Bir Hocam'ın tuhaf davranışları

AkuJuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
6
0
36
Samsun
Merhaba ben lise 3 öğrencisiyim 17 yaşında bir kızm
bu senenin başından beri gelişen bazı olaylar var. sınıftaki bu hocamız özellikle bana sürekli bakıyo böyle odaklanıo hani 4 buçuk aydır bu böyle.ve sırf bana yapıo yanımdaki birkaç arkadaşımda bunun farkında.bu hocada 37 yaşında felan evli. ama çocuğu yok. böyle çok konuşan çok espri yapan bi tip. sınftakiler çok korkuo mesela ondan
hatta benden daha güzel olan bir arkadaşım var onunla işte koridorda bahçede felan olduğumuzda birkaç kez o da görmüş bu hocayı ve dediğine göre sürekli dönüp dönüp bana bakıomuş yani orda öğrencilerle ilgilenirken bile dönüp bana bakıomuş.ve arkadaşım şunuda söyledi o hocaya bakmasına rağmen hocanın gözü arkadaşıma birkez bile kaymamış. sürekli hocanın gözü bendeymiş yani. bende bunlarla karşılaşıorum. ve mesela koridordayız kalabalık baya bi. öylece yere bakıodum. birden bi bakış hissettim o yöne baktığmda hoca geçrken ful bana bakıodu. yani.

yaptığı şu derse girdi. önümde doğu adında bi çocuk vardı ben özellikle doğu bakıodum. çünkü doğu birşeyler anlatıodu hocaya ama üstümde yoğun bi bakış hissettim o yöne baktığımda hoca öylece bana odaklanmış gözlerini pörtletmiş bana bakıodu. doğu birşeyler anlatıodu hocaya ama hoca hiçbi cevap vermiodu ve bana bakıodu. ben doğuya bakıodum. hocadan gözlerimi kaçırıodum bakmıodum. neyse birkaç kez daha gözlerimi kaçırdım hocadan en sonunda hocaya bi baktım böyle başını yana eğmiş yüzü düşmüş asılmıştı ağlicak gibiydi birkez daha gözümü kaçırdım sonra hiçbişey demeden arkasını döndü. böyle yavaşça, başını aşağıya eğmiş neredeyse kamburu çıkmış bi halde.kimseye bişe demeden bakmadan.kapıya kadar yavaşça gitti. Doğu'da bu sefer hocam hocam noldu iyimisinz diye sordu o an durdu hoca böyle yavaşça eliyle duvara dayandı. birden kapıdan çıktı gitti.

sınıftaydık herkesi ayağa kaldırdı ben yine doğuya bakıodum. yanımdan geçerken bna baktığını hissettim birden gözümü ona çevirdim ve o an onun yüzünü gördüm böyle bana odaklanmıştı gözleri faltaşı gibi açılmış ve yüzünde gözlerinde tuhaf bir sinir vardı gerilmişti sanki.öldürcekmiş gibiydi.sonra ben tekrar doğuya baktım ve sonra hocayla göz göze geldik yüzü çarpılmış gibiydi sinirli bi bakıştı. sonra sınftaki erkeklerin saçlarının uzunluğuna bakıodu. sıra doğuya geldi. böyle hocanın bana arkası dönüktü. doğuya dediki bu saçlarını kestir uzun. doğuda ama uzun değilki dedi. sonra hoca birden bana döndü uzun mu dedi. ben de böyle hıııı dedim içimden ses çıkararak doğuya bakarak yavaşça başımı salladım onayladım yani.hoca bana bakıodu. ben bi doğuya baktım bi hocaya snra hoca yavaşça önüne döndü yavaşça başını hafif öne eğerek sessizce doğuya ve bana bişey demeden gitti. [normalde çok konuşan çok laf yapan herşeyle dalga geçen birisi ve kimseye birisi hakkında bişey sormaz bana doğunun saçını sormuş olması tuhaf]

