Şimdi kışkırtmış gibi olmayayım, valla Anneler Gününde beste yaptı, söz müzik eşime ait, üstelik evde kendi çabalarıyla öğrendiği kemanla yaptı besteyi, kkdeki yazıları okurken boynum ağrımasın diye yastıklar koyar sağıma soluma
Ama kardeşim bu eylem niye?
Kk bile bana karşı eyleme başlayacak nerdeyse, provokatörlere izin vermeyin, kışkırtmalarına izin vermeyin
benim herif burdaysan oku
sen anca pazarları totoşunu kanepeden kaldırma emi
Kaç senedir üyeyim, bugüne kadar evliliğimle gündeme gelmemiştim, eşim yaptı yapacağını
Birde karşımda kahkahalarla okumuyor mu destek yorumlarını, delirtecek
İşine gelen yorumları destekliyor burada, üyelerin intikamını alıyormuş
Kaç senedir üyeyim, bugüne kadar evliliğimle gündeme gelmemiştim, eşim yaptı yapacağını
Birde karşımda kahkahalarla okumuyor mu destek yorumlarını, delirtecek
İşine gelen yorumları destekliyor burada, üyelerin intikamını alıyormuş
bu akşam babaannemle senin için tencere tava çalacam eniştee direnişteyizz!!!
Şimdi kışkırtmış gibi olmayayım, valla Anneler Gününde beste yaptı, söz müzik eşime ait, üstelik evde kendi çabalarıyla öğrendiği kemanla yaptı besteyi, kkdeki yazıları okurken boynum ağrımasın diye yastıklar koyar sağıma soluma
Ama kardeşim bu eylem niye?
Kk bile bana karşı eyleme başlayacak nerdeyse, provokatörlere izin vermeyin, kışkırtmalarına izin vermeyin
O zaman enişte bunu da katıla katıla okur musun lütfeeeennn
Mune'ye sıradan bir üye olarak gücümüz yetmiyor, terör estiriyor burda, yediğimiz banların intikamını al eniştee destekçinimmm #direnenişteeeeee
O zaman enişte bunu da katıla katıla okur musun lütfeeeennn
Mune'ye sıradan bir üye olarak gücümüz yetmiyor, terör estiriyor burda, yediğimiz banların intikamını al eniştee destekçinimmm #direnenişteeeeee
vay be benim kocişimde ancak yıl dönümlerinde çeyrek altın alsın bana hem de mavi kurdelalı
sünnet çocuğuyum sanki
hepimiz Mune'yiz
intikamını keman çalarak ve seranat yaparak alsın ozaman
allah mutluluğunuz bozmasın mune hanım saygılar
Valla öyle keyifli şu an sormayın, destekçilerine sloganlar atıyor burada.
Kadınları meta olarak gören zihniyeti kınıyormuş, kadınlar duygudur, kadınlar sevgidir gibi, duyunca insanı yumuşatan ama tümüyle kandırma amaçlı provokatif sloganları var
olsun onada şükür onu bulamayanlarda var
oda sevgisini öyle belli ediyor demekki
Valla öyle keyifli şu an sormayın, destekçilerine sloganlar atıyor burada.
Kadınları meta olarak gören zihniyeti kınıyormuş, kadınlar duygudur, kadınlar sevgidir gibi, duyunca insanı yumuşatan ama tümüyle kandırma amaçlı provokatif sloganları var
ama ben bir gülü bi demet papatyayı tercih ederim gözüm yükseklerde değil
adam sevgi belli etmiyor yatırım yapıyor sonra onları yazın düğün düğün gezip takıyoruz
valla ben de isyan çıkarıcam şimdi
ama ben bir gülü bi demet papatyayı tercih ederim gözüm yükseklerde değil
adam sevgi belli etmiyor yatırım yapıyor sonra onları yazın düğün düğün gezip takıyoruz
valla ben de isyan çıkarıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?