BİR GONCA'nın İSYANI..!

Aman Allahımmmm.Bir erkeğin isyanı bu kadar samimi olur Yarabbim. Mune ile hiç sohbet etmedik,kendisini tanımıyorum ama çok şanslı olduğu bu yazıdan belli.Allah hiç bozmasın aranızdaki muhabbeti.Tabi daha az kk ile Ben bile 1 saat nete takıldı diye tavır yapıyorum eşime.Yazık valla adama

adama deli dedi kibleyim hemen kibleyin

Siz kimin tarafındasınız, yanınızı yörenizi seçin
Eşim anca mail atabilir ama ben sitede üyeyim aslanlar gibi
Kadınız dedik adamlara yandaş oldunuz

sevgili kocacığım,
umarım şuan yan odadan bunları okuyorsundur..
keman diyo adam beste diyo duydun mu???
utandın mı peki?
anneler günüde dedi?
sen ne yaptın be adam bi çiçekle anneler günümü kutlanır yeter valla yetti!!!!!

Bu arada zaman zaman benim kocamda şikayet etmiyor değil hani ne buluyorsun da yazıyorsun o kadar diyor gel bir film izleyelim diyor yok akşam daha rahat yazıyorum, dur bir konu var, dur ödev yapıcam, aman zaman ver az muhabbette ettirmiyosun canıımm derken gece oluyor zaten kocam kk yı tanıyor anlatıyorum bu gece kimin ödevi var diyor mesela. kk kocaları açk oturum desek yazsalar neler çıkar acaba merak içindeyim :18:

Munenin eşi haklı

7/24 iş olmaz. yorulmasın kimse

hem ne diyoruz eve işi taşımamalıyız

Siz kimin tarafındasınız, yanınızı yörenizi seçin
Eşim anca mail atabilir ama ben sitede üyeyim aslanlar gibi
Kadınız dedik adamlara yandaş oldunuz

Ben enişteden yanayım, adamı bunca dertlendirmişsin bak geldi dolaylı olarak BDV'ye konu açtı

İşte bu çok güzeldi

Kusura bakma enişte yedirmem adminimi sana!!

aman tamam ya, dikkat ederiz.

Çok haklı bir serzeniş.
Topicten çıkarmak için tazyikli su mu, gaz bombası mı kullansak?

Şimdi kışkırtmış gibi olmayayım, valla Anneler Gününde beste yaptı, söz müzik eşime ait, üstelik evde kendi çabalarıyla öğrendiği kemanla yaptı besteyi, kkdeki yazıları okurken boynum ağrımasın diye yastıklar koyar sağıma soluma

Ama kardeşim bu eylem niye?
Kk bile bana karşı eyleme başlayacak nerdeyse, provokatörlere izin vermeyin, kışkırtmalarına izin vermeyin

ay cok tatli olmus yaaa

acidim garibim enisteye ama yaaa

geçen gece kk de yazarken eşim geldi (genelde evdeyken girmemeye çalışırım)

şaka yollu akşam haberlerde izledinmi net yüzünden karısını boşamış dedi

(bende tam kk deki arkadaşa çıkmam lazım, yoksa kocam beni boşayacak yazıyordum)

Maşallah Enişte en iyisi bir E.kulubü açsın bizim heriflere eğitim versin de bi rahat bıraksınlar şu KKda insanı

hahahah

kaç saat nettesin Mune?

Evet..
Söz savunmanın
Misilleme yapılmayacak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…