Bir Güzellik Yarışması

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
23
44
image001nj2.jpg

image002nn4.jpg

image003pn7.jpg

image004uo0.jpg

image005rr5.jpg

image006du5.jpg

image007re9.jpg

Tayland Miss. Travesti Yarışması ve Galibi.

Tüm yarışmacılar erkek.

naniknanik

dids biraz kaba olucam ama hönk diyesim geldi. ciddimi şakamı...

bunları görünce kendimin bayan olduğundan şüphe etmeye başladım...evet evet ben erkeğim...

hadi beeee...

1.kızı görünce vucudu biraz diğerlerine göre kaba omuzları falan demiştim..ama hiç aklıma gelmemişti.

kızı demişim pardon şeyi işte...

aaaa inanamıyorum yaa..işte millet yapcak iş bulamıyınca gideyimde yardımlara muhtaçlara el uzatayım şu bu demez gereksiz işlerle böyle ömrünü tüketir.
bugün Allah için ne yaptın!?
travestiler güzeli yarışması düzenledim!!!

ee bravooo

ben bunu bı gazetede okumuştum 1 yıl önce felan cerrahı operosyonlar süpermış burda haberde bunula ılgılıydı böle resımlerde koymuşlardı dünyanın dört bı yerınden buraya cınsıyet değiştırmeye gıdıyolarmış zatı bunlar mınıcık bişiler normaldede kız erkek ayıramıyon bunları

hayır yaa...nolur şaka olduğunu söyleyin.ben hayatımda bu kadar güzel kız pardon adam yada her neyse görmedim.

hayret erkek olduklarına bende inanamadım ne kadar güzeller allah özene bezene yaratmış diyordumki kafamçokkarıştı

:1shok::1shok::1shok: bi yaşıma daa girdim ......bunların erkekleri böyleyse kızları kimbilir nasıldır ...dr larınıda tebrik etmek lazım çok iyi iş çıkarmışlar valla ..a.s. paylaşım için teşekkürler canım...

didscim gözlerime inanamadım valla canım.bunların erkek hallerini hayal bile edemiyorum.o kadar orjinal görünüyolarki.şaştım kaldım valla şaka gibi.ne yetenekli doktorlar varnış yahu.bildiğin kadın yapmışlar.hiç ayırt edemezssin bak bak.güsel bi paylaşımdı sağol canım

bunlar erkekleri ayakta uyutur kız oğlan kızım die bile beee tavırlaar vucut erkeklikle alakası yok yani ne diyim

bülent ersoy'u bunlarla evlendirelim valla ..bülent bunların yanında değil cinsiyet deiştirmiş yerli türk adamı gibi yada recep ivedik gibi kalıooo

X