• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR HAFTADA NASIL OLUR?

Cileklisurat

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
8
7
16
26
Arkadaşlar aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşım ile sevgili olduk kafalarımız felaket uyuyordu tensel çekimimiz de vardı fakat onun cabasizligindan ötürü bitirdim kendisi geldi özür diledi beni gerçekten sevdiğini telafi edeceğini söyledi barıştık. 2 gün sonra kendisi denediğini ama sevemedigini söyleyerek ayrıldı. Bir kaç gün sonra sevgili yaptı. Su an her gün gözümün önünde el eleler kız sürekli geliyor iş yerimize ve iş çıkışı falan da sürekli birlikteler. Kızı birakmiycam çok hoşlanıyorum her şeyi çok hoşuma gidiyor diyormuş 1 hafta önce benim kollarımda ne kadar huzurlu olduğunu hep böyle sevilmek istediğini söylüyordu. 1 haftada bir erkek gerçekten başkasına aşık olabilir mi? Evet bitti gidenin arkasından konuşmak anlamsız fakat bitmesinde hiçbir suçum yok kıskanmıyorum üzülmüyorum ama onları öyle birlikte görünce içime oturuyor. Sizce bu hikayenin sonunda ne olur

Bence sizi sevmiyordu, aranizda ten uyumu, çekim vs bunlar sizin hissettikleriniz.
Adam sizin tarafinizdan sevilmeyi sevmiş moda girmeye calişmiş ve denemiş olmamiş.

Digerine aşik olmuştur olmamiştir bir sey diyemem ama begenmiş, heyecanlanmiş olabilir yani birine heyecanlanmak icin uzun zaman gecmek zorunda değil.

Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir :63:

İki gün sonra da o kızı bırakır, başkasına gider. Bunların sevgisinden, duygusundan ne olacak?

Şey gibi sanki oyunun demosunu almış ve beğenmemiş de başka oyuna geçmiş gibi. Bir kadına ve duygularına verdiği önem, çok pardon vermediği önem işte. Hayır insan hoşlanır, sonradan tanıyınca vazgeçer beğenmez falan da, adam başka model görünce fikir değiştirir gibi değiştirmiş resmen. Ayaklı yalan dolan makinesi gibi. Iyi hemen göstermiş kendini. 2 günde bir aşk tazeliyor kendisi herhalde. Taze tutmayı seven bir kişi.

Arkadaşlar aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşım ile sevgili olduk kafalarımız felaket uyuyordu tensel çekimimiz de vardı fakat onun cabasizligindan ötürü bitirdim kendisi geldi özür diledi beni gerçekten sevdiğini telafi edeceğini söyledi barıştık. 2 gün sonra kendisi denediğini ama sevemedigini söyleyerek ayrıldı. Bir kaç gün sonra sevgili yaptı. Su an her gün gözümün önünde el eleler kız sürekli geliyor iş yerimize ve iş çıkışı falan da sürekli birlikteler. Kızı birakmiycam çok hoşlanıyorum her şeyi çok hoşuma gidiyor diyormuş 1 hafta önce benim kollarımda ne kadar huzurlu olduğunu hep böyle sevilmek istediğini söylüyordu. 1 haftada bir erkek gerçekten başkasına aşık olabilir mi? Evet bitti gidenin arkasından konuşmak anlamsız fakat bitmesinde hiçbir suçum yok kıskanmıyorum üzülmüyorum ama onları öyle birlikte görünce içime oturuyor. Sizce bu hikayenin sonunda ne olur
Senide sevmemiş onuda sevmiyor heves ile başlanmış ilişkiler yapıyor hayatında sevgi görmediği için gidip başkalarında arıyor sevgiyi bu şekilde kendini tatmin ediyor. Sonu ne olur bilmem ama karekter olarak zayıf bir karekter kıza üzülür kurtulduğumada sevinirdim.

Bir haftada değildir o gideceği yeri çoktan ayarlamıştır Kesinleşince size posta koymuş olmuyor diye bahane sıkarak

Back