Cok tesekkur ederim hepinize, uyumaya calisiyorum ama yok, kafamda hala o’na soylenip duruyorum. Ben misafir odasina gecmistim kizim uyuyunca, o da biraz temizlik yapti yatti. Sabah ben ondan once kalkip ise gitmeyecegim ama hasta oldugum icin garipsemez. Sonrasinda hemen cikacagim, bir adim atmazsam boyle delirecek gibiyim. Iletisim kurma cabasi bile olmadi olaydan sonra, sanki her aksam boyle seyler yasaniyormus gibi... Belki de benim icin hayirlisi oldu boyle. Bakacagiz... Huzurlu geceler herkese...
Acele karar almış olabilir misiniz?
Hastalığın da verdiği can acısı, kıymet görmeme, üstüne hasta halinizle hala evin ve çocuğun yükünü çekme gelmiş..
Yerden göğe kadar haklısınız.
Ben de çok sinir oldum eşinize.
Bu kadar umursamaz olması, hastayken önünüze bir çorba koymaması, kızınızın ihtiyaçlarını karşılamaması, ve dahası siz ben gidiyorum dediğinizde sessiz kalması, adamın her şeyi ofsayt.
ben eşinizin gece gece yer silmeye çalışmasını sempatik buldum :) kendince bir çaba göstermiş adam. Eğer bu adamı seviyorsanız, yeniden bir iş bölümü yapıp orta bir yol bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Sizin kadar elinden her iş gelen kadınların genel problemi su anda yaşadığınız.
Yüklendikçe yüklenmişsiniz.
Bir benzeriniz annem :)
Kadının elinden her iş gelir, babam yumurta bile kıramaz. Düşünün 4 çocuğu var ilk defa torunun altını değiştirdi geçen hafta.
Daha önce hiç yapmamış.
Şu hayatta biraz beceriksizlik iyidir.
Her şeyi yaparsanız her şey sizin göreviniz olur.
Bahçe bakımı, kapı onu ve balkonlar, camların temizliği eşinize verin mesela... yemek içinde hafta içi/haftasonu yada kahvaltı/akşam şeklinde bölüştürün.
Biri bulaşık yıkarken öbürü çocuğun ödevine yardım etsin.
Yapmayın artık. Kimse her şeyi siz yapıyorsunuz diye madalya vermiyor.
Üstüne her şeyi yüklenip yorulup, sonra patlama noktası buralara geliyor...
Umarım sabah daha sakin düşünüp kendiniz için en iyisine karar verirsiniz :)