- 26 Ekim 2015
- 8.401
- 20.266
- 348
Batman’da kan davası bahanesiyle bir çocuk bıçaklanıyor, hasmı başında ölmesini bekliyor polis katile müdahale etmek yerine çevrede bekleyen insanlara biber gazı sıkmaya çalışıyor. Çocuk bildiğiniz yerde can çekişiyor. Katil de elinde kılıç yanına yaklaştırmıyor kimseyi!Ne izlendiniz ki bu kadar kanınız donduyasal olmayan bir durum varsa cimere şikayet edin mutlaka . Belki sayenizde bir insan kurtulur .
İşte dediğiniz durum bana uygulanmamış olabilir çünkü benim ameliyatım basit sayılan bir ameliyattı. Teknisyen/hemşire kontrolünü hızlı bir şekilde ilk dakikalar yapmış olabilir ve dosyada kalan diğer kısımları rastgele yani normal değerlerde doldurmuş bile olabilir ve çıkıp gitmiş ve personele emanet etmiş olabilir çünkü öğle vaktiydi.Hayır hasta bakıcı ile bırakılmıyor, hasta bakıcı sizi sadece sedyeyla tasıma yapıyor. 20 dk boyunca anestezi teknikeri gözetiminde oluyorsunuz tansiyon nabız solunumuzu değerlendirip dosyanızı doldurması gerekiyor 5-10 dk arayla.
boyle brsey olamaz amelıyathanede gorevlı doktor ve hemsıreler kafalarına göre yemege cıkamıyorlar hanımefendı ya sız cok fazla hayal perestsınız kı yazdıklarınız mantık dısıİşte dediğiniz durum bana uygulanmamış olabilir çünkü benim ameliyatım basit sayılan bir ameliyattı. Teknisyen/hemşire kontrolünü hızlı bir şekilde ilk dakikalar yapmış olabilir ve dosyada kalan diğer kısımları rastgele yani normal değerlerde doldurmuş bile olabilir ve çıkıp gitmiş ve personele emanet etmiş olabilir çünkü öğle vaktiydi.
Takilmadi diye biliyorum.Sonda takıldı mı ameliyat öncesi?
Burnum kaniyordu ameliyattan sonra.cunku ameliyatı yeni olmuştum. Yani elimi sürünce belki burnumdan elime, elimden de peçeteye gelmiştir filan dedim.Ben peçeteye vajinadan bulaşan kanın nasıl burnunuzdan geldiğini düşündüğünüzü anlayamadım..
Evet, peşini bırakmayayim diyorum ama sağlık bakanlığında bile biz bu konuyu araştırmıyoruz, karakola gidip şikayet edin diyorlar ama bilmediğim bir şey için nasıl şikayet edebilirim? Sadece konu incelensin ve sorusturulsun istedim ama kimsenin umrunda olmadı.İğrenç bir durum bence hiç peşini bırakmayın olur mu olur . Sapik bir toplumda hastanede karolda polisin yanında bile tecavüze uğrayan çok
Kendime yeni yeni gelmiştim ve komik duruma düşmemek için önce internetten araştırmak istedim ama dişe dokunur bir cevabı sağlık bakanlığı bile vermedi.Bu olaydan hemen sonra niye acile gidip vajinal kontrölû olmadınız?
Yani, kan geldi diyorsunuz...bu bence normal şartlarda olmamasi gereken bir durum.
konunun arastıılabılmesı ıcın soyledıklerınızı destekler bır raporunuz olacak elınızde ve karakola gıdıp hasta bakıcı ve hastane hakkında şikayette bulunacaksınız neden hala gıdıp bı rapor almıyorsunuzEvet, peşini bırakmayayim diyorum ama sağlık bakanlığında bile biz bu konuyu araştırmıyoruz, karakola gidip şikayet edin diyorlar ama bilmediğim bir şey için nasıl şikayet edebilirim? Sadece konu incelensin ve sorusturulsun istedim ama kimsenin umrunda olmadı.
