BİR GONCA'nın İSYANI..!

Fasulyelere süper sloganlar, şiirler yazacağım
Gonca sözü eşimin, Kazen'e attığı mailde başlık aynen bu başlık Bir GONCA'nın isyanı:)))) Kazen mailin noktasına virgülüne dokunmadan aynen yayınlamış, muzur eşim ben mutfaktayken yazıp yollamış, yetmemiş Kazen'le konuşmuş, ben bir garip kuru fasulye, sitedeki eylem topiğiyle ilgilenirken, salondaki eylemciden bi'habermişim meğer

Cok güzel olmus yaa

Sen ne burcuydun yengecmi yoksa

:2:
Bilmeyenlere açıklayayım, eşim Kazen'e mail atmış, Kazen'de maili yayınlamış, eşim eylemci oldu, evde pankart açmasına ramak kaldı

mune bacumm esin bu sefer haklii artik kazenden bir ay izin al tel pc kapa enisteye bak bacum biz seni gene burda beklerizzzzz
ömür boyu mululuklar canimmmm

ne ara yazmış o kadar şeyi, anlatım süper zaten sessiz kaldığı zaman anlamalıydın mune ne yaptığını

Çok hoşuma gitti ya Valla şu dönemde yüzümü güldürdünüz çok yaşayın. Kocaman maaşallah diyorum Enişte bey de gerçekten nadir erkeklerden

Son düzenleme:

Kazenin de desteğiyle gonca açtı gül oldu

Feminist tarafım çıkcak diye korkuyorum şu an, enişte tutamazsam şimdiden özür

ne ara yazmış o kadar şeyi, anlatım süper zaten sessiz kaldığı zaman anlamalıydın mune ne yaptığını

Ne yaptığını anlayamazdım çünkü işi gereği pc başındadır ve yine işinden dolayı sürekli tel. görüşmeleri yapar, bunu bildiğim için ne konuşmalara kulak kabartıyorum ne de pcde yaptıklarına bakıyorum, neyse sitedeydim bir baktım kib gelmiş, gönderense Kazen, açtım ki bizim adam kkde topik olmuş

çok hoş vallahi.................

Kazenin de desteğiyle gonca açtı gül oldu

Feminist tarafım çıkcak diye korkuyorum şu an, enişte tutamazsam şimdiden özür

Valla eşim tüm feministlere destek olur, pankart açar yürür ama kendisi bildiğin mikser, rüzgar nerden eserse, attığın bir tokatla anında erkeğe şiddete hayır sloganıyla başka cepheye geçer

GONCA ► Goca ► Koca ► Kociş ...

''''''Face grupları, Twit mesajları, çeşitli Erkek mor çatıları organize olun veya ben de misilleme olarak EK (ErkeklerKlubu) açacağım ve sizlerede aynen bunları yaşatacağım. Herifleriniz işten gelecek, yemek diye böğürecek. O sırada maç varsa onu izleyecek. İzlerken Çay diyecek.
Sonra da maç bitince dur şu EK ya bir gireyim bakalım neler var. Mankenler, yeni kreasyonlar, tatil mekanları, Ukrayna, Rusyada ucuza nerede tatil yapılır. :)))))))))
Sonra da zaten saat 23.00 olur küt döner mıçını uyur. Eşlerinizi sadece kapıdan girdiğinde, yemek servisinde, maç izlerken çay istediğinde görebilir ve sadece 2-3 cümleyi geçmeyen şu mukaddes cümleler haricinde göremezsiniz. "Aşkım çay verir miin?"
"Önümden çekil bebeğim gol gelecek az kaldı" "Yemekte ne var" "Hafta sonu annemlere gidelim" "Kumandayı uzatır mısın?" v.b''''''''''''

mune enişte bdv yi okumuyo galiba..
bu ouslardan yığınla var hiç kışkırtmasına gerek yok:)
hatta o aşkım çay veririmisin sözü ''çay dök kadın !!'' olacak:)

Son düzenleme:
Yav mune hakikaten ne güzel hee.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Allah bize de böyle koca nasip etsin inşallah. (en anarşistinden)

Senin bir de kızın vardı dimi?
Yakında o da çeker isyan bayraklarını

Yav mune hakikaten ne güzel hee.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Allah bize de böyle koca nasip etsin inşallah. (en anarşistinden)

Senin bir de kızın vardı dimi?
Yakında o da çeker isyan bayraklarını

Junior Mune Mune emekli olunca kızına devredecekmiş koltuğunu, Mavide gözü olanlara duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…