmaya gönderdim ki bitirsin çözsün bu meseleyi diye. Ne etsek kar etmedi. Arkadaş defalarca gece yarıları mesajlar etti kendimi öldüreceğim hap içeceğim falan vs... 2 yıl oldu bizim birlikteliğimiz süreli ve üç aydır nişanlıyız ocakta evleneceğiz kızın şu aralar sesi çıkmasa da her an bekliyorum.

Nişanlım her yolu denedi. Başta merhamet duygusu ile yaklaştı gitti konuşmayı anlatmayı denedi olmadı.
Sert konuştu olmadı.
Ailene haber vereceğim dedi olmadı.
En son kızın psikoloğu ile görüştük ne yaparsa yapsın iletişime geçmeyin iyi kötü hiç bir girişimine cevap vermeyin dedi.
Bence siz de sevgilinizle görüşüp bu yöntemi uygulayın. Telefon numaralarını değiştirin. Size bir şekilde ulaşıp rahatsız ederse hiç bir cevap vermeyin.
Çok zor bir durum. Benim sabrım ise taşmak üzere.

:KK42::KK42::KK42: Şuan tamamen izinden gidiyorum, çünkü ben de ilk önce git konuş halledin bu mevzuyu dedim ellerimle gönderdim bir nevi. İnan korktum şimdi. Bak ama dediğin çok işime yarayacak, bir daha mevzusu açılınca git konuş vs demeyeceğim kesinlikle muhatap olma boşa konuşsun duvara konuşsun diyeceğim. Biz prim verirsek buradan da yürüyebilir :/ Telefonunu değiştiremez iş sebebi ile ama engelleyebilir. Eğer kız daha da azıtırsa bu doğrultuda ben biraz daha mühadil olabilirim

:KK42::KK42::KK42: Şuan tamamen izinden gidiyorum, çünkü ben de ilk önce git konuş halledin bu mevzuyu dedim ellerimle gönderdim bir nevi. İnan korktum şimdi. Bak ama dediğin çok işime yarayacak, bir daha mevzusu açılınca git konuş vs demeyeceğim kesinlikle muhatap olma boşa konuşsun duvara konuşsun diyeceğim. Biz prim verirsek buradan da yürüyebilir :/ Telefonunu değiştiremez iş sebebi ile ama engelleyebilir. Eğer kız daha da azıtırsa bu doğrultuda ben biraz daha mühadil olabilirim

Al telefonu sen engelle sevgilin degil mi sonucta

Al telefonu sen engelle sevgilin degil mi sonucta
yok bacım telefonlara el uzatma işine girmek istemiyorum hiç. Ben bana yapılmasını sevmem karşımdakine de yapmam. Koca adam, tavrını o belirleyecek, zaten takındığı tavır da ona karşı kararlarımı belirleyecek. Bu aslında onun da vermesi gereken bir sınav, kopya vermek istemiyorum :) Ben sonuçta bu kişi ile ciddi düşünüyorum, buna değer biri olup olmadığı için sürekli ölçüp biçip tartıyorum. Bakalım böyle bir durumdan nasıl bir puanla çıkacak göreceğiz.

Ben ona yeteri kadar mesaj içerikli yem bırakıyorum sosyal medyada. Bence pek ciddiye almıyor zaar :)
O zaman yıldırma politikası uyguluyor.
Sen sinirli tepki verirsen o kazanır.
İki seçenek var bence. Ya tamamen yok sayacaksın ya da tiye alacaksın. Sevgiline karşı da rahatsızlığını çok belli etme bence, çok gündeme gelmesin. Sosyal medya hesabından etiketleyip 'x'in eski kız arkadaşı bize çalıştığı dergiyi göndermeyi ihmal etmiyor :KK70: ' diyebilirsin. :KK70: ya da tam tersi farketmiyormuş gibi yapabilirsin.

Back
X