Bir insan nasıl bu kadar alçalabilir??? Aklım almıyor, 30 dakikada güvenim yerle bir oldu!!! Öfkelym

Valla yakin arkadasiniz dediginiz kisi sizi denemis ,onla ayrildi benle olur mu diye e siz de tamam gorusmem deyince tekmeyi o badacagina ben basayim demis. Afedersiniz ama sizden faydalanmaya calismis. Emin olun sevgilinizin bu arkadasinizin planindan da haberi yoktur. Kendi icinde iyi plan yapmis. Uzak durun ikisinden de. Cok karaktersiz insanlar. Bazilarinin yasi ergenlikte takilip kaliyo ben de bunu anlamiyorum ya. Konunuzu okurken lise falan sandim. Herseyinizi de herkese anlatmayin.Hoppa
Bir plan yapmış olsa da duygularımla oynamadan da yapabilirdi, ya da sefa izin vermeyebilirfi ama değil mi?

Konuyu düzenleyin bence . Daha açıklayıcı yazın.

9 ay çıktınız ve 2 hafta da unuttu m :KK57:
Ay hayır bir de biz ayrılalı uzun zaman oluyor demesi :) 9 ay çok uzun olmasa da 2 haftaya göre baya uzun bir insan nasıl 2 haftada unutur? Deyimine göre benden soğumuş kafasında çoktan bitirmiş sadece yeni ayrılmış...

Mert Sefa sen üçünüz de haksızsınız.
Sinirlendin tabi çünkü mert seni o kadar dinledi ama sen onu 2 dk içinde sattın.
O iki kafadar da böyle saçma bi oyun oynadıkları için haksızlar

sevgilinizle aranız bozukken gidip başka bir erkekten teselli beklerseniz bunu hem sevgiliniz hem de dertleştiğiniz kişi normal görmeyebilir

bu tür erkeklerin en sevdiği kadın profili

acı çeken , kafası karışmış ,duygusal boşlukta

sevgilinizle aranız bozukken gidip başka bir erkekten teselli beklerseniz bunu hem sevgiliniz hem de dertleştiğiniz kişi normal görmeyebilir

bu tür erkeklerin en sevdiği kadın profili

acı çeken , kafası karışmış ,duygusal boşlukta
Sizle özel mesajdan biraz konuşabilir miyim :KK43:

X