- 31 Mart 2015
- 50
- 16
-
- Konu Sahibi EsmerBombaa
Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim
kuzeninse ciddi olmayan bir sohbet ortamı yarat ve yanınızda kimse yokken düşündüklerinden bahset. yani, bazen bana öyle bakıyorsun ki kuzen olmasak benden hoşlandığını düşüneceğim de sonrada gül. eğer sen yanlış anladıysan o da güler ve sohbetiniz normal devam eder. eğer sen yanlış anlamadıysan da kuzen olduğunuz için bu tür şeylerin yanlış olduğunu ima etmiş olursun.Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim
Ailenizde var mi akraba evliligi veya hos karsilaniyor mu boyle iliskiler?merak ettim de cunku bazi kulturlerde kuzeniyle evlenen var yaniKuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim