• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsan Kaçıncı Kattan Atlarsa Kesin Ölür ?

atlayacak olan sen misin?
gidene dur denmez ama daha 22 yaşındasın belki hayatın düzelir
hem atlamak ölmek için iyi bir yol değil
gel vazgeç.
Yok canıım benim ben kendimi atıp intihar edecek duruma gelmedim daha Allah'a şükür :)) sadece merak etmiştim.

1. Kattan başaşaği atlasan bile ölebilirsin. Ama hayat yasanacak kadar güzel. Ölümü dusunecek kadar ne yasadin bilemiyorum. Ama aklindan boyle dusunceleri cikar.:KK39:

ablana ayrıldım de ayrılma madem diğer konuların kapanmış yazamadım.
madem çok seviyosun ablanı mı takıcaksın yani

Hayır kendi canıma kastım yok. Öyle bir niyetim olsa çoktan yapmıştım bile. Ben sadece merak etmiştim.

22 yaşındaki bir birey , bugüne değin ölümün yüksekliğe bakmadığını haberlerde dahi görüp öğrenmiş olmalı aslında.

İnsanız biz kedi değiliz , düşünce dört ayağımızın üstüne düşmüyoruz. Kediler dört ayak üstüne düşer ve dokuz canlıdır gibi söylemler sonrası kedilere yönelik bir çalışma vardı hatırladığım kadarıyla.

Belli bir yükseklikten daha alçak seviyeden düşen kediler havada takla atamadıkları ve dört ayak üstüne düşemedikleri için olay sıklıkla ölümle sonuçlanır şeklinde.

Olceksen 1.kattan dusup olursun olmeyeceksen 20den atlasan olmezsin oldurmeyen Allah oldurmez bizimbi akraba 8 den dustu yillarca yatalak kaldi yogun fizik terapi gordu olmek icin iyi bi yontem degil bence atlamak

Ölmek için çok gençsin canım ölümü düşünmek çok saçma hayatında her ne olursa olsun ölüm gibi saçma sapan düşüncelere girme bence..
Bize anlatabilirsin bana anlatabilirsin sana abla tavsiyesi veririm
Ama o aklındaki salakça düşünceyi bırak hemen ve bana anlat bekliyorum

Back
X