Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O beni boşayamaz korkmayın, onun kemanla pekiştirdiği romantizmi varsa bende de sevgi dolu kocaman yürek var, yalnız adam iyi çıkış yaptı, demokratik bir eylem oldu, beni sitede görmek istiyor, git mune diyenlere duyurulurlakin arada beni de unutma diyor
![]()
O beni boşayamaz korkmayın, onun kemanla pekiştirdiği romantizmi varsa bende de sevgi dolu kocaman yürek var, yalnız adam iyi çıkış yaptı, demokratik bir eylem oldu, beni sitede görmek istiyor, git mune diyenlere duyurulurlakin arada beni de unutma diyor
![]()
Toplam 300 kullanıcı konuyu okuyor. (68 üye ve 232 EŞ)
bi gün hafta tatilimi yapsak napsak , pazar günleri kk izne mi çıksa ,
biz çapulcular içimizi boşaltçaz diye enişte beyi sıkıntıya sokmayalım ( yanlız uslu durmaya söz veremediğimzden sitenin bir günlük kapanması lazım )![]()
![]()
Kazen,
hadi benimki deli, hadi isyan etti tamam ama sen niye destek verdin yahu?
Adam kocaları eyleme çağırmaktan bahsediyor, site yöneticisi olarak tarafsızlığından şüphe duyuyorum![]()
Kazen,
hadi benimki deli, hadi isyan etti tamam ama sen niye destek verdin yahu?
Adam kocaları eyleme çağırmaktan bahsediyor, site yöneticisi olarak tarafsızlığından şüphe duyuyorum![]()
Hazır enişte de burda iken;
Birazcık da biz şikayet edelim canım... Bu karın var ya bu karın, iki kelam birşey yazdırmıyor insana, bir iki cümle yazıyoruz o da korku ilePat diye yakalıyor, hiç ağız açtırmıyor yahu
Bizim gücümüz yetmiyor enişte sen de Muneyi banlasana azcık
![]()