- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- Konu Sahibi EsmerBombaa
Olabilir ama olmamalı kesinlikle. Kuzen dediginin kardesten farki yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yorum yaptim bu konuda bencede olmamali kuzenlerim kardeşim gibi geliyo bana ailemizde amcamla yengem kuzen ama hic birbirlerini tanimiyorlarmis bile 35 yil önce. Aşık olanlarada bişey diyememŞimdi dini açıdan haram değil olabilir tarzı yorumlar çok gelecektir ki evet kardes olmadığınıza göre kuzen kuzene aşık olabilir ama bence olmamalıdır :)
Yahu şu olmaz diyenlerin aklına şaşarım ,neden olmasın,nikah düşer nedir yani ,amca çocuğu hala cocuğu evlenebilir ,hiç mi görmemişler ,bitaneside yok dayısına bile aşık olan var bilmemne demiş ...cahilliğin bukadarı ,ne alaka ya ,
Ha bu olsun kuzeninde evlen yada o senden hoşlanıyodur manasına gelmesin ama ,yani olabilir manasında
Pardon ama neyi garipseyecegimi kimseye soracak degilim. Bazi toplumlarda aile ici evlilik cok normal karislanir, bazilarinda cokeslilik, bazilarinda evlilik disi cinsellik vs. Her toplumun kendi icinde birtakim gelenekleri var ama ben bunlari bireysel olarak tasvip etmemekte ozgurum degil mi? Isteyen istedigiyle evlensin zerre umrumda degil ama istedigimi de dusunurum dusunme sucuyla yargilanacak degilim sanirim
Ayrica nikah düşer demeyin artik sene olmus 2015, islam dinine gore kiz cocuklarinin yetiskin erkeklerle evlenmesinde de bir sakinca yok ama bunu da normal bulmuyorum (amacim ikisini kiyaslamak degil, dinen mahsuru yok diye her seyi desteklemedigimi belirtmek) kisisel ahlak anlayisim toplumun genelinden farkli diye cahil mi oluyorum yani?
Ensest gibi diye yaklaşımda bulunuyorlar diye eleştirirken cahil(!) diye yaftalamak moda oldu bu forumda
sizin akrabalarınız arasında akraba evlilikleri doğal karşılanıyosa kuzeninin de senden hoşlanma ihtimali mümkün. fakat ailenizde böyle evlilikler yoksa, sana samimiyetinizden dolayı bakıyo olabilir. bizde akraba evliliği yoktur. kuzenlerimle büyürken çok samimi yetiştirildik bu yüzden. en iyi anlaştığım kuzenim erkek olandır. biz beraberken hep bakışırız, göz kırparız. o yurtdışında yaşadığından dolayı sanırım yılda bikaç kez görüştüğümüzden; birbirimizde olur hep gözlerimiz hasret gideririz. kalabalık bir ortamda biraraya gelip sohbet etmemiz pek mümkün olmadığında o bana ne yapıyorum diye merak edip bakar ben de ona, birbirimize baktığımızı farkettiğimizde sırıtırız ya da uzaktan el kol yaparız.Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim
Hayir bi de sanki kuzeniyle evlenene benzin dokup yakalim demisiz gibi tepkiler verilmis, diyorum ya banane isteyen istedigiyle evlensin, benim ya da benim gibilerin ne dusundugunden onlara ne ki boyle bir saldiriya geciyorlar anlamadim