Yakında tüm kk üyelerinin eşleri ve sevgilileri eyleme çıkacakhayatımda bu kadar güldügümü hatırlamıyorum çok güzel bir yazı olmuş
benim eşimde burdan muzdarip buruya ayırdıgın zamanı bana ayırsan ne vardı deyip duruyor
kopamıyorum kardeşim ne yapayım burdan allah razı olsun burayı açandanbura sayesinde neler neler ögrendin ne dostluklar kurdum en büyük kk saygılya eyiliyorum sevgili eniştecim önünde
rabbim kazancınızı bol etsin işşallah bazen diyorum bendemi üye olsan şöyle sessiz sessiz sitelerde gezinirim
yakında erkekler klubu diye bir grup acılırsa en basta benım kocam üye olacak adım gibi biliyorum :)
Yakında tüm kk üyelerinin eşleri ve sevgilileri eyleme çıkacakBenim eşimde önlerde olur Hayatımın çok büyük bir parçası burası
vay be benim kocişimde ancak yıl dönümlerinde çeyrek altın alsın bana hem de mavi kurdelalı
sünnet çocuğuyum sanki
hepimiz Mune'yiz
vay anam adam krizden karlı çıktı....
bir şey değil romantizm çıtasını yükseltti.
keşke yayınlamasaydım ...
Evet bir de o var benim eşim ne kemanı 2 satır şiir bile okumamıştır..Dayanamadım daldım yine siteye, sana dedim dimi eyleme destek olma diye, siteyi kaosa sürükledin, evliler eşleriyle tartışacak, genç kızlar flört ettikleri adamlara enstrüman çalıyor musun diye soracak, beste yapmayan koca evden kovulacak, olan yine bana olacak, kadınlar bdvde topik açıp beste yapmayan eşlerini, keman çalmayan nişanlılarını şikayet edecek
mune mutfaktan bildirdi, neyse yine çıkıyorum, ben aktivisti eylemden vazgeçmesi için ikna etme çabasındayım, müzakerelere başladık, menüyü sağlam tutmaya çalışıyorum sanırım anlaşma sağlayacağız.
Evet bir de o var benim eşim ne kemanı 2 satır şiir bile okumamıştır..Evlilik yıl dönümü, doğum günü oda nedir Bdv 'ye pek takılmam ama konu açasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?