• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir görümce meselesi

Polsaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
193
272
33
31
Kızlar selam, yeni evlendim 3 ay oldu. Bir görümcem var allahım evlerden Irak. Kendisi 120 kilodan fazla. Kayınvalidem bazen ikaz ediyor Tatlı yeme diye. Ben yedim mi çıldırıyor annesine gözlerini belertiyor. 55 kiloyum yani bi kilo sorunum yok ama özellikle de yiyim demem. Uzatınca zaten çekip yiyor önümden. Annesine bağırıyor bir şey yesem. 7-8 senelik evli ama asla evden çıkmıyor çoğu zaman burda yatıyor.
evim bi üst katta yüz bulsa benim eve de çökecek bir kaç kere dedi duymamalıktan geldim.
yani o kadar çok anlatacak şey var ki sürekli kendini benle kıyaslama halinde ne alsam aynısını almak istiyor geçen kaban aldım annesinden para istiyor aynını almak için. Annesi yardım et yengene diyor oflayıp pofluyor.
En son delirten şey sürekli kıçıma başıma elliyor. Balkonda geçen iç yapıyorum eğildim kıçıma dokundu ödüm koptu. Ne tür bir deliyle baş ediyorum ben. Akıl verin bana anlatsam bitmez şu kısacık zamanda yaptıkları.

O neydi gizzzz
120 kg olusu ve n kdr yedigi sizi baglamaz lakin tacize ugramissiniz bu beni huylandirdi. Tasinin ordan.

Tabi ki ne yediği ne kilosu beni ilgilendirir beni tek ilgilendiren şey ben bir şey yediğimde sinirlenip ortalıkta bağırması. Yukarda belirttiğim gibi ben bir şey yedim mi çıldırıyor.

Kızlar selam, yeni evlendim 3 ay oldu. Bir görümcem var allahım evlerden Irak. Kendisi 120 kilodan fazla. Kayınvalidem bazen ikaz ediyor Tatlı yeme diye. Ben yedim mi çıldırıyor annesine gözlerini belertiyor. 55 kiloyum yani bi kilo sorunum yok ama özellikle de yiyim demem. Uzatınca zaten çekip yiyor önümden. Annesine bağırıyor bir şey yesem. 7-8 senelik evli ama asla evden çıkmıyor çoğu zaman burda yatıyor.
evim bi üst katta yüz bulsa benim eve de çökecek bir kaç kere dedi duymamalıktan geldim.
yani o kadar çok anlatacak şey var ki sürekli kendini benle kıyaslama halinde ne alsam aynısını almak istiyor geçen kaban aldım annesinden para istiyor aynını almak için. Annesi yardım et yengene diyor oflayıp pofluyor.
En son delirten şey sürekli kıçıma başıma elliyor. Balkonda geçen iç yapıyorum eğildim kıçıma dokundu ödüm koptu. Ne tür bir deliyle baş ediyorum ben. Akıl verin bana anlatsam bitmez şu kısacık zamanda yaptıkları.

Zayıflığınızi beğeniyor imreniyor kıskanıyor. .
Son yaptığını taciz olarak algilamadim ben..
120 kg zor..Allah yardımcısi olsun..kilo insanın huyunu da psikolojişini de bozar tabi..

Tabi ki ne yediği ne kilosu beni ilgilendirir beni tek ilgilendiren şey ben bir şey yediğimde sinirlenip ortalıkta bağırması. Yukarda belirttiğim gibi ben bir şey yedim mi çıldırıyor.
Zihinsel engelli mi acaba? Yani bi engeli varsa yaptiklarini normal karsiliycam

Keşke taşınabilsem kendi evimiz. Onun da ayrı bi yerde kendi evi var ama nedense gündüzden geliyor bazen burada bile yatıyor. Annesinin ona Tatlı yeme demesinin nedeni bebeği olmuyor. Doktor kilo vermesini söyledi özellikle demiş Tatlı şekerli hamurlu şeyler yerse uyarın diye. Yoksa gerçekten ben yediğimde bağırmasa benim için sorun yok.

Zihinsel engelli mi acaba? Yani bi engeli varsa yaptiklarini normal karsiliycam
Yok 30 yaşlarında gayet normal görünen biri evlenmeden önce de bilmiyordum özellikle şuramı buramı habersizken ellemesi. Bir şey diyemiyorum daha yeni evliyim şimdiden tersleyip soğukluk sokmamak için.

Sizi kıskanıyor besbelli. Bence kibarca uyarın. "Bağırdın mı üzülüyorum. El şakasından falan rahatsız oluyorum" vb deyin.
Benim böyle bir arkadaşım vardı, kursta. Şişmandı, ben de ondan zayıftım ama bir kaç fazla kilomdan kurtulmak için rejim yapıyordum. Bana "sen ne kadar iradelisin, hiç mi canın çekmiyor" falan diyip karşımda çıkolata falan yiyordu böyle burnumun altından geçirip koklatıyordu. Beni kıskandığını düşünüyorum. Sürekli benimle uğraşıyordu. Laf sokuyordu. Başımı ne zaman kaldırsam derste bana baktığını görüyordum. Arada bir de durup dururken bacağımı falan elliyordu, çimdik atıyor, belimin kalçamın ölçüsünü alıyordu elleriyle. Ben yemek yerken sürekli gözü tabağımda, sormadan etmeden çatalını daldırıp bir şeyler yiyordu tabağımdan. Bir gün yine bir laf soktu ben de patladım, hepsini saydın, bunları bunları yapıp duruyorsun sinir oluyorum hareketlerine falan dedim. Bu yine güldü "sinirlisin bugün" falan dedi ama bozuldu ondan sonra o hareketler kesildi ama ciddi bir soğukluk girdi aramıza. Bence siz de içinizde iyice birikmeden bir uygun dille sakince ve güzellikle uyarın yoksa sonra bir gün sinirden patlarsanız kötü olur.

Ne kadar güzel anlatmışsınız el şakalarını anlatırken sanki yaşadıklarımı yazmışsınız. Yeni evlendiğim için bir şey diyemedim. Biliyorsunuz kardeşiyle eşinin arasını, kayınvalidesinin arasını bozan insan dolu. Öyle basit şeylere öyle abartı tepkiler veriyor ki bazen olayı büyütmesinden korkuyorum. Kibarca uyarmayı deneyeceğim inşallah bağırıp çağırmaz

Back