bugün olansa şu:hani Doğu diye bi çocuk vardıya bu benim 2 ön sıramda oturuodu. bu derste de benim hemen önüme geçti.işte oturur oturmaz. 2-3 dk geçti hoca doğu yu ordan aldı arka sıralara geçirdi önüme eskiden o sırada oturan kızı oturttu. ya ve ben o sırada hocaya baktım. böyle başını eğmiş yere hiç bakmıodu bana. aynı derste arkamdaki çocuğa bi soru sormuştu kitaptan [arkamdaki erkek] işte şöyle yan döndüm hafif baktım bişeyde demedim ki zaten.tam üstümde bi bakış hissettim o yöne baktığmda hoca durmuş öylece gözlerini dikmiş bana bakıodu herhangi bişe demeden[normalde hoca uyayrır eğer hoşuna gitmeyen bişey varsa] ama hoca öylece bana bakıodu gözlerini ayırmadan.gözlerini pörtletmişti brs. işte ben gözlerimi kaçırdım kitaba döndüm böyle adam bana bakıo hissediorum ama bakmıodum snra neredeyse 1-2 dk geçti bi kafamı kaldırdım hoca aynı şekilde bna bakıo sıradaki soruyu sn cevapla dedi bn tam okicaktım kitaptan. senin adın ne diye sordu [sene başından beri en az 40 kez sormuştur] ismimi dedim. böyle baktım adam öylece yüzüme bakıo kaldı sanki bakıo yani. ben başımı eğdim okudum bakmadım bidaha sizce bunlar ne anlama gelio olablr?
bunlar olaylardan sadece bikaç tanesi inanınki
bunun ne olduğunu bilmiorum yorumunuzu yazarmısınz sizce bu hoca bunu neden yapıyor olabilir??

Son düzenleme:

sana asılıyor pis sübyancı

Aman cnm bunlar cok tehlikeli ciddi konular aklından cıkar bunları okulu sorunsuz ve basarıyla bitirmek istiyorsan cıkar aklından böle safsataları
aslında yazdıklarındada böle pek ciddiye alınacak somut bie şey yok bence öncesini sonrasını bilmiyoruz hocaya da yüklenemem şimdi günah, belki adam bi hareketın ters geldide ondan öle kötü kötü baktı olamaz mı, ayrıca bu duyulursa nolur biliyormusun sende oda okuldan uzaklastırılırsınız, hatta adam işinden bile olabilir,siciline işler , yazıktır bak arkadasına sölemişsin aman başkasınada söleme sakın haaaa
böle iki kere kötü baktı diye adamı fişlersek oooooo sen uzak dur yeter ondan süpeleniyosan mesafeli davran yeter
yazıktır bu senin sandığından da ciddi bir mesele cnm

Çok kötü bir anlatım. o bana baktı sonra o döndü baktı sonra göz göze geldik sonra bana baktı sinirliydi sonra doğuya baktı bana baktı vs . Yoruldum okurken.

Bak gördün mü adam burda bile fişlenmeye başlamıs sen bide duyulunca olacakları düşün hayatın mahfolur unut gitsin bence

Aynısı benim de başıma gelmişti. Tabi benim öğretmenim(!) aleni yapıyordu. Msn'e falan eklemek zorunda kalmıştık ders notları için. Baktım bir gün msnden aleni asılıyor. Hiçbir şey demedim. Konuştum normal şekilde. Ertesi gün derste "bakın biz slimsigarayla msnde konuşuyoruz sizinle de konuşuyor mu?" gibi bir laf etti. Bende "msn iletilerim kaydoluyo hocam, bence kimse şartlarını zorlamasın" dedim. (ukalalıktı, ama hak etmişti.) Bi' daha selam bile vermedi.

Sevgilin var mı? Yoksa da varmış gibi davran. Sana iletişim yollarını kapat. O zaman bir şey yapamaz.

