Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak

Ne izlendiniz ki bu kadar kanınız dondu yasal olmayan bir durum varsa cimere şikayet edin mutlaka . Belki sayenizde bir insan kurtulur .
Batman’da kan davası bahanesiyle bir çocuk bıçaklanıyor, hasmı başında ölmesini bekliyor polis katile müdahale etmek yerine çevrede bekleyen insanlara biber gazı sıkmaya çalışıyor. Çocuk bildiğiniz yerde can çekişiyor. Katil de elinde kılıç yanına yaklaştırmıyor kimseyi!

soyledıklerınız cokta mantık cercevesınde gorunmuyor buyuk ıhtımalle aldıgınız ılaçlardan dolayı bu sekılde bırsey anımsıyorsunuz zıra damar yolunuz amelıyathanede acılıyor ayrıca anestezı doktoru geldıkten 5 dk sonra falan dıger doktorlar gelır ve hasta bakıcı o sırada orda olmaz uyandırma odasındada hemsırelerın ve anestezı doktorunun gözetımınde olursunuz hasta bakıcı sadece sızı amelıyathneye goturur ve cıkısınızda sızı odanıza tasır zıra eve gelıp peceteye kan geldıgını gördugunuzda aynı dakka hastaneye gıdebılırdınız eger sıze tecavuz edıldıgını dusunuyorsanız kı ıddanız bu gıbı duruyor gıdıp rapor alabılırdınız bence dusundugunuz seye sızde ınanmıyorsunuz o yuzden bır psıkıyatrısten yardım alın en dogrusu bu olur

İşte dediğiniz durum bana uygulanmamış olabilir çünkü benim ameliyatım basit sayılan bir ameliyattı. Teknisyen/hemşire kontrolünü hızlı bir şekilde ilk dakikalar yapmış olabilir ve dosyada kalan diğer kısımları rastgele yani normal değerlerde doldurmuş bile olabilir ve çıkıp gitmiş ve personele emanet etmiş olabilir çünkü öğle vaktiydi.

boyle brsey olamaz amelıyathanede gorevlı doktor ve hemsıreler kafalarına göre yemege cıkamıyorlar hanımefendı ya sız cok fazla hayal perestsınız kı yazdıklarınız mantık dısı
1. dıyorsunuz kı adam koluma p... dayadı ve sız buna ayık oldugunuz halde tepkı vermıyorsunuz odaya anestezı doktoru gelıyor sız hıc bıse olmamıs gıbı kuzu kuzu masada yatıyorsunuz
2. eve gelıp lavabodan sonra sılındıgınız peçeteye kan bulaşıyor -ve sız bunun burnunuzdan degmış olabılecegını dusunuyorsunuz neyın mantıgı neyın kafası once burnunuzu sılıp sonra alt bölgenıze aynı peçeteyı mı kullandınız ?????
3.. daha sonra sıze tecavuz edıldıgını dusunuyorsunuz saglık bakanlıgına şikayet edıyorsunuz ama aynı dakka hastaneye gıdıp rapor almayı akıl edemıyorsunuz
pardonda siz kaç yasındasınız son zamanlarda etkısı altında kalacak psıkolojık problmler mı yasadınız yoksa yazdıklarınız akıl ısı degıl

Ben peçeteye vajinadan bulaşan kanın nasıl burnunuzdan geldiğini düşündüğünüzü anlayamadım..
Burnum kaniyordu ameliyattan sonra.cunku ameliyatı yeni olmuştum. Yani elimi sürünce belki burnumdan elime, elimden de peçeteye gelmiştir filan dedim.

İğrenç bir durum bence hiç peşini bırakmayın olur mu olur . Sapik bir toplumda hastanede karolda polisin yanında bile tecavüze uğrayan çok
Evet, peşini bırakmayayim diyorum ama sağlık bakanlığında bile biz bu konuyu araştırmıyoruz, karakola gidip şikayet edin diyorlar ama bilmediğim bir şey için nasıl şikayet edebilirim? Sadece konu incelensin ve sorusturulsun istedim ama kimsenin umrunda olmadı.

Bu olaydan hemen sonra niye acile gidip vajinal kontrölû olmadınız?
Yani, kan geldi diyorsunuz...bu bence normal şartlarda olmamasi gereken bir durum.
Kendime yeni yeni gelmiştim ve komik duruma düşmemek için önce internetten araştırmak istedim ama dişe dokunur bir cevabı sağlık bakanlığı bile vermedi.

konunun arastıılabılmesı ıcın soyledıklerınızı destekler bır raporunuz olacak elınızde ve karakola gıdıp hasta bakıcı ve hastane hakkında şikayette bulunacaksınız neden hala gıdıp bı rapor almıyorsunuz

Umarım ben ciddi ciddi deliyimdir yani cidden deli olmayı yeglerim. Olmamış olsun da manyak olayım daha ne diyeyim

Nasıl ve ne raporu alabilirim? Üzerinden aylar geçti. Belki 1 hafta içerisinde olsaydı olabilirdi ama dediğim gibi.

Siz herhalde yazdığımı anlamadınız. Bana degdirdiginde kuzu kuzu yatmadım. Hareket ettim çekilmesi için ama sonra çekildi ve 10 saniye sonra bayıldım. Biraz saçma şeyler yazmışsınız. Tekrar okuyun

O bolgeye bakarkende vajinal gaz cikabiliyor ben bekarken bi kere kasinma oldu ve kan geldi acaba yanlislikla oraya bisey yaptimmi diye dusunup baktim ve baya ayirdim vajinal gaz cikti bekaretimede bisey olmamis.bu yaptigim bir salaklikti 16 yasinda falandim size de bise olmamistir.hani kizliginizdan cok bu tacizin o kisinin yanina kar olmasina uzulun ve ceza cektirmeye calisin

Nerde ameliyat oldunuz bilmiyorum ama küçük bir özel hastane değilse ayılma/uyandırma/derlenme odalarında tek bir hasta olmaz genelde. Koğuş misalidir ve sizin dışınızda başka hastalar da olur. O nedenle tecavüz olma olasılığı zor. Olay sonrası gidip vajinal muayene oldunuz mu? Bakire misiniz bilmiyorum bakire olmasanızda normal kayganlaşma olmadığı için vajinal bölge travmatik olur. Kanama miktarı ne kadardı? Vajinal bölgede ağrı hassasiyet var mıydı?

Küçük bir özel hastaneydi. Önce bunu belirteyim. Öyle büyük ameliyatlar yapılmayan bir hastane genelde. Vajinal muayene olmadım çünkü ilk etapta tecavz diye düşünmemistim. Ayrıca bakire değildim zaten. Kanada çok ama çok azdı yani pıhtı gibi ve sonra hiç gelmedi. Yani bir yerden bulaşmış gibi ama nereden ve nasıl bilmiyorum

Ağrı filan yoktu ama kas gevşetici ve ağrı kesici uyguluyorlar ve bu yüzden ameliyat yerimde bile ağrı yoktu uzun süre

o küçük miktar kan idrar yollarınızdan da gelmiş olabilir. Hassasiyet ağrı da yoksa tecavüz olduğunu düşünmüyorum. Siz muhtemelen hastabakıcıdan huylandınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…