Umarım gerçekten psikolojik olarak bu durumları düşünmüşümdür. Yani psikolojik sorunlarım olsun da bu olmasınO zaman psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Bu şüphe ile yaşayamazsınız.
Sanırım kamera yok ve olay bu şekilde kaldı. Belki başkalarına bile oldu. Bilemiyorumsağlık bakanlığı ne yapabilir ki? Olayın ispatlanması lazım. Kamera falan yoksa ortamda ispatı da zor.
Bu konuyu doktorunuzla konuştunuz mu?Özellikle uyanıkken yaşadığınızı kesinlikle bildirmeliydiniz hatta o anda tepki vermeliydinizNe yapacağımı bilemiyorum doğrusu. Çok zaman geçti ve söylediğim kimse yardımcı olmadı. Yani olan oldu ve belki benim dışımda birçok kişiye de yapıldı ya da sadece paranoya yaptım ve benim düşündüğüm gibi bir şey olmadı. Sanırım öğrenmek imkansız.
o an konuşamıyor muydunuz çünkü başkalarıda girer çıkar ameliyathaneye dile getirseydiniz keşkeUmarım sadece koluma degdirmekle kalmıştır yani bunu şikayet etmem ama ilerisi olmuşsa kendime gelebilecegimi sanmıyorum
Onu kast etmedim.Umarım gerçekten psikolojik olarak bu durumları düşünmüşümdür. Yani psikolojik sorunlarım olsun da bu olmasın
İlgilenmiyorlar. Aylar önce sağlık bakanlığına bildirdim fakat ilgilenen yok. Sonucu en erken gelecek ay verirler o da belki...savcılığa bildirin. şikayetçi olun hemen
Küçük bir yer ve sanırım kamera yoknormalde kamera da olur ve doktorlar ameliyatlarını kayıt altına alırlar neden hemen bir jinekoloğa gitmediniz kanamanın nedenini öğrenebilirdiniz
Aslında ben yanlış anladım belki vs diye düşündüm ve sesimi o an çıkarmadim. Ve zaten 1 dk geçti geçmedi derken bayilmistimNeden cinsel organını degdirdiginde tepki vermediniz?Sizi kimse personele bırakıp bir yere gitmez ameliyat sonrası komplikasyon gelişir diye.Bu arada bende çok vajinal gaz çıkar ilişkiyle alakalı değil yani.
Doktor stresten kanama olmuştur dedi ama bu imkansız çünkü stres yapmadım ve konuyu kapattı ve diğer hiçbir şeyi söyleyemedim. Tepki veremedim çünkü çok kısa süre sonra bayıldımBu konuyu doktorunuzla konuştunuz mu?Özellikle uyanıkken yaşadığınızı kesinlikle bildirmeliydiniz hatta o anda tepki vermeliydiniz
Öğrenmemin imkansız olması bile zaten bence hepimiz için çok tehlikeli bir durum. Orada benim dışımda ameliyat olanlar da var ve belki baskalari da aynı duruma düştü ve farkında dahi değiller. Benim psikolojik destek almam yeterli olamaz çünkü bu gibi durumları önleyecek hiçbir önlem dahi alınmıyor ve insanları önemseyen dahi yok. Yani ileride başka birine yapılırsa bu şekilde uzar gider bu durumlarOnu kast etmedim.
Şu an bir travma yaşıyorsunuz ve aklınızda bir şüphe var.
Öğrenmeniz de imkansız. Bu yüzden psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Ya hiç olmamış gibi kabul edeceksiniz ya da başıma böyle bir şey geldi elimden gelen bir şey yok. En azından psikolojik destek alıp hayatıma devam etmeliyim anlamında söyledim.
Sizin psikolojik sorunlarınızın olduğunu ima etmedim gerçekten.
İşte aylardır ben de çok kötü bir ruh hali içindeyim ve sağlık bakanlığı bile ilgilenmedi. Ameliyata girerken bu durum aklımın ucundan dahi geçmedi. Gecseydi olurdum de girmezdim ama işte durum bu ve kimsenin umrunda olmadı. Şikayet etmemi söylüyorlar sağlık bakanlığından ama ne işe yarar ki? Ne kamera var ne bir şey. Allah'a emanet baygın baygın ve çıplak bir şekilde olan oldu belki de. Bilemiyorum...Ayyyy hayatımmm çok korkunç bi durum yemin ederim okurken tüylerim diken diken oldu...nedir bu abaza pislik erkek müsveddelerinden çektiğimiz ya
HayırSize idrar sondası takilmişmiydi?
Doktora sadece kan gördüğümü belirttim ama o da stresten olur dedi gecistirdi. İlk günlerde jinekologa gitmek gelmedi aklıma çünkü önce bir şeyleri anlamaya çalıştım. Vajinal gaz neden olur vs gibi ama işte aylardır aklımdan atamıyorum ve kimse de umursamadi. Benim dışımda başkasına da olmuş olabilir ve belki farkına bile varmadılarBu şüphe ile yaşanır mı yahu?
Sizi ameliyat eden doktora hemen ulaşıp durumu bildirseydiniz ya da arkadaşların da dediği gibi jinekologa gitseydiniz, durum netlik kazanırdı.
Ben baygınken biri ile taşır, yerleştirir. Sonra o kişi gider belki. O kısmı bilemiyorum. Ama keşke bir şeyler ispatlanacak durumda olsa. Oranın nasıl işlediğini bilmiyorumHasta bakıcı tek başına nasıl yatağa yerleştirdi sizi?
Teklikeli bir durum olduğunun farkındayım ama önlem alınmıyor diye bu şekilde nereye kadar gideceksiniz?Öğrenmemin imkansız olması bile zaten bence hepimiz için çok tehlikeli bir durum. Orada benim dışımda ameliyat olanlar da var ve belki baskalari da aynı duruma düştü ve farkında dahi değiller. Benim psikolojik destek almam yeterli olamaz çünkü bu gibi durumları önleyecek hiçbir önlem dahi alınmıyor ve insanları önemseyen dahi yok. Yani ileride başka birine yapılırsa bu şekilde uzar gider bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?