- Konu Sahibi Cileklisurat
Arkadaşlar aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşım ile sevgili olduk kafalarımız felaket uyuyordu tensel çekimimiz de vardı fakat onun cabasizligindan ötürü bitirdim kendisi geldi özür diledi beni gerçekten sevdiğini telafi edeceğini söyledi barıştık. 2 gün sonra kendisi denediğini ama sevemedigini söyleyerek ayrıldı. Bir kaç gün sonra sevgili yaptı. Su an her gün gözümün önünde el eleler kız sürekli geliyor iş yerimize ve iş çıkışı falan da sürekli birlikteler. Kızı birakmiycam çok hoşlanıyorum her şeyi çok hoşuma gidiyor diyormuş 1 hafta önce benim kollarımda ne kadar huzurlu olduğunu hep böyle sevilmek istediğini söylüyordu. 1 haftada bir erkek gerçekten başkasına aşık olabilir mi? Evet bitti gidenin arkasından konuşmak anlamsız fakat bitmesinde hiçbir suçum yok kıskanmıyorum üzülmüyorum ama onları öyle birlikte görünce içime oturuyor. Sizce bu hikayenin sonunda ne olur
Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum. O olmuş bu olmuş. Ne diyecekti sana? Senle çok huzursuzum seni sadece cinsellik için istiyorummu? Birlikte olana kadar canım cicim demiş hevesini alıncada diğerine geçmiş.