ona göre herşey normal seyrinde devam ediyor,hiçbir problem yok.ama şu an artık anlamıştır ki çok büyük bir problemimiz var aslında.3 senelik birlikteliğimiz boyunca 1 tam gün bile küs kalmamışızdır,bir dargınlık yaşandıysa o kadar mesafeye rağmen gelip gerekirse evin önünde arabada yatmıştır.yani eşimin bu hallerini bildikten sonra bir insan bu kadar uzun süre nasıl konuşmadan durabiliyor diye kafayı yiyorum.ikimizde yeterince inatçıyız.ben konuşmuyorum ama birde bana sorun nasıl konuşmadığımı her akşam ağlayarak uyuyorum.bu konuda kesinlikle haklı olduğuma inandığım için asla ilk adımı ben atmıycam.bu haldeyken bana bunları yaşattığı için çok kızgınım ona.çok gerekirse mesajlaşarak hallediyoruz ne kadar çocukça değil mi,dün doktora kontrol için gitmek gerekiyordu,ondan önceki gün şu saatte doktorda olmam gerekiyor diye mesaj attım herhangibir cevap gelmedi ertesi gün (dün) şu saatte evden alırım seni diye mesaj geldi o saatte indim aşağıya tek kelime etmeden gittik doktora yanıma gelmedi,çıkıncada herhangibir şey sormadı tek kelime etmeden yine bıraktı eve,dün akşamda meyva suyu sıkmış,mısır patlattı vs.getirdi ikimizede ,elimi sürmedim öyle geçti gitti akşamda,bakalım nereye varacağız bu şekilde.