- 3 Temmuz 2018
- 145
- 117
- 33
- Konu Sahibi tesellimod
Hayırlı sabahlar güzel insanlar..Yaklaşık üç buçuk ay önce bir konu açmıştım buraya nişanım bozulmuştu Allaha çok şükür toparladım.Ama hala ara ara aklıma geliyor ve Allaha havale etmekten beri duramıyorum o şahsiyeti..Ozamanlar yorumlarınızla bana kendimi oldukça iyi hissettirmiştiniz Allah razı olsun herkesten.Burası gercekten çok güzel bir platform..Neyse çok uzattım bir konuda akıl almak istiyorum ben yeni birinden hoşlanmaya başladım arkadaşlar yada boşluktayım bilmiyorum..Çalıştığım yerde bi çocuk var nişanım bozulduğu zamanlar işe başlamıştı.Çok itici geliyodu bana bazen beyaz çorap giyerdi spor ayakkabıda olsa şu çocuğu biri uyarsa keşke diye düşünürdüm soğuk nevaleydi ilişki anlamında aklımdan dahi geçmemişti..Neyse benim nişanım bozuldu aradan zaman geçti ben şirkete bi pijamalarımla gelmediğim dönemlerdi son derece bunalım saç baş dağınık günler böyle geçiyor.Evde oturup instada gezerken önerilenler kısmında şirkete yeni gelen üç arkadaşıda görünce ekledim diğerleri kız sonuncusu o beyaz çorap giyen arkadaş. Onlarda beni ekledi.Ertesi gün çocuk senin gözlerin mavimiydi ben şok oldum resimlerini görünce,kafanı o kadar çok eğik gördüm ki dedi gözlerinin ne renk olduğunu fotoda gördüm dedi..Böylece biz muhabbate başladık selamlaşmaya falan..Sonra 1 haftalık tatile çıktım hergün yazdı sabah akşam sürekli sürekli yazdı..Tatil dönüşü de ara ara yazıyordu şirkette bi kız var ondan hoşlanan sürekli bunun yanında bitiyordu ben ise içten içe sinir oluyordum sanırım belli ediyor olmalıyımki bi gün bunları mutfakta gördüğüm zaman işyerinde on dk sona mesaj geldi sakın yanlış anlama istesem bu kadar denk gelemezdi diye bana anlatmana gerek yok dedim verdiğin tepkiye göre yok zaten demiş..Sürekli simit alıyordu bana beni düşünüyordu.Şarkılar atıyorduk birbirimize bana bakarken hissedilliyor gibi hoşlandığı ama geçen gün arkadaşa ben şirketten kimseyi düşünmüyorum demiş.Şirketten onu uyarmışlardı işini savsaklamaması konusunda..Ne istediğini bilmeyen biri kafası karışık..Ama ben onun bu söylemini duydugumdan beri yazdıgına da cevap vermiyorum işe yarım gün gelmiyorum nerdesin diye yazıyor çaycı ablaya beni soruyor ilgileniyor ama ben çektim kendimi geri..Kalbim yeterince yorgun ve daha fazla yormak istemiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim adam gibi adamları çıkarsın karşımıza