- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi AysegulLove
-
hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne diyelim hemen boşanma davasını aç mı diyelim Ne yaşadıklarını bilemeyiz belki adamında ilk tecrübesi ,yetersiz olduğunun oda farkında ve hırçınlaşıyo Konu sahibinin eşi davar olsa evlenmezdi heralde Yorum yazarken yapıcı olmaya çalışalaım kimse kimsenin kocasına davar diyemez hele böyle hassas bi konu hususunda
hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina
ya arkadasim adam neler yapmış farkinda misiniz ya. bu kiz adamin mali mi? sevişmek icin mi evlendiler bu insanlar. bu adamin elle tutulacak bi seyi yok su konuda. yapmayın etmeyin ya. ben korkacam sevdigim adam da senin keyfini mi beklicez dicek bana, bende parmak egzersiziyle falan ugrascam ha? parasini mi basiyo karsisindakini ne goruyo ya? insan sevdigine bunu nasil yapar, bu kiza yazik degil mi?
ya arkadasim adam neler yapmış farkinda misiniz ya. bu kiz adamin mali mi? sevişmek icin mi evlendiler bu insanlar. bu adamin elle tutulacak bi seyi yok su konuda. yapmayın etmeyin ya. ben korkacam sevdigim adam da senin keyfini mi beklicez dicek bana, bende parmak egzersiziyle falan ugrascam ha? parasini mi basiyo karsisindakini ne goruyo ya? insan sevdigine bunu nasil yapar, bu kiza yazik degil mi?
Arkadaslar adama nefretinizi kuscaginiza kizcagiza bi yardim edin. Tmm kocasinin yaptigi cok odunca bi davranis ama bi iki hafta sonra duzelebilcek bi konu icin adammı boşasın yani? Doldurusa getirmeyelim ltfn arkadas daha yeni evli çiçeği burnunda gelin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?