Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer günü yaklaşıyor .Durumu bu aralar çok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, büğün konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi çiçek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf söylemeye. Şimdi söylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yüzünden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma çok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O sürekli geldi.Sürekli gezmeye götürdü . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni suçluyor . Senin yüzünden böle oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp döküyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişört ,gömlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonuçta ben ögrenciyim . Elime zor para geçiyor ,anca bana yetiyor bu nankörlük değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya geçirdi . Çok ısrar etti , ben her ay kontör atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki geçmem icin , ben de ona güvenip geçtim . Şimdi biraz geçsin lafını yapıyor . Sen öde bu sefer geçti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları söledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan önceki Doğum günün de tişört aldım . Pasta aldım sarma sardım . Çok güzel kutladık . Bi Doğum günü kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları söledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en küçük seyde lafını yapması bilmiyorum.Bu arada süreli kendimi sorguluyorum . Çok üzülüyorum.Bide 2 gün önce buluşun ca alıcam dedi sonradan tekrar almıcam dedi . Merakımdan sordum.Bide özel gün falan diye düşündüm birden
Son düzenleme: