Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir gün gördüm ve aldım :) İşte nişan elbisem.

farklı bir renk olsa da aynı elbiseyi bende mezuniyet balom da giydim çok severek giydim :) başkalarının basması sonucu eteklerinde 1-2 yırtık oluştu bende de ona dikkat et derim. bir de benim ki biraz bol olsa da mezuniyet yemeğini yedikten sonra biraz rahatsız edici hale gelmişti korse yüzünden ya da ben sıkıntıya gelemiyorum

bi yarışma programında bugun gördüm bu elbiseyi. farklı, daha açık bir rengini denemişti kız. cengiz abazoğlu da çok beğenmişti

ben çok beğendim,çok farklı alışık olduğumuz tarzlardan değil.iyiki almışsın güle güle giy.

bi yarışma programında bugun gördüm bu elbiseyi. farklı, daha açık bir rengini denemişti kız. cengiz abazoğlu da çok beğenmişti

bu elbise ondan da güzel ya :) gelip gelip bakıyorum çok şirin gerekten :))

bence çok hoş çok farklı bir çizgisi var. şimdi sıra ayakkabı ve çanta uydurmakta :)
bence gümüş bir ayakkabı olabilir kontrast yaratır. çantayı da elbisenin için de olan renklerden seçebilirsin ama belki ayakkabıyla uysalar daha iyi olur.

Çok teşekkür ederim can'lar :))) Ayakkabım hazır zaten, onun da fotoğrafını eklerim eve döndüğümde :) Ayaklarım malesef 40-41 numara olduğu için özel yaptırmak zorunda kaldım. Aynı renklerle kaplı pullu bir şey oldu. Nasıl olsa pek görünmezz

BismillahiRahmannirrahim..

gerçekten çok şık ve göz alıcı, gene sizin tercih- seçiminiz ama sanki biraz daha sade olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…