Bir haftalık kocacim deniyor mu beni acaba

iyide bunlar sizin yapmanız gereken şeyler zaten kadınlık vazifeniz..

bu ne yahuu ben de sizde pek bir heves göremedim yıllardır evli gibi yazmışsınız.1 haftalık evli aşık kadın bunları dert etmemeli

Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..

Açık açık sana yardım etmesi için rica etmelisin. Yalnız kırmızıyla işaretlediğim yer sıkıntı. Buna çözüm bulmazsanız ileride daha çok koparsınız birbirinizden. Bu olmadan ne yazık ki evlilik olmaz.

biz de yeni evliyiz çok kavgalar oldu bu yüzden yardım ediyor ama istemeyerek. ben söylemesem yapmaz yani. mesela dün çamaşırları asar mısın dedim gitmiş çamaşırlığın üzerine bırakmış gelmiş resmen kurumaz öyle çok güldüm.
bir an önce yatma derdinde yani. bizim evliliğimizde en çok sorun buradan çıkıyor çünkü ben de yardım değil kendi görevi gibi görmesini istiyorum. benim hatam inatlaşmak oldu. rica etmedim sen de yapmak zorundasın dedim. siz öyle yapmayın.. sanırım rica ede ede kendileri yapmaya başlıyormuş otomatik olarak. ben de buradan okudum hep çok gaza geldim senin de görevin dedim çok kavga oldu yani.. maalesef her erkek farklı yani siz onun yapısına göre bir yol bulacaksınız biraz daha tanıyım..

korunma olarak da biz de prezervatif ile korunuyoruz napalım ben hap içemiyorum. nasıl dayanıyor hayret yeni evli biri olarak benim eşim dibimden ayrılmıyor :KK45:bence bu konunun üstüne gidin siz asıl.

Öyle şey yok. Yemek yapmıyor mu? O zaman yemek yemeyecek. Çayını kendi almıyor mu? O zaman çay içmeyecek. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bu işleri yapması için bir insan tutsanız, o insana günlük dünyanın parasını ödemeniz gerekir. Sen neden bütün bu işleri kendi görevinmiş gibi yapacakmışsın?
Yemeği beraber yapmıyorsanız, yaptığın yemeği sadece kendin yer, ona vermezsin, kendine kadar yaparsın, bu kadar basit. Tabağını kendi kaldırmıyorsa o tabak orada kalır, beyefendi de b.kun içinde yaşar, bu kadar basit.
Bu kadar basit.
Ayrıca erkekler için doğum kontrol iğneler var, gitsin olsun iğnesini. Uzuuuuuun süreli koruma sağlıyor.
Accik sert olmamis mi? :KK66:
Dahasi evliyseniz bunlardan kocanizin haberi var mi?
Ayni mantikla bakarsak esi ev hanimi olan kocalarin da paralarini kendileri harcasin esleri de ac kalsin mi dememiz lazim?

Benim eşim Türk de değil ama maşallah Türkleri aratmıyordu :) bir keresin de sabah kahvaltı masasını inatla akşama kadar kaldırmadım vallahi akşam yemek vakti gelince baktım kaldırdı bulaşık makinesine dizdi ben de çalışıyorum arkadaş yani baştan sesini çıkartmazsan böyle gider inat yapma gider yap anca ondan anlıyorlar :)

iyide bunlar sizin yapmanız gereken şeyler zaten kadınlık vazifeniz..

yaa? erkeğin vazifesi nedir peki? yan gelip yatmak mı? onlar şehzade bizler de cariyeleriyiz zaten.

konu sahibi hayır bunlar kadınlık vazifelerin değil,kocanı da anası böyle düşüncelerle büyüttüğü için şimdi bu sorunu yaşıyorsun ya da yaşıyor bir çok kadın.

erkekler eğitilebilir varlıklar yani yaşları kaç olursa olsun bizler onları şekillendirebiliriz :) yardım et deme birlikte yapalım burası ikimizin evi de işte o zaman eşin de birşeylerin farkına varacaktır.yardım gibi bir duruma sokarsan bak onun görevi ama ben zahmet edip yardımcı oluyorum diye düşünecektir.çalışan kadınlar hem evde hem işte çalışmaktan helak oluyor zaten e bi zahmet evde ki işleri bari eşimizle ortak yapalım değil mi?

Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
esınızın her ıkı durumdada tavrı normal.

tek erkek sımartılmıs, elı sıcak sudan soguk suya sokulmamıs bellikı, onlar sız calısın yada calısmayın ev ıslerını sızın gorevınız olarak goruyor nerdeyse hepsı boyle, sadece bır sure yalnız yasamıs ya da aılesı tarafından ıs yapmaya alıstırılmıs tıpler eslerıne yardım edıyor o da mecburı durumlarda genelde.

sız beklersenız o yan gelıp yatmaya devam eder, mutfaga gıdın hayatım sofradakılerı getırır mısın deyın, camasır yıkayın mesela ben cok yoruldum asar mısın yada senın elınden tatlı oluyor bır cay koyda ıcelım falan gıbı kıbarca onu yonlendırın.

cınsellık ve korunma kısmında da cogu erkek kondom kullanmayı sevmıyor, sızde hap vs kullanmak ıstemıyorum dıyorsunuz cocuk dusunuyorsanız bır sure gerı cekılme ıle korunun rıskı yok degıl ama erkek ısını bılıyorsa sorun olmuyor. yoksa uzaklastıkca cınsellıkten bırbırınızden sogursunuz.

