Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canıım benim ben kendimi atıp intihar edecek duruma gelmedim daha Allah'a şükür :)) sadece merak etmiştim.atlayacak olan sen misin?
gidene dur denmez ama daha 22 yaşındasın belki hayatın düzelir
hem atlamak ölmek için iyi bir yol değil
gel vazgeç.
Yok. Ben onu Allah'a havale ettim.Ablanı mı öldüreceksin?
ben de tam bunu soracaktımAblanı mı öldüreceksin?
Yok canıım benim ben kendimi atıp intihar edecek duruma gelmedim daha Allah'a şükür :)) sadece merak etmiştim.
Kendine bir uğraş bul.Yok canıım benim ben kendimi atıp intihar edecek duruma gelmedim daha Allah'a şükür :)) sadece merak etmiştim.
Hayır kendi canıma kastım yok. Öyle bir niyetim olsa çoktan yapmıştım bile. Ben sadece merak etmiştim.
Zaten ölmek isteyen gider yapar buraya gelip konu açmaz.Z zxshermine 'nin mesajindan sonra fikrin degisti bakiyorum. Yaa oyle kolay degil bu isler canim..
İşte arıyorum ama bulamıyorum.Kendine bir uğraş bul.
Zaten ölmek isteyen gider yapar buraya gelip konu açmaz.
Aynen. Zaten bende demedim ki arkadaşlar intihar etcem ben kaçıncı kattan atlıyım sizce demedim. Haklısınız. Akasya.Zaten ölmek isteyen gider yapar buraya gelip konu açmaz.
Çalışmayı falan dene. Okula gidiyor musun?İşte arıyorum ama bulamıyorum.Çözüm intihar edip kurtulmak değil ki zaten.
Evet Üniveriteye gidiyorum. Zaten az kaldı açılmasına da :)) Çalışmak istiyorum fakat 1 ay sonra falan açılacak.Çalışmayı falan dene. Okula gidiyor musun?