• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İstanbul Masalı...

bişey sorucam bu arada canım cok sıkkın su anda:KK43: dünde kabiz olmuştum cok olmasa da istemeden ikindim biraz bugünde yine berbattim biraz önce yine biraz ikinmak zorunda kaldım.moralim cok bozuldu
Hic sıkma canini ,oksurdugumuzde DDaha çok baskı yaparız ,ama stres olmaman için kabızlık olayını çözmek lazim,ben hemoroidden ameliyat oldugumda magnezium calcinee idi sanırırim günde bir ölçek suya karıştırıp iciodjm kabız olmamak için ve çok rahat geçirdim.doktorunu arayıp bir Daniş istersen bu ilacı kullanabilir miyim diye bildiğimiz magnezyum bu.yan etki olarak yumuşak kıvamda tuvalete çıkmayı sağlıyor .stres çok daha zararlı şuan sana aman rahat olmaya çalış

Hic sıkma canini ,oksurdugumuzde DDaha çok baskı yaparız ,ama stres olmaman için kabızlık olayını çözmek lazim,ben hemoroidden ameliyat oldugumda magnezium calcinee idi sanırırim günde bir ölçek suya karıştırıp iciodjm kabız olmamak için ve çok rahat geçirdim.doktorunu arayıp bir Daniş istersen bu ilacı kullanabilir miyim diye bildiğimiz magnezyum bu.yan etki olarak yumuşak kıvamda tuvalete çıkmayı sağlıyor .stres çok daha zararlı şuan sana aman rahat olmaya çalış
doktoru aradım dün bi

ay

aynen duphalac verdi.ayy cok teşekkür edeim rahatladım biraZ canım cok sikilmisti çünkü.aglaadim bile hatta
Ben transferden hemen sonra 5kat merdiven çıktım olacağı varsa söktürücü içmeye rağmen bebeğe birşey olmuyor biliyorsun,elinden geleni yap sonrasında teslim ol dualarım seninle ;)

Ne güzel yazmışsınız tek tek okudum hikayemizin, mutlu son dilerim ki bende esimde bütün bebek isteyen çiftlerin sonu mutlu olur.

Evlatsiz geçirdiğimiz son yılbaşı olsun inşallah ben her bayram her yılbaşı ve her anneler gününde boyle dilerdim ,mutlu seneler hepinize ;)

Back