Bir insan nasıl bu kadar alçalabilir??? Aklım almıyor, 30 dakikada güvenim yerle bir oldu!!! Öfkelym

Anladığım kadarıyla siz sevgilinizden ayrıldığınızda sevgilinizin görüşmenizi istemediği bir arkadaşınızla buluşup dertleşmişsiniz. Daha sonra da sevgiliniz onla buluşmasan ayrılmazdık demiş. Siz de tamam görüşmem demişsiniz. Meğerse bu dertleştiğiz arkadaşınız da sevgilinizle berabermiş ve o umut dolu mesajları da arkadaşınız atmış.

Kusura bakmayın da sevgiliniz istemiyor diye, sevgilinizden ayrılıp, arayıp teselli bulmaya çalıştığınız arkadaşınızdan hemen vazgeçip tamam, görüşmicem demişsiniz. Belli ki bunu da ilk defa yapmıyorsunuz. Ee ne diyelim bir duruş sergilemez, hemen anında insanları satarsanız, size de yaparlar. Hiç arkadaşıma da değer veriyordum falan demeyin. Dalga geçmekte haklılar. Komik duruma düşmüşsünüz. Sevgiliniz zaten hırtın teki de ona bu kadar yüz veren de sizsiniz. Kendi sınırlarınızı çizebilirseniz bunlarla uğraşmazsınız.

Hayır obşahıs ben sevgilimleuken ikimizin ortak arkadaşıydı hatta bizimobtanıştırdı daha sobra kendisi bizi hayatından çıkarmak istedi, yani ben sevgilim için onu çıkarmadım

O foto o an da cekilmis oldugundan eminmisin? Bence evet, dalga gecilmis seninle.
Ama sadece ikisinden biri galiba. Bilemedim karisik anlatmissin baya. Kafani karistirmislar sende haklisin.
Bence her ikisinden de uzak dur. Muhattap dahi olma.

Ayrica duzgun yorumlar istiyorsan bence o sevgilinle olan iliskini anlat o arkadas haricinde. Pek iyi niyetli biri degilmis o zaten..

Son düzenleme:
Siz de hikayedeki mert kişisine haksızlık etmişsiniz gibi görünüyor doğrusu. Çünkü gerçekten iyi niyetle de gelip sizi dinlemiş olabilirdi. Bu durumda sabah buluşup derdinizi anlattığınız kişiyi akşam bir sözle silmiş olacaktınız. Hani en azından şey diyebilirdiniz: ‘Ne olursa olsun o kadar geldi zaman ayırdı derdimi dinledi haksızlık yapmıyım şimdi zaten konumuz da o değil’ Böyle diyebilseydiniz güzel olurdu. Ama artık olan olmuş, ikisi de gerçekten terbiyesiz. Ne olursa olsun bir insana böyle acımasız davranılmamalı. İkisini de hayatınızdan silin atın, kendinizi üzmemeye çalışın. Olacağı varmış olmuş.

Snapten attılar anlık, bir şeyler döndüğünü sezdm ama güvendm ama güvenim boşa çıkınca insan bir tuhaf oluyor başka bir konu açarak daha düzgün anlatıcam

Snapten attılar anlık, bir şeyler döndüğünü sezdm ama güvendm ama güvenim boşa çıkınca insan bir tuhaf oluyor başka bir konu açarak daha düzgün anlatıcam

Belki eski sevgilin oyle bir algi yaratmak istemis olamaz mi? O arkadasin haberi yoktur belki..
Evet kendini toparla oyle yaz tekrar en iyisi.

Siz Mertle niye görüşmüyordunuz? Annen onu niye takip edıyor? Sen onun annesine neden cuma mesajı atıyordun? Sevgilinle ayrıldın diye niye Merti aradın? Sefa ile görüşmeme kararı aldığınız halde Sefa ve sen neden Mertle görüştünüz? Bence bu ayrılık Mertin planı siz misiniz benle görüşmeyen alın bakalım nasıl olur intikam demiş gibi duruyor. Ve son olarak lisedeki aşklar entrikalar rezillikler böyle bir 10 yıl sonra çok komik oluyor hiç takma erkekler geç olgunlaşır. Muhtemelen akıllarına bile gelmeyeceksin. Bu kadara önemseme.

Tek temennim bu

Bana kin tuttuğunu intikam almak için dinlediğini söyledi mert şahsı, olacağı varmış haklısın ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim hatalarım ama gurur ve duygularım incidi

Tercüman oldun valla teşekkürler saflığıma kızıyorum

Keşke şu sitede bir yaş ve imla limiti olsa da "ennöööö berkecan saçımı çektüüü" tadında konularla muhatap olmasak

Bu kadar kötü hissetmenin sebebi, merti kullanmaya calisip, sonra 2 dk da sefaya satiyor oluşunun ortaliga dokulmesi.
Normalde vermen gereken cevap, mert benim derdimi dinledi, onu da sever sayarim, gorusmeyi kesecek degilim olmaliydi. Ama sen ikili oynayip sonra bu yüzüne vurulunca şerefsizlik diye ağlıyorsun.
Keske boyle bir sey yasamasaydin. Ama öğren iste. Kimseyi kendinden salak gorup kullanmaya calisma.
Cok da takma. Boyle hayata kusecek bir olay degil. Küçük oldugunu farz ediyorum. O yaslarda birtakim seyler yanlis olur zaten hep. Unutursun zamanla.

33 yaşında mısınız gerçekten Umarım yanlış yazmışsınızdır. Bu yaşta olan birisi kendisine bu şekilde müdahale edilmesine nasıl izin verir. Bu yapılan oyun olmasaydı ve gerçekten sevgiliz ( kocanız değil hatırlatırım ki o olsa da abes bir durum yoksa karışamaz ) görüşme deseydi görüşmeyecek miydiniz ?

Mert beni kullanmış sabah karşıma geçipmdeşer vermesem seni dinlemem dedi akşam da aramış kin tuttum bunyüzden dinledim değer vermiyorum dedi

Biz onlahıslanikimizdengörüşmüyorduknmert bizi çıkarmıştı biz onu değil

Valla yakin arkadasiniz dediginiz kisi sizi denemis ,onla ayrildi benle olur mu diye e siz de tamam gorusmem deyince tekmeyi o badacagina ben basayim demis. Afedersiniz ama sizden faydalanmaya calismis. Emin olun sevgilinizin bu arkadasinizin planindan da haberi yoktur. Kendi icinde iyi plan yapmis. Uzak durun ikisinden de. Cok karaktersiz insanlar. Bazilarinin yasi ergenlikte takilip kaliyo ben de bunu anlamiyorum ya. Konunuzu okurken lise falan sandim. Herseyinizi de herkese anlatmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…