- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
-
- Konu Sahibi Asuasuasuysa
Hayır obşahıs ben sevgilimleuken ikimizin ortak arkadaşıydı hatta bizimobtanıştırdı daha sobra kendisi bizi hayatından çıkarmak istedi, yani ben sevgilim için onu çıkarmadımAnladığım kadarıyla siz sevgilinizden ayrıldığınızda sevgilinizin görüşmenizi istemediği bir arkadaşınızla buluşup dertleşmişsiniz. Daha sonra da sevgiliniz onla buluşmasan ayrılmazdık demiş. Siz de tamam görüşmem demişsiniz. Meğerse bu dertleştiğiz arkadaşınız da sevgilinizle berabermiş ve o umut dolu mesajları da arkadaşınız atmış.
Kusura bakmayın da sevgiliniz istemiyor diye, sevgilinizden ayrılıp, arayıp teselli bulmaya çalıştığınız arkadaşınızdan hemen vazgeçip tamam, görüşmicem demişsiniz. Belli ki bunu da ilk defa yapmıyorsunuz. Ee ne diyelim bir duruş sergilemez, hemen anında insanları satarsanız, size de yaparlar. Hiç arkadaşıma da değer veriyordum falan demeyin. Dalga geçmekte haklılar. Komik duruma düşmüşsünüz. Sevgiliniz zaten hırtın teki de ona bu kadar yüz veren de sizsiniz. Kendi sınırlarınızı çizebilirseniz bunlarla uğraşmazsınız.
Snapten attılar anlık, bir şeyler döndüğünü sezdm ama güvendm ama güvenim boşa çıkınca insan bir tuhaf oluyor başka bir konu açarak daha düzgün anlatıcamO foto o an da cekilmis oldugundan eminmisin? Bence evet, dalga gecilmis seninle.
Ama sadece ikisinden biri galiba. Bilemedim karisik anlatmissin baya. Kafani karistirmislar sende haklisin.
Bence her ikisinden de uzak dur. Muhattap dahi olma.
Ayrica duzgun yorumlar istiyorsan bence o sevgilinle olan iliskini anlat o arkadas haricinde. Pek iyi niyetli biri degilmis o zaten..
Snapten attılar anlık, bir şeyler döndüğünü sezdm ama güvendm ama güvenim boşa çıkınca insan bir tuhaf oluyor başka bir konu açarak daha düzgün anlatıcam
Tek temennim buBir süre bu yapılanların acısını çekip hazmedemiyorum duygusuna kapılacaksın ama sonra geçecek....
Çünkü bu kadar karaktersiz bi adamdan iyi ki kurtulmuşum demelisin
Bu olay olmasaydı sen onun gerçek karakterini göremezdin iyikide yapmışsın aramışsın arkadaşını üzülme kötülük kimsenin yanına kalmaz bir gün onu da inletirler..
Bana kin tuttuğunu intikam almak için dinlediğini söyledi mert şahsı, olacağı varmış haklısın ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim hatalarım ama gurur ve duygularım incidiSiz de hikayedeki mert kişisine haksızlık etmişsiniz gibi görünüyor doğrusu. Çünkü gerçekten iyi niyetle de gelip sizi dinlemiş olabilirdi. Bu durumda sabah buluşup derdinizi anlattığınız kişiyi akşam bir sözle silmiş olacaktınız. Hani en azından şey diyebilirdiniz: ‘Ne olursa olsun o kadar geldi zaman ayırdı derdimi dinledi haksızlık yapmıyım şimdi zaten konumuz da o değil’ Böyle diyebilseydiniz güzel olurdu. Ama artık olan olmuş, ikisi de gerçekten terbiyesiz. Ne olursa olsun bir insana böyle acımasız davranılmamalı. İkisini de hayatınızdan silin atın, kendinizi üzmemeye çalışın. Olacağı varmış olmuş.
Tercüman oldun valla teşekkürler saflığıma kızıyorumÇarpik iliskiler yumağı.
Sevgilin karaktersiz.
mert kisisi giblerine ise erkekler "meriç" der. Cokda haklidirlar. Pek fazla miktarda olur meric kisileri, saftirik kizlari duygusal anlarinda nasil kafalarim pesindedirler. Haindirler, yilandirlar.
Sen ise hikayedeki saf kisisin. İliskini ona buna reklam eden bir tiple sevgili olman yetmiyormus gibi dertlesmek icinde bir yilani buluyorsun.
