• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta iki kişilik tatil için 2028 lira verilir mi

4 gün tatile 3800 verdik. Üstelik yemekte bize aitti. Bedavaya bulmuşsunuz vallahi.

Gerçi dönemede bağlı. Ne zaman gideceksiniz?

Yahu resmen bedava..

İçiniz ferahlayacaksa 4 gün gidiyoruz 4000’e. Varın siz hesap edin, gerçekten çok uygun.

Ultra herşey dahilse ve sezon fiyatiysa gayet uygun biz 5000 e gitmiştik sezona yakın çok uygun fiyat birde Marmaris diyorsunuz neredeyse bedava

Bana gore ucuz
Sana gore degil belki

Herkesin durumuna gore degisir

Kenarda borc varsa tabbi ki anlamsiz

Yoksa super
Ne diyelim .?

uygun olup olmadığı senin kesene bağlı..ama benden tavsiye hayat çok kısa git gez eğlen.....:eğlence:

Oldukca uygun bir fiyat , oteli iyi arastirin resmen bedava , acikcasi bu kadar ucuz bi otelde yemek olayindan iskillenirim ben

Şimdi çok uygun fiyat ama genel olarak o tarihlerde zaten uygun olur yerler bir de biraz serin olabilir suyu da soğuk olur bilin
Kafanıza yatmadıysa tkrr araştırın başka yer bakın daha uygun olur

Ben sadece yeme -icme hicbisey dahil olmayan villaya 5000 veriyorum.Konuyu okuyunca gözüm seğredi .Hayirlisii :D

Valla uygun ultra bide marmarisi tavsiye ederim.. ege gibisi yok egenin heryerine gittik her bir tarafı çok güzel gerçekten.. egenin neresine gidersen git pişman olmazsın.

Bu sizin ekonomik gücünüze bağlı .
Benim için uygun olan sizi düşündürebiliyor
Asgari ücretle çalışan biri için belki de hayal.

herşey dahil alırsanız otele çakılı kalırsınız
bana göre tatil gezmeli olması gerekir bu yüzden herşey dahil almayın bence çocuk yoksa
sabah ve akşam yemeği olması yeterli ve marmaris in neresinde acaba ?

ama bütçenizi çok zorlamadan tatil yapabilirsiniz? yani mesela düşük kalitede yıldızsız biryere gidin
bana göre önemli olan kahvaltıdır ve kahvaltıda yıldızsız da olsa aç bırakmıyorlar
ama akşam yemeğinde yıldızsız yerlerde problem genelde hazır çorba oluyor ana yemek bazen iyi bazen değil ama mezelerle doyabilirsiniz

benim görüşüm yıldızsız yerlerde konaklayın kalan bütçeniz ile gezin çünkü marmaris merkezdeki denizi ben beğenmedim
Turunç çok güzeldi ama çok dışarıda gezmek isterseniz ulaşımı heran heryere bulamazsınız

son olarak ben aslında acemiyim tatillerde daha 3 kere falan çıktım ama tavsiyem çevre yerlere ulaşımı sıkıntı olmayan yerlerde konaklayın Marmaris merkez de minibüslerle otogara gidip oradan istediğiniz yere gidebilirsiniz çevre koylara minibüs ile de gidebilirsiniz ben içmeler i hem beğendim hem beğenmedim ama turunç çok güzeldi, gökova da güzeldi
ve muhakkak bir deniz ile tura katılın değişiklik olur güzel olur

fethiye düşünürseniz 12 adalar haricinde bol ıslanmalı bir aktivite vardı acayip müthiş eğlenceli ve arada rafting için mola da veriliyor saklıkent kanyonunu falan geziyorsun adını hatırlamadım aktivitenin, ölüdeniz ile belcekız plajı tek gün yeter öğleden sonra fethiye merkezi gezebilirsiniz

vuuuvv ne kadar uzun yazmışım çok bilmiş gibi

Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Geçen yaz 2017 de antalyada 5 yıldızlı herşey dahil bir otelde 1 geceliği 2 kişi 2400 ödemiştik bir kişi 1 gece 1200tl idi Bence herşey dahil ise bu bedava gibi birşey:) kesinlikle düşünme ve git derim 1 hafta hersey dahil 2800 hiçbirşey değil. Biz bu rakamı bir gece icin verdik ďüşün:)

Geçen sene 15 günlük bir tatil planı yapmıştık.
Pamukkale, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya, Alanya.
8000 tl civarında harcamistik çok güzel geçmişti.
Alanya'da 5 yıldızlı bir otelde 3 gün kalmıştık 2700 ödedik her şey dahil.
Marmaris'te de 750 tl odemistik her şey dahil 2 gün icin.
Bodrum ve Antalya için yarım pansiyon otellerde kaldık ve iyiydi gayet ben memnun kaldım.
Özellikle Fethiye FAralya'da kaldığımız Motel beni benden almıştı.
Biz genelde 2 gün kaldık gittiğimiz yerlerde sadece Antalya ve Alanya'da toplam 5 gün konakladik
Ben 1 aya yakın araştırma yapmıştım.
TripAdvisor ve tatil sitelerinden yorumları okuyup fiyat değerlendirmesi yaptık ve kalacağımız yerleri ayarladik.
Sadece otelde de kalmadık tabiri caizse it gibi gezdik diyebilirim.
Yemek vakitlerinde otele döndük sadece.
Fiyat gayet iyi arkadaşım git güzelce eglen.
Ben başta çok bulmuştum ama şimdi iyi ki gittim diyorum.

Biz Ağustos’ta gideceğiz yol ücreti yok , 5 yıldızlı, fiyat 5 gece için 1500 euro civarı, aynı otele geçen yılda gitmiştim çok memnun kaldım o yüzden değiyor
Ama 4 yıldızlı ultra herşey dahil nasıl olur bi fikrim yok intetnetten yorumları mutlaka okuyun

Ultra herşey dahil bir otel nasıl 4 yıldız oluyor bende onu anlamadım. :işsiz: Bizde temmuz ayında 5 gün için 7300 TL ye yer ayarladık. Bence 2800 otel fiyatı çok uygun ama kalitesi tartışılır diye düşünüyorum. Çünkü otel fiyatları çok pahallı.:dondurma:

Balıkesir’de bir otele gitmiştik, berbat ötesiydi
Yemekler az ve hepsi ekşiydi,
Suyu musluktan şişelere dolduruyorlardı,
Odada klima fön ve sıcak su bozuktu
Havuz küçük ve aşırı soguktu
Ve daha bir sürü şey
Ücretide az değildi
İnternetteki yorumları mutlaka değerlendirin

Back
X