Yorgunum diyip, yardım isteyin ve alıştırın ufak tefek yardım etmesine. Benim eşim yapmam diyordu ve yapmıyorda zaten ama sizin eşiniz yardım ederim diyormuş etsin o halde. Çalışmasaniz tamam diyeceğim, sizde çalışiyorsunuz, şartlarınız eşit şu an.

normal bi konusmada geciyor gibi, siradan sekilde rica etsen.. 'hayatm cok yorgunum, ben sofrayi toplarken sen de cayi koyar msin?' desen mesela?

iş konusunda işbölümü yapın derim. baştan nasıl alışırsa öyle gider çünkü. tabi sertleşmeyin. masada tabağını bırakıyorsa hayatım tabağını kaldırmayı unuttun diyerek işe başlayabilirsiniz.

diğer mevzuyu ise uzatmayın.fazla beklemeyin derim. bi erkeğinde bu konuda inatlaşarak bi harekette bulunmamasıda garibime gitti. benimki inat falan dinlemezdi heralde.

kadınlık ile hizmetçiliği eşit görmeyiniz lütfen. bi evde karı-koca çalışıyorsa kadınlık vazifesi diye bişey yoktur. herşey ortaktır. siizn bu görüşünüz milattan önceydi.
her konuda fikir ayrılığı olabılır bu benım görüşüm.

canım öncelikle en hassas konuda bir inatlaşma var eşiniz bu yüzden bir hafta da olsa birşeye elini sürmeye yanaşmıyor siz önce yemek hazırlama toplama işine yardım etmemesine takılacağınıza ilişki probleminzii çözün.. ben ilaç içmek istememenize saygı duyuyorum aynı saygıyı eşinizdende beklerdim böyle olmalıydı insanlar o kadar çok uğraşıyorki çocuk sahibi olabilmek için büyük konuşmıyım ama ilaç kullanmaya bende karşıyım 1 yıldır evliyim bir kere bile korunmadım geri çekilme yöntemi hiç güvenilir değil ama 7 ay bu şekilde çocuk olmadan yaşadık çocuk çalışmasına başladık 3.ayda hamile kaldım belki ilaç kullansaydım zaman uzayacaktı.. bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim düştü şimdide tekrar geri çekilme yöntemini kullanıyoruz illa çocuk olmasın aman olmasın gibi bir düşüncemiz yok o yüzden bu yöntem bize göre

baştan söyleyeceksin canım nasıl alıştırırsan öyle gider.. Ne kadar tek çocuk olursa olsun evlenince değişen erkeklerde var bu senin elinde senin ses tonunda biten bi iş.

kocan bekarken yaptıkları ve ileride yapacağım dedikleri palavraları seni kandırıp evlenene kadardı..
çünkü erkeğe bakıcı lazım..aksini söylerse evlenecek kızı zor bulurlar..
herşeyi senden bekliyor senin sülümaaan.
çocuk olsun sen görürsün..nefes bile alamayacaksın..sen çalışacaksın dışarıda sonra eve geleceksin çocuk bakacaksın belkide çocuklar..
sonra ev işi yemek çamaşır ütü ..üstüne üstlük birde senden yatakta memnun etmeni bekliyecek..
yapmaz isen birini bulacak..
canın sıkılmasın ama bu böyledir..klasik türk erkeği..

canım öncelikle en hassas konuda bir inatlaşma var eşiniz bu yüzden bir hafta da olsa birşeye elini sürmeye yanaşmıyor siz önce yemek hazırlama toplama işine yardım etmemesine takılacağınıza ilişki probleminzii çözün.. ben ilaç içmek istememenize saygı duyuyorum aynı saygıyı eşinizdende beklerdim böyle olmalıydı insanlar o kadar çok uğraşıyorki çocuk sahibi olabilmek için büyük konuşmıyım ama ilaç kullanmaya bende karşıyım 1 yıldır evliyim bir kere bile korunmadım geri çekilme yöntemi hiç güvenilir değil ama 7 ay bu şekilde çocuk olmadan yaşadık çocuk çalışmasına başladık 3.ayda hamile kaldım belki ilaç kullansaydım zaman uzayacaktı.. bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim düştü şimdide tekrar geri çekilme yöntemini kullanıyoruz illa çocuk olmasın aman olmasın gibi bir düşüncemiz yok o yüzden bu yöntem bize göre

pardon özel olacak ama o nasıl bir yöntem yeni tam boşalacakken dışarı çıkması mı erkeğin:oops: yani dışarıya mı olacak o zaman anlamadım ben:KK57:

pardon özel olacak ama o nasıl bir yöntem yeni tam boşalacakken dışarı çıkması mı erkeğin:oops: yani dışarıya mı olacak o zaman anlamadım ben:KK57:

yazdığın gibi erkek tam boşalacakken dışarı çıkıyor peçeteye bırakıyor canım riskleri var tabiki ilişki esnasında sperm kaçışı olabilir bu yöntemle senelerce çocuğu olmayanda var olanda var önemli olan erkeğin kendini bilmesi bu konuda güvenmesi

X