• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İstanbul Masalı...

eşim en sonunda dayanamadı birine pazarda satılsa çoktan alırdık ama satılmıyor malesef,biz de Allahın vermesini bekliyoruz dedi.bazen okulda öğretmen arkadaşlar diyor hıhh çocuk olsun da gör bakalım kitap okuyabilecek misin,uyuyabilecek misin.biz yapamıyoruz diye.sanki nispet yapıyorlar gibi geliyor.halbuki içlerinde kötülük yok ama bize öyle geliyor çünkü hassas olduğumuz nokta.keşke olsa da kitap okumasam uyumasam 90 kilo olsam :)

1. eşim en sonunda dayanamadı birine pazarda satılsa çoktan alırdık ama satılmıyor malesef,biz de Allahın vermesini bekliyoruz dedi.bazen okulda öğretmen arkadaşlar diyor hıhh çocuk olsun da gör bakalım kitap okuyabilecekmisin,uyuyabilecek misin.biz yapamıyoruz diye.sanki nispet yapıyorlar gibi geliyor.halbuki içlerinde kötülük yok ama bize öyle geliyor çünkü hassas olduğumuz nokta.keşke olsa da kitap okumasam uyumasam 90 kilo olsam :)
süper söylemiş esin.bazı insanlar bilinçli yapıyo çünkü bunu bile bile damarina basıyorlar:KK43: dün aynı şeyleri yaşadığgimiz bir arkadaşim aradı oda diyor iş arkadaşi dalga grcergibi diyormuş eminmisin çocuk istediğinize bidaha düşünün bak uykusuzluktan oluyorum ben.kızda onu terslemis dalga mi dgeciyosun sen brn bu kadar çabalarken diye

Difrenbahyat: 38246518 .!.:
Çok teşekkür ederim cevap için. Hayıt suyunu kullandım ama zaten fsh yüksekliği haşimatodan kaynaklanıyormuş çok şükür yumurta rezervim iyi durumdaymış. Amhazından ir test var onuönce tırdım 2 2 side çok şükür iyi çıktı. Eşim malesef sigara içiyor ve ne yaptıysam bıraktıramadım, işi çok stresli ve sürekli onu bahane ediyor:KK43:Onada keçi boynuzu kürü yapıyorum. Ama o toz işe yarıyosa denemek isterim.
A hasimatoya dikkat ,kilo yapar gebe olmaya engel olur ilacini kullaniuorsan soryn yok,bir de depresif hissettitir.nornalden daha sinirli hissedebilirsin.Ana esin mutlaka sigarayi biraksin,en azondan tedaviden 3 ay once biraksin.esim

Esim champix diye bir ilaçla birakmisti.kesinlikle sinirlilik vs. Yapmiyor.İnsanlara gelince ,baskalarunin mutsuzluklariyla mutlu olan bir kesim var.maalesef heryerdeler ,ben hamile bir arkafasin karnini severken elimi ittirmisti hic c unutamam.sonra noldu düşük yaptı ben hamile kaldim o benim kkarnimi sevdi bir sure çocuğu olmadi vs. Her zaman iyiler kazanır er yada geç yeterki siz doğru tarafta ,doğru yolda olun;)

eşim en sonunda dayanamadı birine pazarda satılsa çoktan alırdık ama satılmıyor malesef,biz de Allahın vermesini bekliyoruz dedi.bazen okulda öğretmen arkadaşlar diyor hıhh çocuk olsun da gör bakalım kitap okuyabilecek misin,uyuyabilecek misin.biz yapamıyoruz diye.sanki nispet yapıyorlar gibi geliyor.halbuki içlerinde kötülük yok ama bize öyle geliyor çünkü hassas olduğumuz nokta.keşke olsa da kitap okumasam uyumasam 90 kilo olsam :)
Aman eksik dua etmeyin,bende olsunda yaramaz olsun dedim 4 ay kolik çektik 6-7 saat hiç durmadan aglardi 8 ay hic uyumadi sabaha kadar ,şuanda1.5 yasibda hala 5 te kalkiyoz sabah ,allahin hhazinesi bol,akillisini güzel uyuyanini,güzel yiyeni isteyin ;)

Neyin olmasını istiyorsanız olmuş gibi davranım,o ruh haline burunun,şuan çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz.olmuş gibi davranin .olsa ruh haliniz nasıl olursa,şuanda da öyle olun,iste buna çekim yasası diyoruz,hangi frekanstaysak,ayni dozdaki diğer olayları hayatımıza kendimiz cekiyoruz...

Neyin olmasını istiyorsanız olmuş gibi davranım,o ruh haline burunun,şuan çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz.olmuş gibi davranin .olsa ruh haliniz nasıl olursa,şuanda da öyle olun,iste buna çekim yasası diyoruz,hangi frekanstaysak,ayni dozdaki diğer olayları hayatımıza kendimiz cekiyoruz...

Merhaba Doğal Anne blog yazdıklarını tek tek okudum, duygularıma tercüman olmuşsun. Çok çok duygulandım, ne güzel mutlu sona ulaşmışsın.

Ben de Umut Tüp Bebek Merkezinde önümüzdeki ay 2. Denemeyi yaptırıcam.

Ekim ayından beri tedavi sürecindeyim, opudan 20 adet yumurta toplandığından bebişlerimi dondurdular. Önümüzdeki ay hormonların duruma göre transfer olacak inş.

Sorun morfoloji L Dualarınıza beni de katın lütfen. Allahım bu yolda yürüyen herkesin yanında olsun. Yanımızda olduğunu bilmek güzel.. Bebeğini öp, kokla benim için.

Merhaba Doğal Anne blog yazdıklarını tek tek okudum, duygularıma tercüman olmuşsun. Çok çok duygulandım, ne güzel mutlu sona ulaşmışsın.

Ben de Umut Tüp Bebek Merkezinde önümüzdeki ay 2. Denemeyi yaptırıcam.

Ekim ayından beri tedavi sürecindeyim, opudan 20 adet yumurta toplandığından bebişlerimi dondurdular. Önümüzdeki ay hormonların duruma göre transfer olacak inş.

Sorun morfoloji L Dualarınıza beni de katın lütfen. Allahım bu yolda yürüyen herkesin yanında olsun. Yanımızda olduğunu bilmek güzel.. Bebeğini öp, kokla benim için.
Doğru yerdesiniz ve kesinlikle herşey güzel olacak buna inanin;)
Çok ciddi bir is yapıyorlar laboratuvar embryolog bu iste kilit nokta,birçok kadın bunu gözardı ediyor,Ben hep buralarda yaninizdayim ;) ve dualarimdasiniz ...sevgiler

Back