• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta iki kişilik tatil için 2028 lira verilir mi

Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Bence uygun.

marmariste herşey dahil denize sıfır aile odası(2+2) bir hafta 2850 ye ayarladık bizde

Hangi otel muglada yaşıyorum şöyle soylıyım marmaristeki 5 yıldızlı oteller bile öyle çok çok güzel degil

Şunu yazmayı unuttum.
Bazı oteller plaja uzak olabiliyor muhakkak bunları okuyun.
Plaja giden servisler var ama ben öyle otelleri uygun olmasına rağmen bile tercih etmedim çünkü plaj benim için önemliydi.
Benim çocuğum olduğu için tercih ettiğim otellerin havuzlarinin bir kaçının kaydirakli olmasına önem gösterdim.
Mayıs ayında gideceksiniz eğer çok sıcak olmayabilir deniz.
4 yıldızlı olduğunu da yeni okudum bence Otel için yorumları ihmal etmeyin.
Bundan 4 sene önce Balikesir Sarmisakli'da Otel yorumlarını okumadan gittiğim otelde bildiğin eziyet çektik.
Hem fiyat olarak pahali idi hem de çok çok kötüydü bin pişman olmuştuk.
Puanı 8-9 dan aşağısı olan yerleri tercih etmeyin derim.

Çok uygun bence git kafanı dinle insanın gerçekten 1 hafta da olsa böyle bir tatile ihtiyacı oluyor :KK37:

Ucuz hatta bence

Otelle ilgili yorum degilde sikayet yazarak arattirin google da.

Ayrıca hersey dahil otelleri tercih etmiyorum ben.int bi yazı okumuştum midem bulandı resmen.o kadar fazla yemek yapiliyor ki.çöpe atmamak için et yemeklerinin etini yıkayip başka bi sosla yeni yemek yapiyorlarmis bu yine iyi.daha bir sürü şey okudum.
Otelde şef olarak calismis bi tanidigimiz da bunu dogrulayinca hersey dahil hic mantikli gelmedi bana

Tabi disarda yesen cok mu temiz olacak orasi da var.kafamda deli sorular :deli:

Belki sadece kahvalti yiyerek geçirilebilir yada sebze meyve tarzı şeyler :)

Otel var, otel var. UHD ve HD diye donmuş köfte, nugget , sulu bira, açık su vs. veren oteller de var; her öğün kırmızı etin en alasını barbeküsünü, şişe içkisini veren oteller de var. F/P oranını sizin araştırmanız lazım. Gideceğiniz tarih ege için soğuk sayılır, ancak yeme içme kaliteli olsun kafamı dinleyim diyorsanız mutlaka tripadvisor tarzı yerlerdeki yorumları okuyun.

Geçen yaz 2017 de antalyada 5 yıldızlı herşey dahil bir otelde 1 geceliği 2 kişi 2400 ödemiştik bir kişi 1 gece 1200tl idi Bence herşey dahil ise bu bedava gibi birşey:) kesinlikle düşünme ve git derim 1 hafta hersey dahil 2800 hiçbirşey değil. Biz bu rakamı bir gece icin verdik ďüşün:)
Belek bölgesinde miydi acaba?

Evet canım antalya belekte 2000 kişilik bir oteldi
M..R.. mi? :) o fiyatlara y.dışında tatil yapmak daha mantıklı geliyor bana nedense. Belek'in denizi kötü , hatta Antalya'da Kaş hariç denizi harika diyebileceğim yer yok neredeyse. Kaş da butik bölge.

Fiyat gideceğiniz aralığa göre normal. Ama akşamları serin olur o aralıkta. Çocuk yoksa turlara bakabilirsiniz. Hem bir sürü yer görmüş olursunuz.

M..R.. mi? :) o fiyatlara y.dışında tatil yapmak daha mantıklı geliyor bana nedense. Belek'in denizi kötü , hatta Antalya'da Kaş hariç denizi harika diyebileceğim yer yok neredeyse. Kaş da butik bölge.
Canım isim veriliyormu bilmiyorum ama eğer anlayabilirsen harfleri yazayım blcnt..resort otel di hatta yer bulamamıstık o yüzden iki gece kalabildik.çünkü gittiğimizde karar verdik kalacağımız yere Sonra s.n.s.otele gectik o da 5 yildizli hersey dahildi ben denizini çok beğenmistim. Tabi denizi daha güzel yerler vardir mutlaka:) en pahalı otellerin olduğu yer olsada değmişti. 5 günde 12bin tl üstü harcamamız oldu

Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Cok değil

O aylarda bence tadı çıkmaz bende 26 nisanda gidecem inş ama alanyaya iki kişi 4 gece 350 lira

Back
X