BİR GONCA'nın İSYANI..!

enişte bey iyi hoşta bence mesajı yanlış yere iletmişsiniz:)

Son düzenleme:
yürü be enişte kim tutar seni diycem goncayı görünce bi gülme tutuyo diyemiyorum :)
neyse kocişime keman olayını söyledim klavyeyi darbuka yapıp bu fasulye iki buçuk lirayı çaldı bana ..bunada şükür bulamayan vardır elbet..
enişte bizde diyoruz muneye ''siz yorulmayın evinize işinize bakın,biz usluyuz''diyoruz ama yok görev aşkı
bencede özellikle bdv de geyiğe daldığımızda siz kemanı alın gıyıdı gıyıdı bi betse yapın ..hayır kendim için bişey istemiyorum inanın
herşey sizin aile huzurunuz için ..Allah çekirdek ailenize zeval vermesin :))...
not :mune enişteyi ihmal etme biz bdv de uslu uslu geyik yapıyoruz:)

bende artık usluyum 30 cezadan sonra daha kimsenin tahriğine gelmiyorum bdv beni olgunlaştırdı

Mune'den eylemci eşe cevap:
Sevgili eşim,
tencere tava çalıp eylem yapma,
sen azınlıksın sakın bunu unutma,
amacın kk kadınlarını ikiye bölmekse eğer,
buna ne kemanın ne bestenin gücü yeter,

Gel olayı tatlıya bağlayalım,
sen bana keman çal bende sana mantı açayım,
çay keyfi yaparken sohbetimizi yaparız,
gezmeye gider kafamızı dağıtırız,

Ama kib olunca beni bana bırakacaksın,
ilgilen benimle diye mızıklanmayacaksın,
senin romantizmini seveyim,
daha ne istiyorsun bir ömür seninleyim...

aaaaa kıskanıyorum amaaaa

mune abla eşine söyle erkekler kulubünü açmasın eşim internette bi çiftlik açtı yüzünü göremedim 1 haftadır erkekler kulubünü görürse sonu nolur bilemem
benimde 2 cezam vardı biri senden olmak üzere ama söz bundan sonra olmayacak

Son düzenleme:
vay vay vayenisteden cevap bekliyoruz

aaaaa kıskanıyorum amaaaa

vay vay vayenisteden cevap bekliyoruz

Karşı atak yapmasından korkuyorum atışmalarımız meşhurdur ama siteye yansıtmamıştı hiç, arada destek mesajlarına bakıyor, romantik diyenlere kendi kendine cevap veriyor, romantikmiş efendim, yemem için hazırladığı fındıkları kalp şeklinde dizer, romantizm buymuş

yuuuhhhhh romantizmin dibiii :118: :118:

mune abla daha ne yapsın adamcağız,ne çektin be enişte ne çektin

benim sevgili eşime keman çalmayı öğrensene ne romatik olur dedim cevabı bu oldu; tost yer misin yapayım mı karnın mı acıktı onu mu demek istiyosun

Son düzenleme:

Ne guzel anlasıyorsunuz sız oylee Masallaahhhh
Enıstenın cevabını merak edıyoruzzz

Yalnız hakkını yemeyeyim, adam kkye adını altın harflerle yazdırdı, Kazen bile romantizm çok dillendi diye maili yayınladığına pişman.

Bi maşallah sübhanallah diyin bre hatunlar Kırk bin kere maşallah, enişte bak Mune burda söylemedi ama sana beslediği güzel duygularını bize arada fısıldar haberin olsun

Allah iki cihanda ayırmasın sizi.

Fasulyeler için de yok mu şiir mune?
Dün ayrıştırıldık ayırıştılacağımız kadar, hani isyan edip istifa ettircektik kazeni
Hani anarşist fasulye olcaktık

Bu arada kzen "GONCA" derken ne demek istedi aceba:44:

Kızlar,
şimdilik kaçıyorum, benim protestocu vur vur inlesin mune dinlesin, mune mutfağa gibi sloganlarla yürüyüşe başladı, karnı acıkmış, yesinde sussun

Eşim hamsi burcu, balıktır kendisi

Bende diyorum nerden geliyor bu duygusallik.Kendime benzettim bi an.Bende baligim.
Yani baligim diye demiyorum ama cok düzgün insanlardir balik burclarida

Tohumunda anarsistlik olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…