Bir İnsan Kaynanası Yüzünden İntiharı Düşünür Mü?

Ahhh ahhh evleniyorlar milletin kızının başını yakiyorlar

Öncelikle intihar düşüncesi falan geçmesin kafandan lütfen o bu durumdan kendiaine ders çıkarmayacak çünkü. Madem o öyle yapıyor sen de taktik yap. Ona çok iyi davran eşinin yanında sonra eşin anlar herhalde bir şeyleri umarım düzelir durumun. Bıktım bu kötü kaynanalardan.

Çok yoruldum hanımlar, bana yaptığı hiç zoruma gitmiyor eşimle aramı açmasına dayanamıyorum bu k seferdir bunu yapıyor gücüm kalmadı artık

Mune adının etiketlendigini görünce taşır. Biz etiketledik Psikolojik Deliii ile.

Daha yeni sayılırsın canım. O kadın icin onun taktigini uygula. Esine annesini kötüleme hatta ne kadar çok sevdiğini söyle. Ama yalnız kaldığınız da ağzına tükür. Eşinin yanında da annecim annecim diye peşine gez.
Ben yapamıyorum maalesef huyum batsın çok doğrucu davudumdur ama bu tip insanlar bundan anlıyorlar.
Çok bilmediğim için nasıl taşınıyor acaba ? 1 yılım yeni doldu

Bende senin gibiyim neysem oyum yapamıyorum ki öyle ilk defa bugün söyledim o da artık dayanamadım bugüne kadar asla şikayet etmedim ama o her seferinde oğluna beni kötülüyor

Bu düşüncesini katılıyorum benm eşimde cok anneci hatta aileci biri diyeyim ben annesine sevmiyorum konuşuyorsam da zorla hep. Fakat şöyle de bir durum var böyle anneci birine bu taktik işe yaramaz diye düşünüyorum çünkü annesine tek kaldığında kötü davransa dönüp oğluna söyleyecek sen yokken farklı davranıyor bana sen varken iyi davranıyor diye bu sefer iş daha çok çıkmaza girmiş olacak

Aynısını benim eşimin annesi bana yapıyor. Eşim yokken burnumdan getiriyor, Eşim varken kızım kızım deyip duruyor. Bu sefer ben sürat asınca eşim beni suçluyor. Annem sana bir şey yapmıyor ama sen anneme tepkilisin" diyor ve aramız acayip bozuluyor.
Keşke ben de biraz yalancı oyunbaz olsam onu onun silahı ile vururum ama maalesef yapamıyorum.

Erkekler dolduruşa gelirler ama bir de gördükleri şeyler de var. Karısı annesine o kadar iyi davranırken annesinin söylediklerini bu sefer yaşlı ne yapalım idare etmek gerek diye dinleyecek ki bu bile bir basamak.

kayınvalidenle iyi geçiniyormuş gibi yapıp alttan alttan işle kocanı. kocanı kendi tarafına çekmen lazım biraz ama .sen ne intihar edicen yazık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…