Bir insanin en yakin akrabasi kimdir.?

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
38
bu konuda değişik fikirlerin olduğunu biliyorum.Bence kişi bekarsa en yakın akrabası anne ve babasıdır.Şayet evli ise en yakın akrabası eşidir.işin kanunu yönünden bahsetmiyorum.
veya en yakın akraba olarak kendinize kimi görüyorsunuz.?

bu konuda değişik fikirlerin olduğunu biliyorum.Bence kişi bekarsa en yakın akrabası anne ve babasıdır.Şayet evli ise en yakın akrabası eşidir.işin kanunu yönünden bahsetmiyorum.

hayatım boyunca coooooook en yakın arkadaslar akrabalar gordum.
en yakınlıklarıda ben ıyı ve enayı oldugun surece yakındılar.yılların ogrettıgı bu bana
ınsanın en yakını esı ve cocuklarıdır bence
sen ıyıysen ıyı herkes.ben bunu gordum
akraba degıl akrep tıpler vardırya ıste oyle olacagına hıc olmasın hayatımda daha ıyı.

Son düzenleme:
Hayattaki en yakınlarım,oğlum,annem,babam,eşim,kardeşim.

Hepsinin yeri farklı. Ama anne başka, annem ile kimseyi bir tutamam....

bence herşeyden önce kendindir sotunda akrabanda...
sonra eşin,dostların ve annen baban

Yaşadığım tecrübeler neticesinde annem, kızım ve babaannem ve dedemin en yakın akrabam olduğuna karar verdim. Çünkü zor günlerimde hep onlar bana destek oldular. Beni hiç üzmediler. Hep karşılık beklemeden benim için bir şeyler yaptılar. Elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadılar. Hastalandığımda onlar baktılar.
Ve anladımki onların yanımda olmadığı zamanlarda kimsem yokmuş, başka kimseden hiç bir iyilik görmedim. Ne eşimden nede ailesinden

şimdi anne ve babayı ayırısak tabiki en yakın gördüğümüz akrabalarımız onlar.benim için ablam ve büyük amcamın yeri bambaşkadır.onlara hep güvendim beni hiç hayal kırıklığına uğratmadılar çünkü.onun dışındakiler sıradan akrabalar işte.gamyoncuiremsu kızışkomuda unutmayayım.oda benim en kıymetlim

Anne,baba ve kardeşler
Çünkü bir tek onlar yanıyor başına birşey geldiğinde
Yeri geliyor eşi bile yabancı oluyor insanın
İnsnaın kendi ailesi kadar kimse yakın oolmuyor..olamıyor:kahve:

eşim zaten yakınımda...
onun dışında hiç düşünmeden annem ve babam derim...
sevgiler...

Benimde hiç tereddüt etmeden söyleyeceğim kişiler Annem ve kız kardeşim olur,,,daha sonrada çocuklarım ve eşim,,,,eşimin ailesi malesef zor günlerimde pek yanımda olmadılarr,,,,hep kendi ayaklarının üstünde dur dedilerr,,,,

yakın akrabası derken insanın en yakını demek istedin herhalde tabiki de tereddütsüz eşim, annem, babam.

en en en yakını annemdir
ondan sonra babam, eşim ve kardeşlerim gelir
geriside sonraki siralarda işte

akraba anne ve baba değildir.şakkıdı.anne,baba ve kardeşler,ailedir....akraba teyze,dayı,hala..vb....dır.:kahve:....benim teyzem ve oğlu en yakın akrabam

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim ve çocuklarım
sen iyiysen herkes iyi ama sen az bi sırt çevir senden kötüsü yok malesef

şimdi eşim yanımda olduğu için eşim diyecem çünkü başıma bişey gelse ilk o yetişir diğerleri uzakta.ama annem babam kızlarım ve kardeşlerim benim en yakınlarım başkada yakın tanımam bilmem.özellikle babam canım benim herşiyeme yetişir allah onları başımdan eksik etmesin:teselli:

X