bir ileri iki geri

tesellimod

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
145
117
33
Hayırlı sabahlar güzel insanlar..Yaklaşık üç buçuk ay önce bir konu açmıştım buraya nişanım bozulmuştu Allaha çok şükür toparladım.Ama hala ara ara aklıma geliyor ve Allaha havale etmekten beri duramıyorum o şahsiyeti..Ozamanlar yorumlarınızla bana kendimi oldukça iyi hissettirmiştiniz Allah razı olsun herkesten.Burası gercekten çok güzel bir platform..Neyse çok uzattım bir konuda akıl almak istiyorum ben yeni birinden hoşlanmaya başladım arkadaşlar yada boşluktayım bilmiyorum..Çalıştığım yerde bi çocuk var nişanım bozulduğu zamanlar işe başlamıştı.Çok itici geliyodu bana bazen beyaz çorap giyerdi spor ayakkabıda olsa şu çocuğu biri uyarsa keşke diye düşünürdüm soğuk nevaleydi ilişki anlamında aklımdan dahi geçmemişti..Neyse benim nişanım bozuldu aradan zaman geçti ben şirkete bi pijamalarımla gelmediğim dönemlerdi son derece bunalım saç baş dağınık günler böyle geçiyor.Evde oturup instada gezerken önerilenler kısmında şirkete yeni gelen üç arkadaşıda görünce ekledim diğerleri kız sonuncusu o beyaz çorap giyen arkadaş. Onlarda beni ekledi.Ertesi gün çocuk senin gözlerin mavimiydi ben şok oldum resimlerini görünce,kafanı o kadar çok eğik gördüm ki dedi gözlerinin ne renk olduğunu fotoda gördüm dedi..Böylece biz muhabbate başladık selamlaşmaya falan..Sonra 1 haftalık tatile çıktım hergün yazdı sabah akşam sürekli sürekli yazdı..Tatil dönüşü de ara ara yazıyordu şirkette bi kız var ondan hoşlanan sürekli bunun yanında bitiyordu ben ise içten içe sinir oluyordum sanırım belli ediyor olmalıyımki bi gün bunları mutfakta gördüğüm zaman işyerinde on dk sona mesaj geldi sakın yanlış anlama istesem bu kadar denk gelemezdi diye bana anlatmana gerek yok dedim verdiğin tepkiye göre yok zaten demiş..Sürekli simit alıyordu bana beni düşünüyordu.Şarkılar atıyorduk birbirimize bana bakarken hissedilliyor gibi hoşlandığı ama geçen gün arkadaşa ben şirketten kimseyi düşünmüyorum demiş.Şirketten onu uyarmışlardı işini savsaklamaması konusunda..Ne istediğini bilmeyen biri kafası karışık..Ama ben onun bu söylemini duydugumdan beri yazdıgına da cevap vermiyorum işe yarım gün gelmiyorum nerdesin diye yazıyor çaycı ablaya beni soruyor ilgileniyor ama ben çektim kendimi geri..Kalbim yeterince yorgun ve daha fazla yormak istemiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim adam gibi adamları çıkarsın karşımıza

cnm zor bir süreç yaşamışsın.. nişan atmışsın ve bu gerçekten kolay değil ama çok şükür atlatmışsın.. boşlukta olabilirsin.. şarkılar atıyor seni soruyor felan bu senin dikkatini çekmiş olabilir.. ama adını bile koymamışsınız.. yani zaten sevgili değilsiniz sohbet ediyorsunuz ve buda senin hoşuna gitmiş.. ama şirketten kimseyi düşünmüyorum demişse bence araya mesafe koy..ona bağlanmadan ve birdaha üzülmeden uzaklaş.. bence aynı iş yerindede iyi olmuyor ya.. sürekli yan yana herşeyden nem kapılıyor sağlıklı olmuyor istisnalar hariç

Şirketten uyarı geldiğine göre işini düzgün yapmıyor demektir.
Bu benim için yeterlidir olumsuz fikirler için.

Resmen ilgi gösterdi hoşlandığını belli etti yeri geldi açıklama yaptı yeri geldi kıskandığını belli etti ama çaycı abla dışarda buluşşsanız bi adım atsan ya dediğinde ben kimseyle bişi düşünmüyorum demiş..Mesafe koydum ama ne olduğunu anlamıyor bile asansörde karşılaştık kahvaltı yaptın mı alayımmı dior kaza yapmış haftasonu bana bunu anlatıyor falan bende ölmüş balık gibi buz gibi suratına bakıyorum artık kimsenin beni kırmasına izin vermek istemiyorum..ya bu erkekler neden böyle anlamıyorum..Ozaman nediye ilgi gösterirsin ki madem bişi düşünmüyorsun ne halt yemeye kendine alıştırıyorsun..bu koymaz bana evet ama kırılıyor insan işte..ah be keşke kötü biri olsaydım acımasaydım kendimi öyle kolay açmasam kimseye hemen sahiplenmesem hemen duygularımı dinlemesem mantık insanı olmayı becerebilsem

Şirketten uyarı geldiğine göre işini düzgün yapmıyor demektir.
Bu benim için yeterlidir olumsuz fikirler için.

