- 9 Kasım 2015
- 204
- 311
- 33
- 48
Merhabalar, KK da bu açtığım ilk konu keşke daha neşeli bir topikle başlasaydım ama kısmet bunaymış. Hızlıca giriş yapacağım; sorun sevgilimin eski nişanlısı! 5 küsür senelik bir ilişkinin ardından ayrılıyorlar ve ayrılmalarına müteakip biz tanışıyoruz. Flört ve git gel dönemimiz bittikten sonra pek güzel bir ilişkiye başlıyoruz. Ancak bu eski nişanlı sürekli erkek arkadaşıma ulaşmanın yollarını arıyor, yılbaşında evinin bahçesine hediyeler atıyor, kendi doğumgününde arıyıp neden beni aramıyorsun diye hesap soruyor, erkek arkadaşımın çalışanlarına hediyeler yolluyor, hala instagramında onunla olan ve onun eşyalarıyla/evinde/bahçesinde vs çekildiği resimleri tutuyor. Diyeceksiniz ki sen bunları nereden biliyorsun. İlk kez benim yanımda aradığında erkek arkadaşımdan tüm hikayeyi dinlemiştim, geçmişimizde çok ortak nokta olduğu için de merak edip baktığımda bunları görmüştüm. Sonra da unuttum gitti pek üzerinde durmadım. Ama bugün olan bir olay üzerine artık kızın hastalıklı ruh hali canımı sıkmaya başladı.
Bu kız bir kadın dergisinde editörlük yapıyormuş, bugün erkek arkadaşımın mutfağında yerde bir köşede poşetinde bir dergi gördüm. Baktım bu kızın dergisinin Ekim sayısı. Bu ne diye sorduğumda kızın ara sıra dergiyi eve yolladığını söylediler. Ev home office gibi kullanılıyor bu nedenle giren çıkan gırla.
Diyeceksiniz sorun ne peki? Sorun şu, ben bir kadın olarak kendisinin ruh halini anlayamıyorum, neden 1 sene geçmiş olmasına rağmen, kendisini rezil etme pahasına böyle girişimlerde bulunuyor? bir kadın bunu kendine nasıl reva görür? Arkasından onu aşalayarak konuşmak da istemiyorum sonuçta o da bir ana baba kızı. Burada bir sürü kadınız, hepimizin bir sürü de kadın arkadaşı var. Benzer saplantılar gösteren birilerini tanıyor musunuz? Ben kimseyi incitmeden bu konuya karışmalı mıyım? Bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yok, hatta gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Ama bu kızın durumu ufaktan can sıkıcı olmaya başladı.
Bu kız bir kadın dergisinde editörlük yapıyormuş, bugün erkek arkadaşımın mutfağında yerde bir köşede poşetinde bir dergi gördüm. Baktım bu kızın dergisinin Ekim sayısı. Bu ne diye sorduğumda kızın ara sıra dergiyi eve yolladığını söylediler. Ev home office gibi kullanılıyor bu nedenle giren çıkan gırla.
Diyeceksiniz sorun ne peki? Sorun şu, ben bir kadın olarak kendisinin ruh halini anlayamıyorum, neden 1 sene geçmiş olmasına rağmen, kendisini rezil etme pahasına böyle girişimlerde bulunuyor? bir kadın bunu kendine nasıl reva görür? Arkasından onu aşalayarak konuşmak da istemiyorum sonuçta o da bir ana baba kızı. Burada bir sürü kadınız, hepimizin bir sürü de kadın arkadaşı var. Benzer saplantılar gösteren birilerini tanıyor musunuz? Ben kimseyi incitmeden bu konuya karışmalı mıyım? Bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yok, hatta gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Ama bu kızın durumu ufaktan can sıkıcı olmaya başladı.