• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta iki kişilik tatil için 2028 lira verilir mi

Bana da çok geldi bilemedim ama otel ismi vermem yanlış olur

Uygun da diyemem degil de diyemem.Herşey dahil ama havuzu nasıl, deniz kenarı mı ve deniz kenariysa denize girilebiliyor mu plajı var mı..Bunlara göre hepsi varsa fiyat iyi.Biz gecen sene iki gece üç gün kuşadası tusana gitmistik haziran ortalarında ve 2 kisi bir çocuk 680 tl vermistik.Memnun da kalmıstık.Ayrica yazmasam olmaz para kazaniyorsak tatili de hakediyoruz bunu sorgulamamiza bile gerek yok.Ne mutlu ki size tatile ayiracak paranız var gönül rahatlığıyla gidin.

Siz sezon öncesi gitmiş oluyorsunuz.Gecen yıl 19 Mayıs'ta Bodrum ondan önce ki yıllarda 23 Nisan da Marmaris tatilleri yaptım 2 günlük otel kacamaklari.İki kişi herşey dahil gunluk 120 TL ye kaldığım bile oldu.Ama sezonda mümkün değil.

Bence cok cok uygun. Ya herşey para degıl 1 hafta esınle güzel anılar bırıktırmeye kafa dağıtmaya değmez mı. Gayet uygun

2 kişi için bir hafta herşey dahil Marmaris de o fiyat gerçekten çok ucuz.siz bence şu meşhur siteden otel için yapılan yorumları okuyun.fiyat ucuz olur ama otel memnuniyeti düşüktür ,tatilden keyif alayım derken eziyet çekmeyin.

Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
valla bu para az bile iyi bulmussun
umarım düzgun biryerdir

Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Aslında makul bir fiyat. Bana pahalı gelmedi.

Uygun gitmek istiyorsan birileriyle günlük ev kirala teksen günlük 50 liraya bile oteller var kötü otelde kal ucuz gitmek istiyırsan

Yaptığın bir haftalık tatil bir yıla bedeldir. Üç gün için bile bir yere kaçabilmek büyük bir değişim ve rahatlama sağlıyor. Daha fazla harcamaya da değer. Tabi bütcenize uygun bir yer olmak koşuluyla. Ama varsa paranız cimrilik yapmayın. Ne için çalışıyoruz ki?

Fiyat uygun bence kaçırma sezondaysa birde hiç kaçırma derim . Ölümlü dünya sende yap bir çılgınlik ne olacak sanki bir senelik parani mj yiyeceksin sanki bir haftada.

2 kişi 4 gece 2500 vermiştik. Uygun bence. Ha ama artık tatil anlayışım değişti otel odası uygun olsun dışarıda yiyim içeyim arabayla gezeyim daha cazip geliyor.

mayıs başı denize giremezsiniz ama fiyat uygun bence biraz daha araştırın sezonda da uygun güzel yerler bulabilirisiniz. sadece ultra herşeyy dahil olmaz

İki kişi herşey dahil gayet uygun gidin kafanızı dagitin boşver in parayı mezara mi göturecez:-)

bence uygun. ben annemle yarım pansiyon kaplıcaya gideceğim 3 gün. 1700 çıkarıyor fiyat

Valla çok iyi ben olsam kaçırmazdım ultra herşey dahiller oldukça pahalı biz nisan ayında almıştık erkenden ama 5 yıldızlı ultra herşey dahil iki kişi 4000 tl ye yakı para vermiştik inanın sadece otelde kalsanız kahvaltı dahil bu paraya olur erken rezervasyon fırsatı muhtemelen. İyice araştırı oteli yalnız yorumları okuyun ona göre karar verin.

Back
X