Maalesef eşim de annesinin dolduruşuna çok geliyor yani kesinlikle bugüne kadar bir kez arkamda durmadıSenin dert ettiğin kadar inan o takmiyor bile
Sen sakin eşine şikayet etme
Onun yaninda annecim annecim diye el pençe ol
Esin gidince de umursamaz lafı sok
Esinle yalniz kalınca hayatım anneni kıracak birşey mi yaptım biraz bana soğuk gibi fln deki
Kaynananın dolduruşuna gelmesin seni korusun
Misafire gelince ora senin evin o konuda net tavrını koy ve düşünüp dertlenmek bunlar gelip geçici şeyler sen bu tavsiyeler e uy
Çok bilmediğim için nasıl taşınıyor acaba ? 1 yılım yeni dolduKaç yıllık evlisin?
Bu aradaMune 'den konuyu bdv'ye taşımasını isteyebilirsin. Daha çok cevap gelir.
Otur dua et sen onu rabbine şikayet et Allah ıslah etsin o kadınıO kadar yoruldum ki, sadece yazacak burayı buldum. Kaynanam her zaman eşimle aramdaki sorunların başında geliyor.(öbür türlü bir sorunumuz yok şükür de) ama her zaman eşime birşeyler anlatıp bizim aramızı bozmaya çalışıyor. Çok yoruldum artık, anlatabileceğim kimsem de yok içimi dökmek için sadece burası vardı. Bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir anlayamıyorum. Eşimi çok seviyorum ama her seferinde eşimle aram onun yüzünden bozuluyor. Eşim annesiyle her yalnız kaldığında bizim evde huzursuzluk oluyor. Hayatıma, giydiğime hatta evime gelen misafire bile karışıyor. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım ve ne yapacağımı da hiç bilmiyorum..
Hiç beceremem ki öyle şeyleri içimden ne geçerse öyle olurum yani sevmeden seviyor gibi yapamıyorumTecruberle sabit iki yüzlülük ama yapcej biseyde pk yok bu durumda
Ediyorum Allah’a havale edeyim diyorum eşimle mutsuz olunca hiç birşeyin kıymeti kalmıyor işteOtur dua et sen onu rabbine şikayet et Allah ıslah etsin o kadını
Ne intiharı dusunucem yaa. Ayrıca tüm yasadiklarinjz o dengeyi sağlayamayan eşiniz yüzündenO kadar yoruldum ki, sadece yazacak burayı buldum. Kaynanam her zaman eşimle aramdaki sorunların başında geliyor.(öbür türlü bir sorunumuz yok şükür de) ama her zaman eşime birşeyler anlatıp bizim aramızı bozmaya çalışıyor. Çok yoruldum artık, anlatabileceğim kimsem de yok içimi dökmek için sadece burası vardı. Bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir anlayamıyorum. Eşimi çok seviyorum ama her seferinde eşimle aram onun yüzünden bozuluyor. Eşim annesiyle her yalnız kaldığında bizim evde huzursuzluk oluyor. Hayatıma, giydiğime hatta evime gelen misafire bile karışıyor. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım ve ne yapacağımı da hiç bilmiyorum..
Tek istediğim sadece biraz eş desteğiydi az önce de söyledim herşeye karışıyor çok adaletli biriysen beni anlarsın dedim ama yüzüme bile bakmıyor annesi içinAhhh ahhhh zorla yaptiriyolar zorla
Ama o KV nin surattaki ifadeyi görünce insan güle oynaya yapiyor
Boyle dersen ters teperTek istediğim sadece biraz eş desteğiydi az önce de söyledim herşeye karışıyor çok adaletli biriysen beni anlarsın dedim ama yüzüme bile bakmıyor annesi için
Sanırım kendimi bitirmek daha kolay olacakBoyle dersen ters teper
Sen bunu açık açık değil çaktırmadan yapicaksin
Çünkü anneci erkekler bundan anlamaz
Anneleri onların kırmızı çizgisi dır
Daha olgunlasamadigindan böle davranır
Ya bu deveyi gutcen yada kendini bitircen
At bunu kafadan ne bu sen bitcene g.tu b.kolu kaygana bitsinSanırım kendimi bitirmek daha kolay olacak