- 4 Mart 2012
- 15.294
- 35.298
- 798
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Çok çok iyi bence biz 4 sene önce 3 kişi tatile 5 bin TL ödemiştik.Tabi biz sezonda gitmiştikNisan sonu mayıs başı için kızlar
Hangi otel acaba merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok iyi bence biz 4 sene önce 3 kişi tatile 5 bin TL ödemiştik.Tabi biz sezonda gitmiştikNisan sonu mayıs başı için kızlar
valla bu para az bile iyi bulmussunBu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Çok ünlü bir otel zincirivalla bu para az bile iyi bulmussun
umarım düzgun biryerdir
Aslında makul bir fiyat. Bana pahalı gelmedi.Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Uygun gitmek istiyorsan birileriyle günlük ev kirala teksen günlük 50 liraya bile oteller var kötü otelde kal ucuz gitmek istiyırsanBu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Yaptığın bir haftalık tatil bir yıla bedeldir. Üç gün için bile bir yere kaçabilmek büyük bir değişim ve rahatlama sağlıyor. Daha fazla harcamaya da değer. Tabi bütcenize uygun bir yer olmak koşuluyla. Ama varsa paranız cimrilik yapmayın. Ne için çalışıyoruz ki?Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
İki kişi herşey dahil gayet uygun gidin kafanızı dagitin boşver in parayı mezara mi göturecezBu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor