merhaba ben lise 3 öğrencisiyim 17 yaşında bir kızm
bu senenin başından beri gelişen bazı olaylar var. Sınıftaki bu hocamız özellikle bana sürekli bakıyo böyle odaklanıo hani 4 buçuk aydır bu böyle.ve sırf bana yapıo yanımdaki birkaç arkadaşımda bunun farkında.bu hocada 37 yaşında felan evli. Ama çocuğu yok. Böyle çok konuşan çok espri yapan bi tip. Sınftakiler çok korkuo mesela ondan
hatta benden daha güzel olan bir arkadaşım var onunla işte koridorda bahçede felan olduğumuzda birkaç kez o da görmüş bu hocayı ve dediğine göre sürekli dönüp dönüp bana bakıomuş yani orda öğrencilerle ilgilenirken bile dönüp bana bakıomuş.ve arkadaşım şunuda söyledi o hocaya bakmasına rağmen hocanın gözü arkadaşıma birkez bile kaymamış. Sürekli hocanın gözü bendeymiş yani. Bende bunlarla karşılaşıorum. Ve mesela koridordayız kalabalık baya bi. öylece yere bakıodum. Birden bi bakış hissettim o yöne baktığmda hoca geçrken ful bana bakıodu. Yani.
Yaptığı şu derse girdi. önümde doğu adında bi çocuk vardı ben özellikle doğu bakıodum. çünkü doğu birşeyler anlatıodu hocaya ama üstümde yoğun bi bakış hissettim o yöne baktığımda hoca öylece bana odaklanmış gözlerini pörtletmiş bana bakıodu. Doğu birşeyler anlatıodu hocaya ama hoca hiçbi cevap vermiodu ve bana bakıodu. Ben doğuya bakıodum. Hocadan gözlerimi kaçırıodum bakmıodum. Neyse birkaç kez daha gözlerimi kaçırdım hocadan en sonunda hocaya bi baktım böyle başını yana eğmiş yüzü düşmüş asılmıştı ağlicak gibiydi birkez daha gözümü kaçırdım sonra hiçbişey demeden arkasını döndü. Böyle yavaşça, başını aşağıya eğmiş neredeyse kamburu çıkmış bi halde.kimseye bişe demeden bakmadan.kapıya kadar yavaşça gitti. Doğu'da bu sefer hocam hocam noldu iyimisinz diye sordu o an durdu hoca böyle yavaşça eliyle duvara dayandı. Birden kapıdan çıktı gitti.
Sınıftaydık herkesi ayağa kaldırdı ben yine doğuya bakıodum. Yanımdan geçerken bna baktığını hissettim birden gözümü ona çevirdim ve o an onun yüzünü gördüm böyle bana odaklanmıştı gözleri faltaşı gibi açılmış ve yüzünde gözlerinde tuhaf bir sinir vardı gerilmişti sanki.öldürcekmiş gibiydi.sonra ben tekrar doğuya baktım ve sonra hocayla göz göze geldik yüzü çarpılmış gibiydi sinirli bi bakıştı. Sonra sınftaki erkeklerin saçlarının uzunluğuna bakıodu. Sıra doğuya geldi. Böyle hocanın bana arkası dönüktü. Doğuya dediki bu saçlarını kestir uzun. Doğuda ama uzun değilki dedi. Sonra hoca birden bana döndü uzun mu dedi. Ben de böyle hıııı dedim içimden ses çıkararak doğuya bakarak yavaşça başımı salladım onayladım yani.hoca bana bakıodu. Ben bi doğuya baktım bi hocaya snra hoca yavaşça önüne döndü yavaşça başını hafif öne eğerek sessizce doğuya ve bana bişey demeden gitti. [normalde çok konuşan çok laf yapan herşeyle dalga geçen birisi ve kimseye birisi hakkında bişey sormaz bana doğunun saçını sormuş olması tuhaf] bunlar olaylardan sadece bikaç tanesi inanınki
bunun ne olduğunu bilmiorum yorumunuzu yazarmısınz sizce bu hoca bunu neden yapıyor olabilir??
Aman cnm bunlar cok tehlikeli ciddi konular aklından cıkar bunları okulu sorunsuz ve basarıyla bitirmek istiyorsan cıkar aklından böle safsataları
aslında yazdıklarındada böle pek ciddiye alınacak somut bie şey yok bence öncesini sonrasını bilmiyoruz hocaya da yüklenemem şimdi günah, belki adam bi hareketın ters geldide ondan öle kötü kötü baktı olamaz mı, ayrıca bu duyulursa nolur biliyormusun sende oda okuldan uzaklastırılırsınız, hatta adam işinden bile olabilir,siciline işler , yazıktır bak arkadasına sölemişsin aman başkasınada söleme sakın haaaa
böle iki kere kötü baktı diye adamı fişlersek oooooo sen uzak dur yeter ondan süpeleniyosan mesafeli davran yeter
yazıktır bu senin sandığından da ciddi bir mesele cnm
Çok kötü bir anlatım. o bana baktı sonra o döndü baktı sonra göz göze geldik sonra bana baktı sinirliydi sonra doğuya baktı bana baktı vs . Yoruldum okurken.
37 yaşında adam kız ona bakmıyo diye üzülmez canım
sınıftaki ergen çocuk değil bu
arkadaşlarında gaza getirmiş ,muhtemelen adamında işine gelmiş.
göz temasını kes arkadaşlarına da bu konuyu konuşmayı yasakla
belki kaybettiği bir yakınına falan benziyorsundur sana baktıkca gözleri doluyosa...
bnde yukarıda yazan arkadaş gibi düşündüm.Kaybettiği birine benziyor olabilirsin.İstiyorsan sor hocam belki ben yanlış anlıyorum ama birine mi benzettiniz benii sanki bana öyle geldi diyebiilirsinnYa şimdi ortada sapıkça bir şey olsa sadece bu şekilde bakmaz adam ne bileyim illa ki belli eder 4 ay içinde birşey der sana vs. Ama bence kaybettği yada ne bileyim onu üzen birine benziyor olabilme ihtimalin daha yüksek geldi bana.Bence bunuda sor cevap alınca ne olduğnu anlarsın olayın.Eğer sana asılma gibi bir niyetide varsa idareye şikayet edersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?