Bir iç döküş Bir

Sftm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
189
51
25
Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en küçük seyde lafını yapması bilmiyorum.Bu arada süreli kendimi sorguluyorum . Çok üzülüyorum.Bide 2 gün önce buluşun ca alıcam dedi sonradan tekrar almıcam dedi . Merakımdan sordum.Bide özel gün falan diye düşündüm birden :KK43:

Son düzenleme:
Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi .
Benimde bu ay ki faturam 190 liraya dayanmış eşime aşmışım özür dilerim dedim bişey olmaz dedi sevgilin çok sinirliymiş, birde ben onu aldım sen bunu aldın konusundan çıkın bence, hediye almayalım demiş en azından çiçek demişsin kavga büyümüş

Ayrılmanız hayırlısı olmuş bence. Bu kadar laf, hesap dökümü çok samimiyetsiz. Ayrıca sizin de daha yeni param yok demiş birine çiçek muhabbeti yapmanız da gereksiz.

Ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla ve internetten çiçek göndermek gerçekten durumu olmayan insana çok zor gelir. Gerçi yanyana da olsanız böyle özel günlerde çiçek fiyatları almış başını gitmiş oluyor.

Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en küçük seyde lafını yapması bilmiyorum.
Tamamen maddiyata ve somut şeylere dayalı bir ilişkiniz var.Al seni vur sevgiline.Hediye almayalım diyip hediye istemen çok sinir bozucu.Bundan daha sinir bozucu olan sevgilimsi varlığın senin aldığın hediyeleri sadece pahada ölçmesi,manevi bir terazide tartmaması.Yaşınız küçük sanırım.Değilse de tencere kapak olmuşsunuz.Sizden olmaz:KK14:

Benimde bu ay ki faturam 190 liraya dayanmış eşime aşmışım özür dilerim dedim bişey olmaz dedi sevgilin çok sinirliymiş, birde ben onu aldım sen bunu aldın konusundan çıkın bence, hediye almayalım demiş en azından çiçek demişsin kavga büyümüş
Ne bileyim sevgililer günü ya biraz özel bi gün olduğu icin aklıma takıldı ama çok ağır kelimeler söledi :KK43:

Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en küçük seyde lafını yapması bilmiyorum.Bu arada süreli kendimi sorguluyorum . Çok üzülüyorum.
Bu arada sevgilim 3 gün önce çiçek alırım demişti o yüzden sordum yanlış anlaşılmasın .

Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en küçük seyde lafını yapması bilmiyorum.Bu arada süreli kendimi sorguluyorum . Çok üzülüyorum.Bana 2 gün önce alıcam dedi sonra bi ara tekrar almıcam dedi o yüzden de merak ettiğim icin sordum .

:KK43:

Çünkü bi ara da almam dedi . Kafam karıştı o yüzden sordum merak ettim yani .

Bildiğin başının etini yemişsin hediye hediye diye çocuk patlayınca da aaa ben ne dedim şimdi gibi mağdur rolüne girmeye gerek yok.

Yine de tabi verdiği tepki çok anlamsız bu arada madem lafını yapacak o zaman harcama yapmasaymış sana. Diger taraftan da faturanı falan ödemesi çoook saçma, kendini bu duruma düşürmeseydin keşke.

Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en küçük seyde lafını yapması bilmiyorum.Bu arada süreli kendimi sorguluyorum . Çok üzülüyorum.Bide 2 gün önce buluşun ca alıcam dedi sonradan tekrar almıcam dedi . Merakımdan sordum.
Bu adamdan hayir gelmez sana ne demek bana sunu almadn yapmadnn bi igne bile alamayabilirdn bunun lafimi edilir cok basit ve cahil biri

Bildiğin başının etini yemişsin hediye hediye diye çocuk patlayınca da aaa ben ne dedim şimdi gibi mağdur rolüne girmeye gerek yok.

Yine de tabi verdiği tepki çok anlamsız bu arada madem lafını yapacak o zaman harcama yapmasaymış sana. Diger taraftan da faturanı falan ödemesi çoook saçma, kendini bu duruma düşürmeseydin keşke.
Yemin ederim size başının etini falan yemedim. Sadece dedim ki çiçek alıcakmısın çiçek al bari dedim güldüm .Bunu sormamım sebebi de bi alıcam dedi bi almıcam dedi . Yanımda değilsiniz nasıl bu kesin? Fatura konusun da haklısınız .

Ayrılmanız hayırlısı olmuş bence. Bu kadar laf, hesap dökümü çok samimiyetsiz. Ayrıca sizin de daha yeni param yok demiş birine çiçek muhabbeti yapmanız da gereksiz.

Ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla ve internetten çiçek göndermek gerçekten durumu olmayan insana çok zor gelir. Gerçi yanyana da olsanız böyle özel günlerde çiçek fiyatları almış başını gitmiş oluyor.
Teşekkür ederim yorumunuz icin

Tamamen maddiyata ve somut şeylere dayalı bir ilişkiniz var.Al seni vur sevgiline.Hediye almayalım diyip hediye istemen çok sinir bozucu.Bundan daha sinir bozucu olan sevgilimsi varlığın senin aldığın hediyeleri sadece pahada ölçmesi,manevi bir terazide tartmaması.Yaşınız küçük sanırım.Değilse de tencere kapak olmuşsunuz.Sizden olmaz:KK14:
1. Ben maddiyat icin istemedim çiçeğini neresi madiyat olabilir ? Bi alıcam bi almıcam dedi ben de gülerek sordum . Merak ettim icin . 2 al seni vur sevgiline, sevgilimsi, tencere kapak falan filan komiksiniz . Doğru düzgün yorum yapmak istiyorsanız buyurun yapın . Emin’im sizde eşinizle tencere kapaksınızdır :)Komik olayım bence :)

Yemin ederim size başının etini falan yemedim. Sadece dedim ki çiçek alıcakmısın çiçek al bari dedim güldüm .Bunu sormamım sebebi de bi alıcam dedi bi almıcam dedi . Yanımda değilsiniz nasıl bu kesin? Fatura konusun da haklısınız .

İçten olmayan hiçbir hediyenin kıymeti yok zaten. Sevgililer gününde de kendinize güzel bir hediye alın niye başkasından bekleyesiniz ki. Neyse olan olmuş gerçek yüzünü de göstermiş, siz de önemli bir ders aldınız

Şu sevgililer günü hediyesi diye kaç tane çift ayrılıyor gerçekten çok merak ediyorum. Öncelikle sevgili günü her yerde empoze edildiğinin sebebi ekonomik olduğunu göz önünde bulundurun. Önemli olan bir insanın size herhangi biri tarafından icat edilmiş bir günde hediye alması değil. Size beraber olduğunuz zher gün nasıl davrandığı. Hediyelerin gerçekten isteyerek alındığı. Önce hediye almayacağını konuşmuşsunuz, sonra tekrar sormuşsunuz "en azından çiçek al" diye. Oda yüzüne vurulmuş gibi hissetmiştir. "Ezik bari bir çiçek al" gibi. Bence ikinizde birbirinizi belli ki cok yormussunuz, yoksa böyle ufak konudan bu kadar saydırma çıkmaz. Kimse kendini zora sokarak başkasına hediye almak zorunda olmamali.. Bu ikiniz için geçerli

X