- 31 Ağustos 2012
- 22.150
- 35.324
- 798
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Uygun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Otel var, otel var. UHD ve HD diye donmuş köfte, nugget , sulu bira, açık su vs. veren oteller de var; her öğün kırmızı etin en alasını barbeküsünü, şişe içkisini veren oteller de var. F/P oranını sizin araştırmanız lazım. Gideceğiniz tarih ege için soğuk sayılır, ancak yeme içme kaliteli olsun kafamı dinleyim diyorsanız mutlaka tripadvisor tarzı yerlerdeki yorumları okuyun.
marmaris nisan sonu fiyatıBelek bölgesinde miydi acaba?
Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Nisanda gitme bence en erken haziranda git 4-5 günlük olur belki ama guzel olurmarmaris nisan sonu fiyatı
evet ama bu otelin markasına güveniyorum.sürprizlerle karşılaşmak istemem doğrusu.ama hani derler ya ayranı yok içmeye vs vs biz öyle çok zengin bir aile değiliz ilk defa böyle bir para verecem ve bana yüklü göründü...ama gşdşcez sanırımdaha uygun bulunur ama bu para da tatile verilir.
aynısından bizde yaptık. ama çok keyifliydi. iyikide gitmişiz dedik. keyfini çıkarevet ama bu otelin markasına güveniyorum.sürprizlerle karşılaşmak istemem doğrusu.ama hani derler ya ayranı yok içmeye vs vs biz öyle çok zengin bir aile değiliz ilk defa böyle bir para verecem ve bana yüklü göründü...ama gşdşcez sanırım
ow çok ya, o fiyatın bir tık üstüne Küba'da tatil yapıp Karayipler'de yüzer insan :) dediğim gibi, denize önem veriyorsanız Ege'yi öneririm illa otel olsun derseniz TR içindeCanım isim veriliyormu bilmiyorum ama eğer anlayabilirsen harfleri yazayım blcnt..resort otel di hatta yer bulamamıstık o yüzden iki gece kalabildik.çünkü gittiğimizde karar verdik kalacağımız yere Sonra s.n.s.otele gectik o da 5 yildizli hersey dahildi ben denizini çok beğenmistim. Tabi denizi daha güzel yerler vardir mutlaka:) en pahalı otellerin olduğu yer olsada değmişti. 5 günde 12bin tl üstü harcamamız oldu
Canım aslında izmire diye yola çıktık son anda kararda değişiklik yapıp antalyaya doğru arabamızla geze geze gitmeye karar verdik sanırım yer ayırtmadan olan girişlerde biraz daha fiyat aralığı pahalıya geliyordu. En kaliteli herseydahil otellerin hepsine baktık belekte ama en uygunu kaldığımız oteldi malesef. Diğerleri daha uçuk fiyatlar vermisti geceliğineow çok ya, o fiyatın bir tık üstüne Küba'da tatil yapıp Karayipler'de yüzer insan :) dediğim gibi, denize önem veriyorsanız Ege'yi öneririm illa otel olsun derseniz TR içinde
Katılıyorum ama gitmekten de vazgeçemiyorum ben şahsen. Belek otelcilikte çok gelişmiş galiba hep ona kapılıyorum.. Denizi berbat sadece bir iki kere giriyorum.M..R.. mi? :) o fiyatlara y.dışında tatil yapmak daha mantıklı geliyor bana nedense. Belek'in denizi kötü , hatta Antalya'da Kaş hariç denizi harika diyebileceğim yer yok neredeyse. Kaş da butik bölge.
Sueno’ya mı geçtiniz sonra? Memnun kaldınız mu peki? :)Canım isim veriliyormu bilmiyorum ama eğer anlayabilirsen harfleri yazayım blcnt..resort otel di hatta yer bulamamıstık o yüzden iki gece kalabildik.çünkü gittiğimizde karar verdik kalacağımız yere Sonra s.n.s.otele gectik o da 5 yildizli hersey dahildi ben denizini çok beğenmistim. Tabi denizi daha güzel yerler vardir mutlaka:) en pahalı otellerin olduğu yer olsada değmişti. 5 günde 12bin tl üstü harcamamız oldu