BİR GONCA'nın İSYANI..!

hayatımda bu kadar güldügümü hatırlamıyorum çok güzel bir yazı olmuş
benim eşimde burdan muzdarip buruya ayırdıgın zamanı bana ayırsan ne vardı deyip duruyor
kopamıyorum kardeşim ne yapayım burdan allah razı olsun burayı açandan bura sayesinde neler neler ögrendin ne dostluklar kurdum en büyük kksaygılya eyiliyorum sevgili eniştecim önünde
rabbim kazancınızı bol etsin işşallah bazen diyorum bendemi üye olsan şöyle sessiz sessiz sitelerde gezinirim

Yakında tüm kk üyelerinin eşleri ve sevgilileri eyleme çıkacakBenim eşimde önlerde olurHayatımın çok büyük bir parçası burası

:) :) enişte muneyi seviyoruz biz oda bizi seviyo aslında amaaa işte bazen kafası kızıyo kafa iznine yolluyo bazılarımızı :):)

Naptın sen enişteeee
Yaktın kendini akşama çiğ çiğ yer seni Mune

yakında erkekler klubu diye bir grup acılırsa en basta benım kocam üye olacak adım gibi biliyorum :)

Yakında tüm kk üyelerinin eşleri ve sevgilileri eyleme çıkacakBenim eşimde önlerde olurHayatımın çok büyük bir parçası burası

GERÇEKTEN ÖLE SABAH KALKIYORUM YATAKTAN EŞİM ANLIYOR KOŞ KOŞ KKNA GEÇ KALMA DİYOR AY DİYOURM ÖLE DEME BAKALIM BİZİ KIZLAR NE YAPMIŞ DİYORUM ADAM KISKANMAYA BAŞLADI VALLAHİ BEN BURA SAYESİNDE RAHİM AGZI AÇIKLIGI NEYMİŞ ÖGRENDİM BURDA EVLATLARIMI KAYBETTİM ARKADAŞLARIM SAYESNDE AYAGA KALKTIM TA NERELERDEN GELDİ BANA BAŞ SAGLIGINA CANLI GÖRÜŞTÜM KAÇ KİŞİYLEÜZÜNBTÜLER BİR OLUNCA BÖYLE OLUYORMUŞ GALİBA RABBİM EŞLERİMİZE ÖMÜR SABIR VERSİN
BEN BURASI SAYESİNDE BEBEGİM OLSUN DİYE 800 YAKIN YASİN TOPLADIM TANIMAYAN TANIYANLAR SAGOLSUN BAN DESTEK OLDULAR MANEVİ DESTEK ONLARDA BAN YETTİ TANIMADIGIM RUMUZLAR BENLE AGLADI MESAJLAR ATTI BANA BAŞIN SAGOLSUN DİYE ŞİMDİ İÇİMDE 4 MUCİZEM VAR RABBİM BU BEBEGİMİ BANA BAGIŞLASIN İŞŞALLAH BU SEFER BENDE BÜTÜN KIZLAR GİBİ YAZIYIM BURAYA MUCİZEM BENLE DİYEBURDA ÇOK HİKAYELER OKUDUM HEM AGLADIM HEM TEBESSÜM ETTİM 2005 BERİ KRONİK PANİK ATAK HASTASIYIM BURASI TERAPİ GİBİ OLDU YEMİNLE BURASIZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM BEN

ahahahahaha bir saniye başlığa kopmuş durumdayım şuan tüm yazıyı ve yorumları okudum ve bayıldım destekçinim enişteeee ah Mune abla bulmuşsun böyle romantik kocayı ilgilen azcık adamla biz söz uslu duracağız valla billa Allah mutluluğunuzu daim etsin

vay be benim kocişimde ancak yıl dönümlerinde çeyrek altın alsın bana hem de mavi kurdelalı

sünnet çocuğuyum sanki

hepimiz Mune'yiz

en azından kırmızı kurdaleli taksa nişanımız, düğümüz mü aklıma gelir diyosun abla sorun çeyrek altın değil kurdele rengi
vay anam adam krizden karlı çıktı....

bir şey değil romantizm çıtasını yükseltti.

keşke yayınlamasaydım ...

napcan patron artık konuyu saklasan bile hepimiz okuduk bir defa kaçışı yok eniştenin

Son düzenleme:
vay anam adam krizden karlı çıktı....

bir şey değil romantizm çıtasını yükseltti.

keşke yayınlamasaydım ...

Dayanamadım daldım yine siteye, sana dedim dimi eyleme destek olma diye, siteyi kaosa sürükledin, evliler eşleriyle tartışacak, genç kızlar flört ettikleri adamlara enstrüman çalıyor musun diye soracak, beste yapmayan koca evden kovulacak, olan yine bana olacak, kadınlar bdvde topik açıp beste yapmayan eşlerini, keman çalmayan nişanlılarını şikayet edecek

mune mutfaktan bildirdi, neyse yine çıkıyorum, ben aktivisti eylemden vazgeçmesi için ikna etme çabasındayım, müzakerelere başladık, menüyü sağlam tutmaya çalışıyorum sanırım anlaşma sağlayacağız.

keman mısitedeki yöneticiler sanki sadece ceza verirler gerçek hayatta olmazlarmış gibi geliyordu bana

"Beğen" tuşuna basan 55. kişi oldum.Bakalım daha kaç kişi beğenecek ?

Adam haklı...Keman detayı 2 kat haklı çıkarıyor gibi sanki :)))

Evet bir de o var benim eşim ne kemanı 2 satır şiir bile okumamıştır.. Evlilik yıl dönümü, doğum günü oda nedirBdv 'ye pek takılmam ama konu açasım geldi

munecigim kizma ama adam hakli tamam kk senin icin cok önemli olabilir ama yillar cabik geciyor bu günlerimizin kiymetini bilmek gerek diye nacizane fikrimi sunarim saygilar

ayyy kıyamamm özellikle taksim olaylarında sürekli uyarı yaptım ama kimse dinlemedi hatta muneyede yazık demiştim

mune için direnelim haydi kızlar #muneiçindiren

ayrıca aklıma geldide aşkitom bana nezamandır şiir falan yazmadı enstüramana gelirsek nebulursa çalar ama benim kafam şişer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…