• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir gün gördüm ve aldım :) İşte nişan elbisem.

AngieAsk

aşk♥aşk♥aşk
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
771
0
46
İstanbul
Burada anket oluşturdum, seçtiğim modellerin hiçbirinin hazırını bulamadım. Diktirmeye de korkuyordum.

Hiç düşündüğüm renkte değildi, ama bir gün gezerken bunu gördüm ve aldım.

Evde durdukça acaba almasa mıydım diyorum ama aldım gitti işte.:52: Umarım beğenirsiniz kızlar :16:

Yere kadar o şekilde kabarık uzun gidiyor :10:

$Adsız.jpg

canım ben bayıldım gerçekten çok güzel....gögüs bölgesindeki taşlar ve rengi harika

kaç yaşındasın tatlım:)
biraz tüllü falan 20 yaşlarında cici kız elbisesi gibi:)
hayırlı olsun bu arada darısı başıma:16:

Çokkk güzell çok beğendim sanada çok yakışacaktır eminim güle güle giy :21:

abimin düğününde giymek için bende bundan alacaktım çok beğenmiştim, bunun birde yeşil ve pembe renkli olanları vardı. gelin hanım görünce o almak istedi ve aldı, haliyle bende almadım. bu arada ne kadara aldın

abimin düğününde giymek için bende bundan alacaktım çok beğenmiştim, bunun birde yeşil ve pembe renkli olanları vardı. gelin hanım görünce o almak istedi ve aldı, haliyle bende almadım. bu arada ne kadara aldın

500'e Aldım. Mint yeşili de harikaydı ama :16:

Anaamm çok güzel çok sevdiimm :) Hayallerdekini bulmuşsun işte ne güzel umarım gelinliğini de görürüz :):)

Bence gayet güzel ve piyasadaki nişan elbiselerine göre farklı bir tercih olmuş. Altına da alacağın ayakkabı taşsız, tek renk ve süet olursa mükemmel olur.

Son düzenleme:
Bende nişanım için farklı bir elbise arıyoken bulmustum bu elbıseyı o zamanlar daha yenı cıkmıstı :) 3 ay önce nişanım oldu.. Pembesını giymıstım bnde farklı ve cok hoş duruyor :)

Yalnız oynarken baya zorlamısdı benı tüllerinin alt kısmı basanlar olduğu için yırtıldı :))))

Güle güle giy, hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Bende nişanım için farklı bir elbise arıyoken bulmustum bu elbıseyı o zamanlar daha yenı cıkmıstı :) 3 ay önce nişanım oldu.. Pembesını giymıstım bnde farklı ve cok hoş duruyor :)

Yalnız oynarken baya zorlamısdı benı tüllerinin alt kısmı basanlar olduğu için yırtıldı :))))

Güle güle giy, hayırlı olsun :)

Hadii yaaa. :1::1: Teşekkür ederimm..

Back