• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hastanede baygınken cinsel saldırıya ugramak

Odada kamera yok ama dışarda vardır mutlaka. Hastabakıcının odanızda yalnız ne kadar kaldığı öğrenilirdi belki.
7 ay geçti üstünden. Şimdi gidip istesem de belki silindi. En başında sağlık bakanlığına bildirdim ama onlar da savciliga gidip şikayet dilekçesi vermeden olmaz tarzında şeyler söylediler ve bir şey bilmeden nasıl şikayetçi olabilirim diye düşündüm. Yani onlar da şikayet ettigim için dava açarlar filan diye korktum. Bu şekilde uzadı

7 ay geçti üstünden. Şimdi gidip istesem de belki silindi. En başında sağlık bakanlığına bildirdim ama onlar da savciliga gidip şikayet dilekçesi vermeden olmaz tarzında şeyler söylediler ve bir şey bilmeden nasıl şikayetçi olabilirim diye düşündüm. Yani onlar da şikayet ettigim için dava açarlar filan diye korktum. Bu şekilde uzadı
Hatta 8 ay geçti.

Teklikeli bir durum olduğunun farkındayım ama önlem alınmıyor diye bu şekilde nereye kadar gideceksiniz?

Kaç aydır kim bilir ne haldesiniz? Hayatınıza nasıl adapte oluyorsunuz?
Sizin normal yaşantınıza dönmeniz gerekiyor. Ama siz bilirsiniz.
Gerçekten haklısınız. Kendime gelemiyorum ve hiçbir şeye adapte olamıyor. Çok teşekkürler ama yine de dediğim gibi başkaları da oluyor orada ameliyat ve herkese bu tarz şeyler yapabilirler. Yani ben atlatsam da başkalarına da yapabilirler. Önlemler alinmadiktan sonra sonu gelmez. Tekrardan çok teşekkürler

Ben baygınken biri ile taşır, yerleştirir. Sonra o kişi gider belki. O kısmı bilemiyorum. Ama keşke bir şeyler ispatlanacak durumda olsa. Oranın nasıl işlediğini bilmiyorum
tek başına gücü yetmez size. Her an biri gelir korkusuyla bi şey yapacağını zannetmiyorum. Korkutmayin kendinizi

tek başına gücü yetmez size. Her an biri gelir korkusuyla bi şey yapacağını zannetmiyorum. Korkutmayin kendinizi
Sapıklar genelde korkmaz bu gerçek. Her yerin nasıl işlediğini biliyordur. Nerede ne var, kim ne zaman nerede olur vs gibi. Yani birinin geleceğinden korkacagini sanmam.

Sapıklar genelde korkmaz bu gerçek. Her yerin nasıl işlediğini biliyordur. Nerede ne var, kim ne zaman nerede olur vs gibi. Yani birinin geleceğinden korkacagini sanmam.
Şikayetci olsaniz sizi tek başına erkek bakiciyla biraktiklari icin

Bu ülke kadavralara tecavüzü bile görmüşken şaşırmam size yapılan muameleye

Bu ülke kadavralara tecavüzü bile görmüşken şaşırmam size yapılan muameleye
Uff umarım böyle bir şey olmamıştır. Sağlık bakanlığı da aylardır hiç yardımcı olmadı ve bu durumda hiçbirimiz güvende değiliz.

Ayy tuylerim diken diken oldu ya nasi bi ulkede yasiyoruz biz ya

İlk zamanlar yapman gereken çok şey varken şuanda malesef yok. Anca böyle birşeyin olmadığına kendini inandırıp,unutmaya çalış. Yoksa hayata adapte olamazsın. Şüphelendiğin şey çok çirkin ve korkunç,olmamıştır inşallah.

İlgilenmiş işte sağlık bakanlığı daha ne yapsınlar. Siz resmi olarak başvuruda bulunacaksınız ki onlar da işlem yapabilsin. Siz bunun yerine bunca zaman kendi kendinizi yemeği seçmişsiniz. Psikolojik destek almalısınız. Ertelemeyin, ihmal etmeyin. Hemen bir psikiyatra başvurun.

Of bu ameliyat işlerinde insan ne kardar korunaksiz oluyor çıplaksın tamamen üstunde sadece ameliyat önlüğü bilincin yerinde değil ne olduğunu bilmeden onlatin insafına kalıyorsun vücuduna dokunup dokunmadıklarıni fotoğraflarını çekip çekmediklerini orada vücudunla ilgili erkek muhabbeti dönüp dönmediğini hiç bilmiyorsun iğrenç bir durum gerçekten

Umarım ben ciddi ciddi deliyimdir yani cidden deli olmayı yeglerim. Olmamış olsun da manyak olayım daha ne diyeyim
Nasıl ve ne raporu alabilirim? Üzerinden aylar geçti. Belki 1 hafta içerisinde olsaydı olabilirdi ama dediğim gibi.
Siz herhalde yazdığımı anlamadınız. Bana degdirdiginde kuzu kuzu yatmadım. Hareket ettim çekilmesi için ama sonra çekildi ve 10 saniye sonra bayıldım. Biraz saçma şeyler yazmışsınız. Tekrar okuyun
Psikilojik probleminizi siz bilebilirsiniz ama okuduklarinizi anlamadığıniz bariz ortada Adam bana seyini degdirecek bende bekleyip sonra biraz hareket edecem cekilsin diye sonrada yatip ameliyat olcam onun o p.. alir g.. sokarim madem size Boyle bise yapti neden anestezi doktoru geldiginde soylemediniz neden o anda bağırıp cagirmadiniz bende bunu algilayamiyorum

Back