• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Hocam'ın tuhaf davranışları

"başını yana eğmiş yüzü düşmüş asılmıştı ağlicak gibiydi " yazmışssın ben birine benzettiği düşüncesindeyim

Cnm olayı yaşayan sensin ama banada pek hoşlanma gibi gelmedi.Bnmde başıma buna benzer bi olay gelmişti.bizim dershanenin kantinini 40 yaşlarında bi amca ve eşi işletiyorlar.dershaneye yeni başladığımda gözlerini benden ayırmadan aynen senin anlattığın gibi bakıyorlardı.tabii ben anlam verememiştim sonra beni yiğenine benzettiğini söyledi kantinci amca hatta face'den kızın fotoğraflarını gösterdi kız aynı ben.Ben ne ara çekilmiişim bu fotoğrafı yaa diyip dalga bile geçmiştik o gün.Senin durumunda sanki benimkine benziyor gibime geldi.Yinede temkinli ol..

Bana da hoşlanma gibi gelmedi. O yaşlarda herkes sizinle ilgileniyormuş gibi gelebilir, bu gayet normal. Ama çok rahatsız olduysanız, hocanıza "Sizi rahatsız edecek bir şey mi yapıyorum hocam, söylerseniz düzeltebilirim?" diyebilirsin. Eğer bir sebebi varsa söyler, yok sizi rahatsız edecek şekilde davranırsa anne babanıza bu konudan bahsetmelisiniz bence. Sonuçta insanların ne düşündüğü dışarıdan bakarak anlaşılmaz.

Bence çok ciddi psikolojik sorunları var, asılan insan böyle mi asılır yani ?? Belki sana benzeyen bi sevgilisi vardı ve öldü felan bunun gibi bişey olabilir mi ?

Valla bana daha çok şizofrenik bir durum gibi geldi. Hani o hastalığa sahip olanlar kendilerine saçma sapan bir dünya kurarlar. Bir şeylere kendini inandırırlar vs vs. Bunun sonu kötü olabilir, sınıfını filan değiştirmeye çalış. Korkutucu bir durum.

Lisedeki kuzenimin anlattıklarına benziyor, biraz fazla önemsemişsin bence. ben de öğretmenim ve bazı öğrencilere daha çok dikkat ediyoruz. Biri yaramazdır onunla sürekli göz teması kurarsın. Biri çok sessizdir sürekli ilgilenirsin açılsın die vs. Seninki de bu tarz bir durumdur, o yaşta bir öğretmen asılacak olsa "bakmak"la kalmaz bence.

asıl benımde merak ettıgım su;bu hoca ders anlatmıyo sanırım durmadan sana bakmakla mesgulse.abartılı bır anlatım gıbı geldı.rahatsız oluyosanız sorun ogretmenınıze soylesın nıye uzatıyosunuz.cunku bencede sevdıgı bırıne benzetıyo.tabı sız cocuklar seversınız bu yaslarda boyle esrarengız seylerı ah bana baktı dur sana da baktı bu neyaaa.

hatta ben olsam bunları bır bır anneme anlatırım bırıne benzetse bıle bu kadar bakma hos degıl cunku.ah benım annem olacaktıkı bak bakalım bıdaha goz ucuyla bıle bakabılıyomu.canım annem benım hemen hallederdı valla

okulda varsa rehber öğretmeninle konuşmanı tavsiye ederim. zira böyle önemli bir konuda uzaktan yardım etmenin zor olduğunu düşünüyorum

ben direkt hocanın hoşlanması diye yorumladım,ama ölen bir sevdiğine benzetmiş ondan böyle takıntılı olarak bakıyorda olabilir böyle şeyler genelde filmlerde olur ama hadi diyelimki oldu, tabi sapıkta olabilir,ne olursa olsun sen uzak dur ,o sana bakıyorsa baksın güzele bakmak sevaptır:)sen o hiç yokmuş gibi davran bakma bile,neredeyse 40 ına gelmiş evli barklı adam nereye baktığına dikkat etsin, senden yüz bulmasın,bu arada doğu ne güzel bi isimmiş öyle çok sevdim, oğlum olursa birgün adını doğu koyabilirim:) sende doğuyla ilgilen bence :D

Hocan sapıkmış onun laptopunda kesin çıplak kız resimleri vardır,sana bakarak fantazi yapıyor

Alenen edilmis bir cumle, maksatli bir hareket yok ortada, sadece sik goz goze geldiginiz icin, sizden hoslandigini dusunmenizde beni dusundurdu.

