Çok kötü bir anlatım. o bana baktı sonra o döndü baktı sonra göz göze geldik sonra bana baktı sinirliydi sonra doğuya baktı bana baktı vs . Yoruldum okurken.
çok özür dileyerek yazıyorum..öğretmen olanlar bilir..psikolojide ergen benmerkezciliği diye bir kavram vardır.. yeni bu yaşlarda ben dünyada tekim ben güzelim herkes beni taklit ediyor gibi algılanır..konuyu açan kardeşime asla böyle düşünüyorsun demiyorum..bu yaşlarda böyle 'algılanır' diyorum..yani bir nevi olan biten herşeyi üzerine alınma psikolojisidir.. yani hoca sana normalde baksa sen onu başka yönde değerlendirebilirsin..olayın aslını nedir bilemem..belki gerçekten ilgisi olabilir belkide herkese baktığı gibi normal bakıyorda olabilir..ben açıkçası sürekli kısırdöngü halinde bir bakma eyleminden başka birşey göremedim..ama sen sadece o hocaya karşı değil herkese karşı dikkatli ol ama kimse içinde asılıyor gibi peşin hüküm verme..tekrar kırdıysam özür dilerim benim düşüncem bu..
çok özür dileyerek yazıyorum..öğretmen olanlar bilir..psikolojide ergen benmerkezciliği diye bir kavram vardır.. yeni bu yaşlarda ben dünyada tekim ben güzelim herkes beni taklit ediyor gibi algılanır..konuyu açan kardeşime asla böyle düşünüyorsun demiyorum..bu yaşlarda böyle 'algılanır' diyorum..yani bir nevi olan biten herşeyi üzerine alınma psikolojisidir.. yani hoca sana normalde baksa sen onu başka yönde değerlendirebilirsin..olayın aslını nedir bilemem..belki gerçekten ilgisi olabilir belkide herkese baktığı gibi normal bakıyorda olabilir..ben açıkçası sürekli kısırdöngü halinde bir bakma eyleminden başka birşey göremedim..ama sen sadece o hocaya karşı değil herkese karşı dikkatli ol ama kimse içinde asılıyor gibi peşin hüküm verme..tekrar kırdıysam özür dilerim benim düşüncem bu..
"başını yana eğmiş yüzü düşmüş asılmıştı ağlicak gibiydi " yazmışssın ben birine benzettiği düşüncesindeyim
Hocan sapıkmış onun laptopunda kesin çıplak kız resimleri vardır,sana bakarak fantazi yapıyor
Hoca bana baktı,sonra döndü bi daha baktı,
hafif sendeledi,kamburu çıktı,duvara tutundu,dönüp bi daha baktı.
Doğu da bu bakışlardan nasibini aldı,sonra bana baktı tekrar.
bir de bakarken gözlerini pörtletmiş
Ya kusura bakma da aklıma yalan dünyada ki,
nurhayat'ın ''elimi tuttu ama öyle böyle bir tutuş değildi,
sanki nurhayat sen benim alnımın yazısısın,doğacak çocuklarımın da anasısın,
herkes yalan tek gerçek sensin nurhayatım der gibi elimi tuttu''repliği geldi
Bence biraz abartıyorsun,derin arkadaşın da dediği gibi 37 yaşında hiç bir erkek,
hoşlandığı kişi ona bakmadığı için ağlayacak gibi olup,kamburunu çıkarmaz
Ha yok mudur böyle öğrencisine takık,sapkın öğretmenler vardır.
Ama senin durumun bana pek öyle gelmedi.öğretmeninin adını bile bilmediği birine derin duygular besleyecek
kadar şaşırmış olduğunu sanmıyorum.
Ama sen yine de bu durumdan rahatsızsan Doğu ya bakmaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?