• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta iki kişilik tatil için 2028 lira verilir mi

Katılıyorum ama gitmekten de vazgeçemiyorum ben şahsen. Belek otelcilikte çok gelişmiş galiba hep ona kapılıyorum.. Denizi berbat sadece bir iki kere giriyorum.

O otelin de geçen fiyatına bakayım dedim 15 bini görünce geri vites ama muazzam bir otel..

otelcilik ve hizmet güzel evet ama dediğim gibi tatile olan bakış açısı ve beklentiyle alakalı bu durumlar. Ben de seviyorum otelde ye , iç, yat :) ama denize giremezsem kahrolurum çünkü havuzdan hazzetmiyorum. Akvaryum gibi koylar olmalı bodrum marmaris vs.

Yine de 15.000 vereceksem tarihi, kültürü, yemekleri, denizi/okyanusu olan bir yere gitmeyi tercih ederim .

Sueno’ya mı geçtiniz sonra? Memnun kaldınız mu peki? :)
Canım isim verilebiliyormu bilmiyorum ama yazayım:) en basta belconti resort otele geçtik yer olmadığı icin 2 gün kaldık ordan sunis otele geçtik orasıda aynı kalitede güzel bir oteldi denizinide çok sevmiştim. Yeterince büyük havuzlar fazla ve ingilizlerin çoğunlukta olduğu bir oteldi. Sabah öglen ikindi aksam her saat bası istediğin yerde icecek yemek alkol hersey icindeydi kalabalik olmasina ragmen yer büyük olduğu icin gayet rahat ve sakindi ben bayılmıştım

Verilir evet.

Geçen sene Antalya için 3800 lira 1 hafta verdik valla çatır çatır yedik geldik.Dolu dolu geçti.

Bu sene de kıbrıs uçak bileti hariç otel için 2200 tl verdik 6 gün. Nasip olursa eylülde gidicez.

Biz birde sürekli erken rezervasyon yaptırıyoruz. Eşim izin olayını istediği gibi ayarlayabildiği için eğer sezonunda alsak bu oteller 2 katı fiyat veriyor.

Senede 1 defa gidiyoruz o kadar da olsun.

Bence iyi fiyat bizde eşimle 2 bin tl ye Antalya'da bir villa kiraladık muhafazakar havuzu dışarıdan görünmeyen villalar ve kuru eve o vericez sadece o parayı yeme içme herşey bize ait bu durumda çok karlı bir tatil sizinki

otelcilik ve hizmet güzel evet ama dediğim gibi tatile olan bakış açısı ve beklentiyle alakalı bu durumlar. Ben de seviyorum otelde ye , iç, yat :) ama denize giremezsem kahrolurum çünkü havuzdan hazzetmiyorum. Akvaryum gibi koylar olmalı bodrum marmaris vs.

Yine de 15.000 vereceksem tarihi, kültürü, yemekleri, denizi/okyanusu olan bir yere gitmeyi tercih ederim .
Bu konuda ise kesinlikle katılıyorum. Asla bir otel için 15.000 veremem 5-6 bin makul ama 15 bin çok geliyor bana 5 gün için.

Deniz olarak nereyi öneriyorsunuz peki? Hem denizin, hem lüks bir otelin buluştuğu yer olarak. :)

Canım isim verilebiliyormu bilmiyorum ama yazayım:) en basta belconti resort otele geçtik yer olmadığı icin 2 gün kaldık ordan sunis otele geçtik orasıda aynı kalitede güzel bir oteldi denizinide çok sevmiştim. Yeterince büyük havuzlar fazla ve ingilizlerin çoğunlukta olduğu bir oteldi. Sabah öglen ikindi aksam her saat bası istediğin yerde icecek yemek alkol hersey icindeydi kalabalik olmasina ragmen yer büyük olduğu icin gayet rahat ve sakindi ben bayılmıştım
Ben de Susesi ve Sueno’da konakladım Belek olarak. Sueno’ya 2.kez gitmeyi düşünüyoruz ama kararsız da kaldık farklı bir yer mi denesek acaba diye. Fakat o kadar paralar verip elimizde patlamasında da korkmuyor değilim.

Bu otelleri araştıracağım çok teşekkür ederim. :)

Back
X