Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti :)

Bu başlığa uzun zamandır uğramıyordum, şimdi baktım nedense konu pek ilerlememiş( arkadaşlar ALLEN CARR'la sigarayı bırakalı 2 yıl oldu,hala İÇMİYORUM... etrafımdaki herkese bu kitabı tavsiye ediyorum ve o kadar çok sayemde sigarayı bırakan oldu ki bu beni çok mutlu ediyor. Sigara benim hayatımdan tamamen çıkmıştır, sigaranın kokusuna bile dayanamıyorum artık, sıkı bir sigara düşmanı kesildim:),
sanki önceden hiç sigara içmemişim gibi:).. ne kadar zamandır sigarayı bıraktığımı takip bile etmiyordum, bu sayfaya da acaba ben sigarayı ne zaman bırakmıştım diye bakmak için girdim,26 ekimde bırakmışım bu tarih benim 2.ci doğum günümdür!!!
Sevgili ve değerli ALLEN CARR' dan ALLAH razı olsun, toprağı bol olsun,hep ona dua ediyorum.ve herkesin bırakması içinde duacıyım...:nazar

hangi kitabı acaba arkadaşıma almak istiyorumda

Bence de sigarayı bırakmaya çalışan veya bırakmış olan ya da hiç içmemiş olan herkes okumalı bu kitabı...insanın sigara algısı çok değişiyor... ben de bu yöntemle bıraktım ama ben seminerlerine de gittim istanbul da...

öncelikle tebrikler darısı bırakamayanların başına. sunu merak ettim, acaba sadece kitabı okuyarak mı bıraktın, başka bir destek almadan kitap bu kadar etkili mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…