Keşke şu sitede bir yaş ve imla limiti olsa da "ennöööö berkecan saçımı çektüüü" tadında konularla muhatap olmasakİki gün önce çok kötüydüm ayrıldığımız ve sonrasında gelişen gelişmeler yüzünden fakat aramın bozuk olduğu ama güvendiğim yakın bir erkek arkadaşıma yazdım sabah buluştuk. Karşıma geçti sana değer vermesem seni dinlemem biz kopamayız vs diyor ama ben kötüyüm derdimi anlatıyorum. Akşamında eski sevgilimle buluştular bana yazdı seni aklından silmiş felan tamam eyvallah dedim geçtim sonra eski sevgilime yazdım yani daha hayatından temelli çıkıyorum felan o bana cevap olarak sen mertle buluşmasan (mert eski yakın arkadaşım) bizim olurumuz vardı artık onla görüşmeni istemiyorum eğer görüşmezsen her şey daha iyi olur felan umut veriyor bende tamam dün çok kötüydüm kafam dağılsın istedim yazdım ona da açıklarım görüşmem dedim salak gibi! Sonra sen görüşecek misin dedim cevap olarak ikisi beraber bana fotoğraf attılar. Sonra o her şeyi yazan umut veren eski yakın arkadaşımmış. Biz eski sevgilimle beraber onla görüşmeyi kestik sonra böylece benim saflığımdan onlar böyle sevgimle alay etti sözleriyle aşağıladı sonra mert aradı mal mal konuştu ama gülüyor iyi halt etmiş gibi bir de ne b*k yiyosan ye diyor bende aşağılık dedim sonra sefayı (eski sevgilimi) ver telefona dedim sesini tanıyamayacak derece de güvenim öyle bir kırıldı ki vermedi benle dalga geçiyor sandım bana tutmuş sesimi bile tanımadın vs diyor,beni annemin babamın yanında ağlattı. Bende içimi döktüm engelledim whatsapptan. Annesine her cuma yazardım artık yazmıyorum... bana biz ayrılalı çok oldu unuttum artık hiç sevmiyorum diyor 9 ay çıkmışız 2 hafta olmuş ayrılalı... nasıl bür karakter? annem de ınstagramdan felan engellemiş.. o kadar öfkeliyim ki bu özet hali. Bu kadar aşağılık olunur mu hanımlar aklım almıyor! Çok öfkeliyim gün gelir alay ettikleri sevgime muhtaç olurlar inşallah, inşallah başlarına kötü bir şey geldiğinde bana bu yaptıkları gelir akıllarına! Bir insanı sevmese de bir insan nasılkendine olan sevgiyle alay eder oyuncak eder duygularıyla oynanmasına izin verir? Artık nefretimi bile layık görmüyorum. İnşallah Allah’tan bulurla
Mert beni kullanmış sabah karşıma geçipmdeşer vermesem seni dinlemem dedi akşam da aramış kin tuttum bunyüzden dinledim değer vermiyorum dediBu kadar kötü hissetmenin sebebi, merti kullanmaya calisip, sonra 2 dk da sefaya satiyor oluşunun ortaliga dokulmesi.
Normalde vermen gereken cevap, mert benim derdimi dinledi, onu da sever sayarim, gorusmeyi kesecek degilim olmaliydi. Ama sen ikili oynayip sonra bu yüzüne vurulunca şerefsizlik diye ağlıyorsun.
Keske boyle bir sey yasamasaydin. Ama öğren iste. Kimseyi kendinden salak gorup kullanmaya calisma.
Cok da takma. Boyle hayata kusecek bir olay degil. Küçük oldugunu farz ediyorum. O yaslarda birtakim seyler yanlis olur zaten hep. Unutursun zamanla.
Biz onlahıslanikimizdengörüşmüyorduknmert bizi çıkarmıştı biz onu değil33 yaşında mısınız gerçektenUmarım yanlış yazmışsınızdır. Bu yaşta olan birisi kendisine bu şekilde müdahale edilmesine nasıl izin verir. Bu yapılan oyun olmasaydı ve gerçekten sevgiliz ( kocanız değil hatırlatırım ki o olsa da abes bir durum yoksa karışamaz ) görüşme deseydi görüşmeyecek miydiniz ?
Uykulu uykulu yazmama güldüm ya :) onla ikimiz de görüşmüyorduk mert bizi çıkarmıştı hayatındanBiz onlahıslanikimizdengörüşmüyorduknmert bizi çıkarmıştı biz onu değil