Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Başlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.

Hastanenin etik değerleri ne kadar koruduğu önemli. Başhekimle konuşmanızı öneriyorum, sizden önceki hastalarla irtibata geçip olmaması gereken bir şey yaşayıp yaşamadıklarını sormanızı da.

Tabii burada sizin de ruh haliniz önemli. Kendiniz obsesyonlar yaratır mısınız hep? Yoksa bu ilk mi? (Bu yaşadığınız obsesyon da olmayabilir pek tabii). Diyeceğim o ki bu işin peşini bırakmayın, çok ciddi bir durum. Yalnız gerçeği öğrenmeniz çok zor gibi :/

Dormicumu arastırmanızı öneririm, sizinle daha öncede bunu konusmustuk. Sizi servise cıkartmak icin anestezi teknikerinin onayı gerekir tekniker servisi arar hemsireyi yollar hemsire gelip uyandırma odasından hasta tasıyan personelle hastayı götürür. Ameliyathane odasında birinin penisi çıkartması vs cok uç bi ihtimal odaya stajyer gelir doktor gelir ameliyathane hemsiresi gelir anestezi teknikeri uzmanı gelir öyle bir boş vakit yok. Vajinal gaz cıkartmanız gayet normal bi durum. Kan gelmesi garip. Ülkede manyakta çok malumun emri içinize dert olmasın bi jinekologa gidip zarınızla alakalı sorup daha önce ilişkiniz olmadıysa bi cevap alabilirsiniz.
Hastane yönetimi ilaç etkisi altında olduğunuz için sizi ciddiye almayacaktır muhtemelen. Ameliyattan önce dinazorlar geldi zor kurtuldum vs diyenini duymuştum uyandığında...

Ben durumu en başta sağlık bakanlığına bildirdim çünkü başhekime sorsam yine kendi hastanesine toz kondurmaz gibi geliyordu. Ama sağlık bakanlığı aylardır incelemede diye yanıt veriyor ve konuyu ciddiye aldıklarını hissetmedim. Orada ameliyat edilen hastaları bulmam imkansız gibi geliyor. Zaten olayın üstünden aylar geçti ama hala neden bunu yaşamış olabilirim diye internet üzerinden araştırıyorum. Dediğiniz gibi obsesyon illaki vardır yani kimsenin psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum ülkemizde. Hatta psikiyatri veya psikolog olanların bile sorunları vardır. Kısacası halüsinasyon filan görmedim, ağrı vs filan da hissetmedim ama zaten o kadar kas gevşetici ve ağrı kesici uyguluyorlar ki hissetmem imkansız gibi. Psikolojik olarak elbette sorunları vardır yani bunu kendim tespit edemem ama bu durumun açığa çıkmaması beni gittikçe depresyona sokuyor.

Bu arada solunum yolu ameliyatlarında azot tercih edilir ve cinsel içerikli rüya halisilasyon gördürmesiyle bilinir...

Ya inanın bilmiyorum, bu ülkede neler oluyor. Kimseye güven kalmadı. Biraz önce bir video izledim, kanım dondu o derece. Size şu an üzülerek verebileceğim tek tavsiye cybh testi yaptırmanız. Ne olur ne olmaz.

[/QUOTE]
bilemedim hafi herseyi gectim size zaten kolunuza degdirmemis mo, bu bile sikayete deger, bunu sikayet edin diger konunun da pesinde durun
Umarım sadece koluma degdirmekle kalmıştır yani bunu şikayet etmem ama ilerisi olmuşsa kendime gelebilecegimi sanmıyorum

Evet, konuşmuştuk. Fakat ben ameliyat olduğum merkezin pek de dediğiniz gibi her şeyi dört dörtlük uygulayan ve kurallara uyan bir hastane olduğunu hissetmemistim. Dediğiniz durum halüsinasyon fakat ben hiçbir şey hatırlamıyorum zaten. Yani öyle halüsinasyon yaşadığımı söyleyemem-iddia edemem. Ama sağlık bakanlığı da pek önemsemedi ve neden olduğunu anlayamadıgim için iyice dert ettim bu durumu.

Ya inanın bilmiyorum, bu ülkede neler oluyor. Kimseye güven kalmadı. Biraz önce bir video izledim, kanım dondu o derece. Size şu an üzülerek verebileceğim tek tavsiye cybh testi yaptırmanız. Ne olur ne olmaz.
Evet, ne yazık ki insan en yakınına bile güvenemiyor ama cybh testi yapsam bile bir şey cikmayabilir.bunu yapan kişinin ( umarım benim kuruntumdur) prezervatif vs kullanmış olma ihtimali var.

Evet, ne yazık ki insan en yakınına bile güvenemiyor ama cybh testi yapsam bile bir şey cikmayabilir.bunu yapan kişinin ( umarım benim kuruntumdur) prezervatif vs kullanmış olma ihtimali var.
Kondom tüm bulaşıcı hastalıkların önüne geçmiyor.

Damar yolunu sana ameliyathanede açtıklarını söyledin, buna göre serviste sana ilaç yapmış olamazlar. İlaç yapmaları için damar yolu açmaları gerekiyor. Ve hiç ilaç yapılmadığını varsayarsak kafanızın yanında bi penis görseniz tepki verirdiniz hatta ortalığı birbirine katardınız çünkü damar yolu olmadan ilaç yapılmış olamaz ve bilinciniz yerinde olur. Penis gördüm elektrotlar takıldı damar yolu açıldı uyudum olamayacak bir olay örgüsü.
Penis görseniz elektrotları taktırmaz kavga ederdiniz zaten.

Evet, damar yolum ameliyathanede açıldi fakat ben ameliyathanede bir şey olmuştur demiyorum. Uyanma odasında 20 dk filan baygın olunuyormus ve o sırada hasta bakıcı ile birakiyorlarmis. Bundan dolayı bunu dedim.

Evet, damar yolum ameliyathanede açıldi fakat ben ameliyathanede bir şey olmuştur demiyorum. Uyanma odasında 20 dk filan baygın olunuyormus ve o sırada hasta bakıcı ile birakiyorlarmis. Bundan dolayı bunu dedim.
Hayır hasta bakıcı ile bırakılmıyor, hasta bakıcı sizi sadece sedyeyla tasıma yapıyor. 20 dk boyunca anestezi teknikeri gözetiminde oluyorsunuz tansiyon nabız solunumuzu değerlendirip dosyanızı doldurması gerekiyor 5-10 dk arayla.

Ne izlendiniz ki bu kadar kanınız dondu yasal olmayan bir durum varsa cimere şikayet edin mutlaka . Belki sayenizde bir insan kurtulur .

İğrenç bir durum bence hiç peşini bırakmayın olur mu olur . Sapik bir toplumda hastanede karolda polisin yanında bile tecavüze uğrayan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…