Umarım ben ciddi ciddi deliyimdir yani cidden deli olmayı yeglerim. Olmamış olsun da manyak olayım daha ne diyeyimsoyledıklerınız cokta mantık cercevesınde gorunmuyor buyuk ıhtımalle aldıgınız ılaçlardan dolayı bu sekılde bırsey anımsıyorsunuz zıra damar yolunuz amelıyathanede acılıyor ayrıca anestezı doktoru geldıkten 5 dk sonra falan dıger doktorlar gelır ve hasta bakıcı o sırada orda olmaz uyandırma odasındada hemsırelerın ve anestezı doktorunun gözetımınde olursunuz hasta bakıcı sadece sızı amelıyathneye goturur ve cıkısınızda sızı odanıza tasır zıra eve gelıp peceteye kan geldıgını gördugunuzda aynı dakka hastaneye gıdebılırdınız eger sıze tecavuz edıldıgını dusunuyorsanız kı ıddanız bu gıbı duruyor gıdıp rapor alabılırdınız bence dusundugunuz seye sızde ınanmıyorsunuz o yuzden bır psıkıyatrısten yardım alın en dogrusu bu olur
Nasıl ve ne raporu alabilirim? Üzerinden aylar geçti. Belki 1 hafta içerisinde olsaydı olabilirdi ama dediğim gibi.konunun arastıılabılmesı ıcın soyledıklerınızı destekler bır raporunuz olacak elınızde ve karakola gıdıp hasta bakıcı ve hastane hakkında şikayette bulunacaksınız neden hala gıdıp bı rapor almıyorsunuz
Siz herhalde yazdığımı anlamadınız. Bana degdirdiginde kuzu kuzu yatmadım. Hareket ettim çekilmesi için ama sonra çekildi ve 10 saniye sonra bayıldım. Biraz saçma şeyler yazmışsınız. Tekrar okuyunboyle brsey olamaz amelıyathanede gorevlı doktor ve hemsıreler kafalarına göre yemege cıkamıyorlar hanımefendı ya sız cok fazla hayal perestsınız kı yazdıklarınız mantık dısı
1. dıyorsunuz kı adam koluma p... dayadı ve sız buna ayık oldugunuz halde tepkı vermıyorsunuz odaya anestezı doktoru gelıyor sız hıc bıse olmamıs gıbı kuzu kuzu masada yatıyorsunuz
2. eve gelıp lavabodan sonra sılındıgınız peçeteye kan bulaşıyor -ve sız bunun burnunuzdan degmış olabılecegını dusunuyorsunuz neyın mantıgı neyın kafası once burnunuzu sılıp sonra alt bölgenıze aynı peçeteyı mı kullandınız ?????
3.. daha sonra sıze tecavuz edıldıgını dusunuyorsunuz saglık bakanlıgına şikayet edıyorsunuz ama aynı dakka hastaneye gıdıp rapor almayı akıl edemıyorsunuz
pardonda siz kaç yasındasınız son zamanlarda etkısı altında kalacak psıkolojık problmler mı yasadınız yoksa yazdıklarınız akıl ısı degıl
O bolgeye bakarkende vajinal gaz cikabiliyor ben bekarken bi kere kasinma oldu ve kan geldi acaba yanlislikla oraya bisey yaptimmi diye dusunup baktim ve baya ayirdim vajinal gaz cikti bekaretimede bisey olmamis.bu yaptigim bir salaklikti 16 yasinda falandim size de bise olmamistir.hani kizliginizdan cok bu tacizin o kisinin yanina kar olmasina uzulun ve ceza cektirmeye calisinBaşlık biraz korkutucu ama konuyu anlattığımda bu düşüncemin sebebini anlamış olacaksınız. Bir tıp merkezinde genel anestezi ile burun deviasyon ameliyatı oldum. Şimdi konuyu daha derin anlatacağım ve görüşlerinizi lütfen samimi ve beni kırmadan yazın. Ameliyathaneye girdiğim sırada herkese uygulanan bir durum olan ameliyat masasına geçtim. Orada hasta bakıcı olan erkek şahıs gelip ben yattıktan sonra koluma cinsel organını dayadı. 