- 22 Haziran 2011
- 120
- 1
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her zaman söylerim "herkes öğrtmen olmamalı" diye....
Alenen edilmis bir cumle, maksatli bir hareket yok ortada, sadece sik goz goze geldiginiz icin, sizden hoslandigini dusunmenizde beni dusundurdu.
Ogretmeniniz yeterince olgun 37 yasinda, uzerine bir de evli, size karsi yada okulda herhangi bir ogrencisine karsi yaptigi fiili yada sozle bir taciz yoksa, bu sekilde abana bakiyor, bana bakarken gozleri doldu seklinde ki dusunceleri kafanizdan atin, bunlar sizin yasinizin getirisi de olabilir, sizin yaslarinizda daha cok ilgiye ihityac duyuyor insan, ve fazlaca goz karsilasmalarini yanlis yoruyor olabilirsiniz..
ha ama elinizde daha belirgin delilleriniz varsa sizi suphelendirecek, hic durmayin direk ailenize anlatin. yoksa sadece sanrilarla yetiskin insanlarin hayatlariyla oynayamazsiniz bu sekilde..
Hocan sapıkmış onun laptopunda kesin çıplak kız resimleri vardır,sana bakarak fantazi yapıyor
Çok kötü bir anlatım. o bana baktı sonra o döndü baktı sonra göz göze geldik sonra bana baktı sinirliydi sonra doğuya baktı bana baktı vs . Yoruldum okurken.