eşim en sonunda dayanamadı birine pazarda satılsa çoktan alırdık ama satılmıyor malesef,biz de Allahın vermesini bekliyoruz dedi.bazen okulda öğretmen arkadaşlar diyor hıhh çocuk olsun da gör bakalım kitap okuyabilecekmisin,uyuyabilecek misin.biz yapamıyoruz diye.sanki nispet yapıyorlar gibi geliyor.halbuki içlerinde kötülük yok ama bize öyle geliyor çünkü hassas olduğumuz nokta.keşke olsa da kitap okumasam uyumasam 90 kilo olsam :)
A hasimatoya dikkat ,kilo yapar gebe olmaya engel olur ilacini kullaniuorsan soryn yok,bir de depresif hissettitir.nornalden daha sinirli hissedebilirsin.Ana esin mutlaka sigarayi biraksin,en azondan tedaviden 3 ay once biraksin.esimDifrenbahyat: 38246518 .!.:Çok teşekkür ederim cevap için. Hayıt suyunu kullandım ama zaten fsh yüksekliği haşimatodan kaynaklanıyormuş çok şükür yumurta rezervim iyi durumdaymış. Amhazından ir test var onuönce tırdım 2 2 side çok şükür iyi çıktı. Eşim malesef sigara içiyor ve ne yaptıysam bıraktıramadım, işi çok stresli ve sürekli onu bahane ediyorOnada keçi boynuzu kürü yapıyorum. Ama o toz işe yarıyosa denemek isterim.
Aman eksik dua etmeyin,bende olsunda yaramaz olsun dedim 4 ay kolik çektik 6-7 saat hiç durmadan aglardi 8 ay hic uyumadi sabaha kadar ,şuanda1.5 yasibda hala 5 te kalkiyoz sabah ,allahin hhazinesi bol,akillisini güzel uyuyanini,güzel yiyeni isteyineşim en sonunda dayanamadı birine pazarda satılsa çoktan alırdık ama satılmıyor malesef,biz de Allahın vermesini bekliyoruz dedi.bazen okulda öğretmen arkadaşlar diyor hıhh çocuk olsun da gör bakalım kitap okuyabilecek misin,uyuyabilecek misin.biz yapamıyoruz diye.sanki nispet yapıyorlar gibi geliyor.halbuki içlerinde kötülük yok ama bize öyle geliyor çünkü hassas olduğumuz nokta.keşke olsa da kitap okumasam uyumasam 90 kilo olsam :)
Her sey gönlünce olsun sevgili difrenbahya,allah ol desin senin içinAllahın izniyle dün başlndık tüp bebek tedavisine.ilk ignemi dün yaptım.nolur dua edin bana:)
sonu mutluluk olsun inşallah :)Allahın izniyle dün başladık tüp bebek tedavisine.ilk ignemi dün yaptım.nolur dua edin bana:)
inşallah:) cook teşekkür ederimHer sey gönlünce olsun sevgili difrenbahya,allah ol desin senin için2015 sizin yiliniz olsun...
amin hepimize insalahsonu mutluluk olsun inşallah :)
Neyin olmasını istiyorsanız olmuş gibi davranım,o ruh haline burunun,şuan çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz.olmuş gibi davranin .olsa ruh haliniz nasıl olursa,şuanda da öyle olun,iste buna çekim yasası diyoruz,hangi frekanstaysak,ayni dozdaki diğer olayları hayatımıza kendimiz cekiyoruz...
Doğru yerdesiniz ve kesinlikle herşey güzel olacak buna inaninMerhaba Doğal Anne blog yazdıklarını tek tek okudum, duygularıma tercüman olmuşsun. Çok çok duygulandım, ne güzel mutlu sona ulaşmışsın.
Ben de Umut Tüp Bebek Merkezinde önümüzdeki ay 2. Denemeyi yaptırıcam.
Ekim ayından beri tedavi sürecindeyim, opudan 20 adet yumurta toplandığından bebişlerimi dondurdular. Önümüzdeki ay hormonların duruma göre transfer olacak inş.
Sorun morfoloji L Dualarınıza beni de katın lütfen. Allahım bu yolda yürüyen herkesin yanında olsun. Yanımızda olduğunu bilmek güzel.. Bebeğini öp, kokla benim için.
Tedavi nasıl gidiyor difrenbahya ,umarım herşey yolundadırAllahın izniyle dün başladık tüp bebek tedavisine.ilk ignemi dün yaptım.nolur dua edin bana:)
AA super haber bubugün yumurta toplandi. inşallah iyi olacak:)
Amin ,,aminn çok aminnayy hadi inşallah o zaman once bana sonra isteyen herkese sırayla
5.gün zaman geçmiyor:)Amin ,,aminn çok aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?