- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.649
- 33
Ahhh ahhh evleniyorlar milletin kızının başını yakiyorlarSakınnn.. o ne demek intihar falan.
Ya pardon da bu sütten hala kesilmemiş adamlar bi zahmet evlenmesin ya. Otursun anasının eteğinde, hiçbir kadına da zulmetmesin hayatı. Ana herzaman ana, hep baştacı. Ama böyle ota b•ka karışan, bir aileyi olumsuz etkileyen kadınlara da bence çat çat söylemek gerekiyor. Kadının kadına ettiğini kimse etmiyor ya..
Deliriyorum ya böyle tiplere! Evlencek kadar büyümüş ama kendi ailesinin sınırını bile çizemiyor, karısının saygınlığını bile sağlayamıyor.Ahhh ahhh evleniyorlar milletin kızının başını yakiyorlar
Heeee olde oda gitsin arkadan kına yaksinŞuan ölsem kimsenin haberi bile olmaz o kadar zoruma gidiyor ki artık
Evrim gecirememis kalas mmadem anan çok giymatli al onla yasa niye yaktin bu kiziDeliriyorum ya böyle tiplere! Evlencek kadar büyümüş ama kendi ailesinin sınırını bile çizemiyor, karısının saygınlığını bile sağlayamıyor.
Çok bilmediğim için nasıl taşınıyor acaba ? 1 yılım yeni doldu
Bende senin gibiyim neysem oyum yapamıyorum ki öyleMune adının etiketlendigini görünce taşır. Biz etiketledik Psikolojik Deliii ile.
Daha yeni sayılırsın canım. O kadın icin onun taktigini uygula. Esine annesini kötüleme hatta ne kadar çok sevdiğini söyle. Ama yalnız kaldığınız da ağzına tükür. Eşinin yanında da annecim annecim diye peşine gez.
Ben yapamıyorum maalesef huyum batsın çok doğrucu davudumdur ama bu tip insanlar bundan anlıyorlar.
Bu düşüncesini katılıyorum benm eşimde cok anneci hatta aileci biri diyeyim ben annesine sevmiyorum konuşuyorsam da zorla hep. Fakat şöyle de bir durum var böyle anneci birine bu taktik işe yaramaz diye düşünüyorum çünkü annesine tek kaldığında kötü davransa dönüp oğluna söyleyecek sen yokken farklı davranıyor bana sen varken iyi davranıyor diye bu sefer iş daha çok çıkmaza girmiş olacakMune adının etiketlendigini görünce taşır. Biz etiketledik Psikolojik Deliii ile.
Daha yeni sayılırsın canım. O kadın icin onun taktigini uygula. Esine annesini kötüleme hatta ne kadar çok sevdiğini söyle. Ama yalnız kaldığınız da ağzına tükür. Eşinin yanında da annecim annecim diye peşine gez.
Ben yapamıyorum maalesef huyum batsın çok doğrucu davudumdur ama bu tip insanlar bundan anlıyorlar.
Aynısını benim eşimin annesi bana yapıyor. Eşim yokken burnumdan getiriyor, Eşim varken kızım kızım deyip duruyor. Bu sefer ben sürat asınca eşim beni suçluyor. Annem sana bir şey yapmıyor ama sen anneme tepkilisin" diyor ve aramız acayip bozuluyor.Bu düşüncesini katılıyorum benm eşimde cok anneci hatta aileci biri diyeyim ben annesine sevmiyorum konuşuyorsam da zorla hep. Fakat şöyle de bir durum var böyle anneci birine bu taktik işe yaramaz diye düşünüyorum çünkü annesine tek kaldığında kötü davransa dönüp oğluna söyleyecek sen yokken farklı davranıyor bana sen varken iyi davranıyor diye bu sefer iş daha çok çıkmaza girmiş olacak
Ne intiharı ya sen ölecegine o ölsün sinir oluyorum şu herşeye burnunu sokan oğlunu dolduran kişilere