10-15 saniye kadar o şekilde hiçbir şey yokmuş gibi dayalı durdu. Hareket ettim biraz ki çekilsin diye. O kadar süre dayayıp durdu sonra ise çekildi. Anestezi teknikeri göğsümü açıp kalp dinleyen cihazın uçlarını vs takıp bir de damar yolumu açtı ve 5-6 saniye sonra bayıldım. Şimdi gelelim esas konuya. Ameliyata girdiğimde doktorlar henüz gelmemişti. Çıktığımda da kimseyi görmeden yine o bana dayayan şahıs ile ile asansördeydim ve odama yerlestirildim. Ameliyata sabah saat 11 gibi girdim. 1 saat civarı sürmüştü ve çıktığımda saat 12 gibiydi ve öğle yemeği saatiydi. Kendime zar zor gelmiştim ve 5 saat sonra evimdeydim. Evime yürüyerek gittim. Tuvalet ihtiyacım olduğu için küçük tuvaletimi yaptım ve cinsel organımi silerken peçeteye küçük bir kan gelmiş olduğunu gördüm. Herhalde burnumdan gelen kan peçeteye sürülmüş olacak diye düşündüm ama ayna karşısına geçip yine de cinsel organıma baktım. Ve o esnada en garip ve korkutucu şeyi yaşadım. Aşırı derecede vajinal gaz çıkardım. Bilirsiniz ki bu vajinal gaz cinsel ilişki sırasında ve sonrasında pozisyon kaynaklı yaşanan bir durumdur. Ve ben ameliyattan çıktıktan 5 saat sonra bu durumu yaşadım. Ve şuna eminim, vajinal gaz çıkarmam için hiç ama hiç egzersiz vs yapmadım ve zaten çok hareket bile etmemiştim son günlerde. İdrar sondası bu ameliyatta takilmiyormus diye duydum. Şimdi aklıma gelen ise anestezi teknisyeni arkadaşlar beni personele emanet edip öğle yemeğine çıkmıştır ve yaklaşık 20 dk baygın haldeyken başıma bir şey gelmiştir. Sağlık bakanlığına bildirdim ama hiç umursamadilar ve ameliyathanede ve uyanma odasında kamera yokmuş. Yani o şekilde baygınken hasta bakıcıya çırılçıplak emanet edilebiliyormusuz. Azot protoksit diye bir gaz varmış ve bu vücut boşluklarına yayılabilirmis ama bunu bende kullandılar mı ve kullansalar bile bundan mı oldu bilemiyorum. Vajinal gazın çıkışını saatler sonra yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim gerçekten artık t.ecavüz edildim diye.
Küçük bir özel hastaneydi. Önce bunu belirteyim. Öyle büyük ameliyatlar yapılmayan bir hastane genelde. Vajinal muayene olmadım çünkü ilk etapta tecavz diye düşünmemistim. Ayrıca bakire değildim zaten. Kanada çok ama çok azdı yani pıhtı gibi ve sonra hiç gelmedi. Yani bir yerden bulaşmış gibi ama nereden ve nasıl bilmiyorumNerde ameliyat oldunuz bilmiyorum ama küçük bir özel hastane değilse ayılma/uyandırma/derlenme odalarında tek bir hasta olmaz genelde. Koğuş misalidir ve sizin dışınızda başka hastalar da olur. O nedenle tecavüz olma olasılığı zor. Olay sonrası gidip vajinal muayene oldunuz mu? Bakire misiniz bilmiyorum bakire olmasanızda normal kayganlaşma olmadığı için vajinal bölge travmatik olur. Kanama miktarı ne kadardı? Vajinal bölgede ağrı hassasiyet var mıydı?
Ağrı filan yoktu ama kas gevşetici ve ağrı kesici uyguluyorlar ve bu yüzden ameliyat yerimde bile ağrı yoktu uzun süreKüçük bir özel hastaneydi. Önce bunu belirteyim. Öyle büyük ameliyatlar yapılmayan bir hastane genelde. Vajinal muayene olmadım çünkü ilk etapta tecavz diye düşünmemistim. Ayrıca bakire değildim zaten. Kanada çok ama çok azdı yani pıhtı gibi ve sonra hiç gelmedi. Yani bir yerden bulaşmış gibi ama nereden ve nasıl bilmiyorum
Olsun yine de bölge travmatize olur.Ağrı filan yoktu ama kas gevşetici ve ağrı kesici uyguluyorlar ve bu yüzden ameliyat yerimde bile ağrı yoktu uzun süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?