• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR HAFTADA NASIL OLUR?

Arkadaşlar aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşım ile sevgili olduk kafalarımız felaket uyuyordu tensel çekimimiz de vardı fakat onun cabasizligindan ötürü bitirdim kendisi geldi özür diledi beni gerçekten sevdiğini telafi edeceğini söyledi barıştık. 2 gün sonra kendisi denediğini ama sevemedigini söyleyerek ayrıldı. Bir kaç gün sonra sevgili yaptı. Su an her gün gözümün önünde el eleler kız sürekli geliyor iş yerimize ve iş çıkışı falan da sürekli birlikteler. Kızı birakmiycam çok hoşlanıyorum her şeyi çok hoşuma gidiyor diyormuş 1 hafta önce benim kollarımda ne kadar huzurlu olduğunu hep böyle sevilmek istediğini söylüyordu. 1 haftada bir erkek gerçekten başkasına aşık olabilir mi? Evet bitti gidenin arkasından konuşmak anlamsız fakat bitmesinde hiçbir suçum yok kıskanmıyorum üzülmüyorum ama onları öyle birlikte görünce içime oturuyor. Sizce bu hikayenin sonunda ne olur

Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum. O olmuş bu olmuş. Ne diyecekti sana? Senle çok huzursuzum seni sadece cinsellik için istiyorummu? Birlikte olana kadar canım cicim demiş hevesini alıncada diğerine geçmiş.

Adam resmen kendisi ayrılmış olmak için tekrar barişmiş sizinle farkinda misiniz ?

Şimdi onun totosu kaf dağında,siz terkedilen yalnız ve üzgün kadın.Zaten başta kendini belli etmiş,keşke hiç geri adım atmasaydiniz.

İşyerinden ve okurken de aynı sınıftan sevgili pişmanlıktır. Ben yapmadım ama düşününce yok yaa olmaz yani. Kavgası, ayrılığı… Hata olmuş bu ilişki ama çok da sallamayın bundan sonra. Kurtulduğunuza sevinin.

Bir haftada olmamıştır o 🤔 bir de yani bir sebepten ayrıldınız da geri ne diye barışıyorsunuz, madem barışacaksınız niye ayrılıyorsunuz?

Adam resmen kendisi ayrılmış olmak için tekrar barişmiş sizinle farkinda misiniz ?

Şimdi onun totosu kaf dağında,siz terkedilen yalnız ve üzgün kadın.Zaten başta kendini belli etmiş,keşke hiç geri adım atmasaydiniz.
Ben de ilk cümlenizi yazacaktim
Adam sirf ben ayrildim demek icin tekrar barismis sonra kendi terk etmis, istenmemek ya da reddedilmek egosunu zedelemis kendince intikam almış
Bu arada o kizi da sevmiyor size inat birini bulduğunu, "ben begenilen bir erkegim sen beni kacirdin" havasi atmak icin o kizla cikiyor

Back