- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
-
bana cocuk her çiçeği koklamış ama olmamış tekrar kürkçü dükkanına dönmüş gibime geldi CADIARZUCADIARZU
birçok zorluğu atlatmışlar
artık sorun kalmamış dürüst olarak herşeyi anlatmış erkek artık kafasına takmasın bence arkadaşınız
eğer kendi inanmıyorsa söylenenler yapılanlar kendisini rahatlatmıyorsa diyecek bir şey yok
bu soru yarınlarda sürekli aklına gelecek
başka biri ile evlensede gelecek bu sorular
fakat inandıysa söylenenler rahatlatıp ilişkiyi sürdürüyorsa artık sorular sormaktan vazgeçmeli hem kendisini hemde yaptığı hatadan pişman olan erkek arkadaşını yıpratmaktan başka işe yaramaz
inandıysa sürüyorsa ilişkileri inanmaya güvenmeye devam etmeli
bana cocuk her çiçeği koklamış ama olmamış tekrar kürkçü dükkanına dönmüş gibime geldi CADIARZUCADIARZU
bir yanı inanırken bir yanı acıyor işte.ama beraberlerken hiç sorun yok çok mutlulular.Deli gibi aşık iki insan var ve gözleri kimseyi görmüyor.Elleri ayrılmıyor birbirlerinden.Ama araya yine mesafe girince en ufak özlemde yada sorunda kızın aklına bu olay geliyor.Tek sorun bir anda kafasından atması lazım işte.
bak ne güzel söylemişsin kafasından atması lazım
hepimiz ayrı kaldığımızda kafamızda tabiki sorular oluşuyor
bu kadar severken kendine böyle işkence etmesi doğru değil ozaman onunki sevgi değil tutku alışkanlık olur
eğer hayatımızda hep güvensizlikle yaşasaydık ozaman doğrular nasıl oluşacaktı
eğer bu şüpheler içinde kalmaya devam ederse psikolojisi bozulur tedavi edilemez hale gelir kendini bitirmekten başka bir işe yaramaz
ya güvenecek devam edecek
yada güvensizliği ile yaşamayıp ayrılıp terkedecek
o kızla tanışmış eve yemege götürmüş,başka sitelere üye olmuş kız arkadasına söyle fazla saf olmasın görünen köy kılavuz istemez ne sevgisi ne aşkı ilk fırsatta tekrar yapacaktır hatta arkadasınla evlense de aldatmacaktır bence.
zor cok zor bir durum valla benimde bazen içim içimi yiyor, bazen bende bitirmek istiyorum olmuyor
yada onun bitirmesini bekliyorum ondan da boyle birsey gelmiyor.... bazen çocukluktur yaptigi diyorum ama cocukluk degil dusuncesizlik diyorum
bu erkek milleti hep boyle, en ufak bir boslugu degerlendirmek istiyorlar! ve çoguda degerlendiriyor canim hiç merak etme!!! anlattigin olaya gelince valla hiç te kiz arkadasinin basina gelmis gibi anlatmiyorsun sanki birebir yasamissin gibineyse ister senin hikayen olsun ister arkadasinin onemli degil muhim olan anlatilandir!!! allah sabir versin, seviyorsa unutsun yok unutamiyorsa da sevmesin!!!
Yani onca zamandır herşey iyiymiş, çocuk da doğru davranmış da, 2 hafta içinde mi sitelere üye olmuş, kızlarla tanışmış? Buna inanmak saflık gibi geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?