İşe ilk girdiğinde baya salllıyordu uyarıdan sonra kendini baya iyi toparladı şimdi dört elle sarıldı işine abisi işssiz babası yok eve bu bakıyor ben anlıyorum bunu bende benzer durumdayıım ama işte ne istediğini bilmiyor ki..ben kapattım kapılarımı artık ama içimide dökmek istedim işte

Zaten sorunlu bir nişanlılık geçırmiş ve nişan atılmış 3.5 ay kafanızı toplamanız için daha cok erken.bence boşverin uğraşmayın

erkekler neden böyle değil kuzum.. insanlar neden böyle desek daha doğru.. çünkü bunu yapan kadınlarda var (MALESEF)
o zaman şöyle yapabilirsin, sen bana böyle davranıosun yeri geldiğinde şunu yapıosun bunu yapıosun felan neden diye sor? bakalım neden olarak sana ne açıklayacak? arkadaş olarak derse zaten yapabileceğin bişey yok cvbı alırsın.. yok hoşlanıyorum derse ama sen bu yorumu yapmışsın dersin...
ama lale hanıma katılıorum işini düzgün yapmayan uyarı alan biri bence zaten eksidedir.. kaldı ki aynı iş yeri ilişki için çok sağlıklı olmas

sormak istemiyorum sorarsam gururum dahada kırılacak ben onu bekleyen kollarını sonuna kadar açmış onu keyfini bekleyen bi kız gibi hissedeceğim çünkü..Bıraktım dağınık kalsın hiç toparlanmasın ondan hayır yok bana anladım bunuda.Siz söyleyince dahada iyi tesir eder diye yazdım buralara işte..Nişanımdan sonra hiçbir erkek için gururumu yıkmayacağım diye söz verdim kendime yeterince gururumu kırmıştı nışanlım çünkü.. Yorumun için çok ama çok teşekkürederim parmaklarına sağlık kuzum

o zaman sirkelen ve üzülme tatlım... ruhunu beynini ve kalbini dinlendir... biraz zaman geçsin daha doğru kararlar verirsin.. umarım kalbine hitap eden iyi biriyle karşılaşırsın

Is yerinden biri ile bencede olmamalı. Büyük konusmim ama ilerde ayrılırsanız ayni iş yerinde çalışmak bazı zamanlarda işkence oluyor. Işini değiştireni gördüm , e iş kolay bulunmuyor. Iki ucu puklu değnek

kesinlikle öyle biriyle görüyorsun kıskançlık duyguları hasıl oluyor ister istemez e hergün bakımlı olmak zorundasın işyerinde kendimi salmayı özledim yeminle :) takmak istemiyorum onu zaten bişi olduğu olacağı yok ama yinede işe geldiğim zaman gözüm arıyor ister istemez..kendimi sineksavar değilde şerefsizçeker gibi hissediyorum :) Kararsız ne istedğini bilmeyenler buluyor beni..ama biliyorum Rabbim hayırlısını verecek inşallah bir gün

o zaman sirkelen ve üzülme tatlım... ruhunu beynini ve kalbini dinlendir... biraz zaman geçsin daha doğru kararlar verirsin.. umarım kalbine hitap eden iyi biriyle karşılaşırsın

İnşallah Zerdem..belkide boşluktayım bilmiyorum ki yoksa hemen bi başkasından nasıl hoşlanabiliyorum kendimede kızıyorum ama üzüntümü bu şekilde unutmaya çalıştım aşmaya çalıştım işte..Ettiğin duaya kocaman yürekten bir amin diyorum tüm bekarlar adına güzel insan

Durun canim daha bu beyin ne serefsizligini gördünüz alt tarafı sizle flört etmeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış ama yinede uzak durun

Durun canim daha bu beyin ne serefsizligini gördünüz alt tarafı sizle flört etmeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış ama yinede uzak durun

:) :) önce yürüyüp sona kimseyle düşünmüyorum demesi bir şerefsizlik sinyali değilmidir güzel insan.. uzak duracağım uzak.. Kapattım kapımı zili çalıp çalıp kaçıyo zaten :)

:) :) önce yürüyüp sona kimseyle düşünmüyorum demesi bir şerefsizlik sinyali değilmidir güzel insan.. uzak duracağım uzak.. Kapattım kapımı zili çalıp çalıp kaçıyo zaten :)
Bence oda bir taktik veya oda sizden emin degil bilemiyorum ama en iyisi kapatın kapınızı dışardan bir arkadaş bulun boş verin is yerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…