37 yaşında adam kız ona bakmıyo diye üzülmez canım
sınıftaki ergen çocuk değil bu
arkadaşlarında gaza getirmiş ,muhtemelen adamında işine gelmiş.
göz temasını kes arkadaşlarına da bu konuyu konuşmayı yasakla

ya ben her zaman saygılı olmaya çalıştım zaten. ama hocayı sevmiorum ben brs mesela bu yüzüme yansımışta olablr ama hocalar kendilerini sevmeyen öğrencilere karşı böyle davranmaz heralde. ve mesela sabah okulun kapısında hocayla karşılaştım ama yere bakıodum hiç kafamı kaldırmadım durdum ben hani kimse geçsin diye ben durdum adam da durdu yani. öylece 2 dk felan geçti adam kımıldamıo sanki böyle dondu kaldı. sonra ben etrafa baktım kaçıp gitcektim ama ürktüm yani. neyse o an hoca sanki ağlamaklı gibi olmuştu böyle ne bilim ben gittim yanından mesela adam sonradan bir iki adım zor attı. yani nedir bunlar anlamıyorum

belkide adam senin bu şüphelerini duydu basına geleceklerden korkuyor yada senin böle çirkin düşündüğünü öğrendiği için üzülüyor utanıyor
dersini sevmiyorsan göze batan birşey olmus olabilir adam sinir oldu belki sana unut cnm unt bunları basına ders alırsın bak
bi duyulsa gerçek bile olmasa yaftayı yapıştırırlar adama hayatı mahfolur
benimde basıma geldi diyen arkadasta dedilin varmış madem alenenmiş seninkinin hakkı mahkemeymiş bence
akujuk un anlattığındaysa somut hiçbirşey yok bence
yorum yapanlarada rica ediyorum iyice aklını karıstıracak seyler yazmayın bu yaslar zor yaslar

şöyle söyliim arkadaşlarım ondan korkusuna konuşamıolar bile. ne dicekler hocaya hem ben göz temasını kesmiştim. o yüzden böyle hareketleri yapmıştı

belki kaybettiği bir yakınına falan benziyorsundur sana baktıkca gözleri doluyosa...

bnde yukarıda yazan arkadaş gibi düşündüm.Kaybettiği birine benziyor olabilirsin.İstiyorsan sor hocam belki ben yanlış anlıyorum ama birine mi benzettiniz benii sanki bana öyle geldi diyebiilirsinn Ya şimdi ortada sapıkça bir şey olsa sadece bu şekilde bakmaz adam ne bileyim illa ki belli eder 4 ay içinde birşey der sana vs. Ama bence kaybettği yada ne bileyim onu üzen birine benziyor olabilme ihtimalin daha yüksek geldi bana.Bence bunuda sor cevap alınca ne olduğnu anlarsın olayın.Eğer sana asılma gibi bir niyetide varsa idareye şikayet edersin olur biter.

Son düzenleme:
belki kaybettiği bir yakınına falan benziyorsundur sana baktıkca gözleri doluyosa...

hayır gözleri felan dolmuo. bide birisne benzetiosada 4 aydır sürekli bu davranışlarda bulunması ne yani. ve mesela bişe dediğinde cevap veriorum söylüorum böyle kalıo öylece yüzüme bakıo hiç gözlerini ayırmadan ben çeviriorum gözlerimi

bilemiorm yani büyük ihtimal birisine benzetio diosunz

Bence de eskilerden sevdiği birine benzetiyor. 37 yasında bir adamdan bahsediyoruz. Gozleri dolmasi, senin icin uzulmesi vs. bunlar 15 yasindaki birinin davranis bicimi.

Hem sandigin gibi sana karsi zaafi olsaydi adini unutmazdi.

Seni, aci cekerek unutmak zorunda kaldigi birine benzetmis olmali.

ben hoşlanma gibi bir şeyin olduğunu sanmıyorum kaybettiği birine benzetmiştir bence çünkü anlattıklarından o çıkıyor aksi bir durum olsa pek dayanmaz sana söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…