Ogretmeniniz yeterince olgun 37 yasinda, uzerine bir de evli, size karsi yada okulda herhangi bir ogrencisine karsi yaptigi fiili yada sozle bir taciz yoksa, bu sekilde abana bakiyor, bana bakarken gozleri doldu seklinde ki dusunceleri kafanizdan atin, bunlar sizin yasinizin getirisi de olabilir, sizin yaslarinizda daha cok ilgiye ihityac duyuyor insan, ve fazlaca goz karsilasmalarini yanlis yoruyor olabilirsiniz..

ha ama elinizde daha belirgin delilleriniz varsa sizi suphelendirecek, hic durmayin direk ailenize anlatin. yoksa sadece sanrilarla yetiskin insanlarin hayatlariyla oynayamazsiniz bu sekilde..:19:

Alenen edilmis bir cumle, maksatli bir hareket yok ortada, sadece sik goz goze geldiginiz icin, sizden hoslandigini dusunmenizde beni dusundurdu.

Ogretmeniniz yeterince olgun 37 yasinda, uzerine bir de evli, size karsi yada okulda herhangi bir ogrencisine karsi yaptigi fiili yada sozle bir taciz yoksa, bu sekilde abana bakiyor, bana bakarken gozleri doldu seklinde ki dusunceleri kafanizdan atin, bunlar sizin yasinizin getirisi de olabilir, sizin yaslarinizda daha cok ilgiye ihityac duyuyor insan, ve fazlaca goz karsilasmalarini yanlis yoruyor olabilirsiniz..

ha ama elinizde daha belirgin delilleriniz varsa sizi suphelendirecek, hic durmayin direk ailenize anlatin. yoksa sadece sanrilarla yetiskin insanlarin hayatlariyla oynayamazsiniz bu sekilde..:19:

kesinlikle katiliyorum..

canım sakın ne hocanla konuş sana bakıyor diye ne de muhatap ol bakışlarına!!!adam düpe düz sapık belli kızı olsa kızı yaşındasın..bu adam evli ve siz onlara emanetsiniz..sakın hocanın gözleri doldu ya da kaybettiği birine benziyorum ondan bakıyor diye düşünme..ders sışında bişi ilgilenme.arkadaşlarından en yakının bile olsa bu konuyu açmalarına izin verme ..olabildiğince ciddi davran bu adamın bulunduğu mekanda!bu adam diyorum çünkü öğretmenliğin "ö" sünü haketmeyen biri!aman ha canım dikkat et; eğer bu adam seninle konuşmaya falan çalışırsa tersle sevdiğim var diyerek ve ailenden güvendiğin sevdiğin bir büyüğüne -teyzen olabilir halan vs..- anlat ..
ama en önemlisi kafana takma sakın bu adamı bakar bakar en sonunda bıkar ...şimdi senin farkettiğini arkadaşlarının da farkettiğini ve sana söylediğini anladı daha da bakar artık yüzsüz herif..eşine de yazık ya böyle bir herifin!!:47:

Son düzenleme:
canım cok kotu anlatmıssın okurken anlamakta zorlandım...
gormezden gel bakıslarını...sende farkedınce ima etmeye çalısabılır bişeyleri dikkat et canım uzak dur...nedeni ne olabilir ya göz koymustur yada sana oyle gelıyordur..

Çok kötü bir anlatım. o bana baktı sonra o döndü baktı sonra göz göze geldik sonra bana baktı sinirliydi sonra doğuya baktı bana baktı vs . Yoruldum okurken.

kesinlikle aynı fikirdeyim.birde bende öğretmenim.nedense bunların sizin hayal gücünüz olduğunu düşünüyorum.çünkü ergenlik döneminde özelliklede öğretmenine karşı bir ilgi ve platonik olarak aşık olma durumu vardır.ve her söz her hareket onun için umuttur.bence siz etkilenmişsiniz ve hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışıyosunuz. sana abla tavsiyesi bence kendi yaşıtlarınla ilgilen.

Bence yanlış kanı...
Ortada adamı suçlayacağımız kesin, aleni bir şey söz konusu değil.
Yok öyle bir şey tatlım , at kafandan bu düşünceleri şimdilik ...

Back